När börjar Musikalske vidunderbørn?

Gamla visningar

Wednesday (5/2)
DR1
07:15-08:00

Musikalske vidunderbørn

Hvem bliver fremtidens klassiske stjerner? En af Storbritanniens mest talentfulde unge komponister, den 16-årige Alexander Prior, der allerede har mere end 40 værker bag sig, har af den britiske tv-station Channel 4 fået til opgave at skrive en koncert og derefter rejse rundt i verden for at finde de mest talentfulde unge musikere til at spille den. Alexander er denne gang rejst til Rusland for at søge inspiration til at skrive et stykke musik, der lader alle de bemærkelsesværdige, musikalske talenter, han har fundet, komme til deres ret.
Tuesday (4/2)
DR1
07:15-08:00

Musikalske vidunderbørn

Hvem bliver fremtidens klassiske stjerner? En af Storbritanniens mest talentfulde unge komponister, den 16-årige Alexander Prior, der allerede har mere end 40 værker bag sig, har af den britiske tv-station Channel 4 fået til opgave at skrive en koncert og derefter rejse rundt i verden for at finde de mest talentfulde unge musikere til at spille den. Denne gang rejser Alexander til Shanghaj på jagt efter musikalske vidunderbørn.
Monday (3/2)
DR1
07:15-08:00

Musikalske vidunderbørn

Hvem bliver fremtidens klassiske stjerner? En af Storbritanniens mest talentfulde unge komponister, den 16-årige Alexander Prior, der allerede har mere end 40 værker bag sig, har af den britiske tv-station Channel 4 fået til opgave at skrive en koncert og derefter rejse rundt i verden for at finde de mest talentfulde unge musikere til at spille den. I USA står valget mellem violinisterne, den 12-årige violinist og Harry Potter-fan Simone og den 13-årige karismatiske Michael, der hader at øve sig. Også de to cellister, den 15-årige Nathan, der blev opdaget, da han stod og luftdirigerede som 3-årig og den 16-årige Oliver, der bor på en ø, og derfor modtager sin spilleundervisning over nettet, og den 12-årige virtuose harpenist Anna De-Loi er med i opløbet. 2. del sendes næste torsdag.