När börjar Din og min uge?

Gamla visningar

Thursday (20/3)
DR1
20:30-21:00

Din og min uge

I dette program af Din og min uge følger vi det unge par Freja og Stefan, når de på skift bestemmer alting i en hel uge. Kan Freja give slip på sin evindelige planlægning og smide to-do listerne ud og i stedet finde sin indre vovehals? Og forstår Stefan at planlægning og rengøring er et nødvendigt onde?
Thursday (13/3)
DR1
20:30-21:00

Din og min uge

I seriens tredje program møder vi Louise og Jens fra Vamdrup. Kan Jens lære Louise at slappe noget mere af? Og lykkes det Louise at få hele familien med på rengøring lørdag morgen? Det finder vi ud af I eksperimentet Din og min uge, hvor beslutningsmagten i forholdet deles fuldstændig lige.
Thursday (6/3)
DR1
20:30-21:00

Din og min uge

I denne uge følger vi Troels og Melanies eksperiment med at skiftes til at bestemme alting i en hel uge. Troels prøver at blive klogere på, hvordan man er en rigtig mand og tvinges ud i madlavningens kunst for første gang, mens Melanies tålmodighed konstant kommer på prøve.
Thursday (27/2)
DR1
20:30-21:00

Din og min uge

I DR1's nye serie følger vi i første program Jacobina og Martin, der udfordrer deres parforhold ved at skiftes til at bestemme alting i en hel uge. Se med når de bytter roller og Martin bager kage, mens Jacobina skifter dæk på bilen. Kan dette eksperiment gøre dem klogere på sig selv og hinanden og genfinder de gnisten i en travl hverdag med fire børn?