När börjar Hun så et mord?

Gamla visningar

Friday (29/5)
DR1
01:40-02:25

Hun så et mord

Amatørdetektiven Jessica Fletcher er i New Orleans, da en berømt jazzmusiker pludselig falder død om på scenen. Jessica er sikker på, at han er blevet forgiftet. Men af hvem og hvorfor?
Thursday (28/5)
DR1
01:20-02:05

Hun så et mord

Broadway-legenden Rita Bristol beslutter sig for at gøre comeback. Det skal ske i en musical produceret af hendes søn og med hendes datter i en anden hovedrolle. Jessica bliver inviteret med til prøverne, og snart må hun opklare en mordsag.
Wednesday (27/5)
DR1
01:35-02:20

Hun så et mord

Et medlem af den amerikanske kongres er afgået ved døden, og Jessica lader sig overtale til at overtage hans plads i en kort periode. Det bliver en begivenhedsrig tid, hvor Jessica bliver tungen på vægtskålen i en vigtig miljødebat, og hvor hun opklarer en afpresningssag, der har kostet en politiker og en prostitueret livet.
Tuesday (26/5)
DR1
01:25-02:10

Hun så et mord

Jessica er på besøg hos sin fætter Denton Langley, da han omkommer efter et fald fra en hest under en rævejagt. Jessica er sikker på, at det ikke var en ulykke. Dentons slægtninge er nemlig ude efter hans penge, men de får sig noget af en overraskelse, da rigmandens testamente bliver læst op - for Denton har testamenteret hele sin formue til sin elskede jagthund, Billy. Men hvem slog ham ihjel?
Friday (22/5)
DR1
01:50-02:35

Hun så et mord

Hollywood-producenten Jerry Lydecker er ved at filmatisere en af Jessica Fletchers romaner, men til Jessicas forargelse har han pumpet historien op med sex og vold i lange baner. Jessica tager til Hollywood for at få Lydecker til at ændre sit manuskript, men filmmanden nægter at bøje sig. Kort tid efter findes han myrdet. Og Jessica havner pludselig øverst på politiets liste over mistænkte.
Thursday (21/5)
DR1
01:35-02:20

Hun så et mord

Jessica Fletchers niece Victoria skal giftes, men der kommer noget i vejen. Victorias kommende mand, Howard, havner nemlig øverst på listen over mistænkte, da natklubejeren Al Drake findes myrdet. Kan Jessica bevise, at Howard er uskyldig? Og kan hun afsløre den rigtige morder?
Wednesday (20/5)
DR1
01:35-02:20

Hun så et mord

Den velhavende Stephen Earl meldes savnet på havet efter en storm. Den lokale sherif beder amatørdetektiven Jessica Fletcher om hjælp, for han tror ikke på, at Earls død var en ulykke. Med Earls død står hans fire døtre nemlig til at arve 100 millioner dollars. Har en af dem taget livet af sin far?
Monday (25/8)
DR1
16:15-17:00

Hun så et mord

Jessica medvirker i et bogprogram i radioen, men snart må hun også opklare et mord. Stationens ejer er desperat efter at få flere lyttere, så han planlægger en række drastiske ændringer. Men ikke alle de ansatte er lige begejstrede for planerne...
Monday (25/8)
DR1
15:30-16:15

Hun så et mord

Jessica skal være dommer i en skrivekonkurrence og bliver installeret på et hotel i Atlanta. Men konvolutten med besvarelserne bliver forbyttet med en konvolut, der viser sig at indeholde en række billeder fra et overvågningskamera. Og pludselig står Jessica midt i en dødsensfarlig sag om mord, spioner og bakteriologiske våben.
Friday (22/8)
DR1
16:15-17:00

Hun så et mord

Jessicas gartner omkommer på sin motorcykel. Det lykkes hans kæreste at overbevise Jessica om, at der ikke var tale om en ulykke, og snart er Jessica igen på jagt efter en morder.