När börjar Mord på hjernen?

Gamla visningar

Sunday (23/8)
DR1
01:35-03:15

Mord på hjernen

'Blod og vand'. Stefan Savidge er en forstyrret ung mand, der har tilbragt det meste af sit liv hos forskellige plejefamilier. Stefan har fået et særligt forhold til sin tidligere plejesøster Marianne, men da hun fortæller ham, at hun er gravid, går han amok og tæver hende ihjel. Det bliver imidlertid sin sag for Noel Bain at finde beviser mod Stefan, for det eneste vidne til overfaldet har sine helt egne grunde til ikke at træde frem.
Sunday (16/8)
DR1
02:20-04:00

Mord på hjernen

'Koma'. Rob og Shelly Hartsons datter ligger i koma efter en simpel operation. Ægteparret mener, at kirurgen Richard Morgan har gjort sig skyldig i uagtsomhed, og da det ikke lykkes dem at hive en undskyldning ud af hospitalet, griber det desperate ægtepar til drastiske midler.
Sunday (9/8)
DR1
02:40-04:20

Mord på hjernen

'Farveblind'. En ung mand af pakistansk oprindelse bliver myrdet. Kvarteret hærges af nyfascistiske bøller, og ved første øjekast ser mordet da også ud til at være racistisk motiveret. Da ofrets bror beslutter sig for at tage loven i sin egen hånd, bliver det et kapløb med uret for Noel Bain at finde morderen først.
Sunday (2/8)
DR1
02:10-03:50

Mord på hjernen

'En stjernes farvel'. Som teenager tog sangeren Meesh Winwood USA med storm. Nu er Meesh midt i 20'erne og træt af livet som popstjerne. Til verdenspressens forbløffelse annoncerer hun, at hun vil lægge musikken på hylden og rejse hjem til Wales. Men ikke alle er tilsyneladende lige begejstrede for Meeshs beslutning. Og da to af hendes samarbejdspartnere bliver myrdet, må den unge kvinde spørge sig selv, om hun er den næste på morderens liste.
Sunday (26/7)
DR1
02:30-04:10

Mord på hjernen

'To små hjerter'. Caféejeren Barry Joinson fik stjernestatus i lokalområdet, da det lykkedes ham at få byrådet til at slå hårdere ned på kriminalitet. Siden har Joinson fået sit eget radiotalkshow, og nu er han på vej til at blive valgt ind i byrådet for første gang. Men succesen har en bagside. Joinsons søn kan ikke tilgive ham, at han har forsømt sin skizofrene hustru, og det får tragiske følger.
Sunday (19/7)
DR1
02:45-04:20

Mord på hjernen

'Det lille hus i skoven'. Den 15-årige Melanie Purse er forsvundet, og hendes forældre frygter det værste. Snart bliver deres bange anelser bekræftet. Melanie findes død, og Noel Bain må på jagt efter hendes morder. Stemningen på egnen er anspændt. Og den nærmer sig bristepunktet, da de lokale opdager, at den mystiske Beckwith, der bor alene i et hus i skoven, er en dømt sexforbryder.
Sunday (12/7)
DR1
02:45-04:20

Mord på hjernen

'Generationer'. En ung kvinde bliver bortført og dræbt af en psykopatisk morder, der holder sine ofre indespærret, inden han slår dem ihjel. Efterforskningen ledes af Noel Bain, og det bliver en hårrejsende oplevelse for den erfarne strømer. Hans datter Hannah er nemlig lige blevet ansat på samme politistation som Bain, og hun kaster sig ud i efterforskningen med dødsforagt.
Sunday (28/6)
DR1
02:15-03:50

Mord på hjernen

'Shadow Falls'. Alun Harries bliver fundet død for foden af et vandfald. Det ligner et selvmord, men måske er sagen ikke helt så enkel. Noel Bain bliver i hvert fald mistænksom, da han opdager, at Aluns bror døde efter et fald fra toppen af det samme vandfald ti år tidligere. Den stædige kommissær begynder at grave i sagen, og det bringer en forfærdelig hemmelighed frem i lyset.
Sunday (21/6)
DR1
02:30-04:05

Mord på hjernen

'Gamle sår'. Bain plages af gentagne mareridt om sin kones voldsomme død 12 år tidligere. Han lader sig overtale til at tage orlov, men i stedet for at forsøge at koble af, beslutter han sig for at opspore manden, der kørte hans kone ihjel. Samtidig bringer en af Bains gamle kriminalsager hans datter i alvorlig fare.
Sunday (14/6)
DR1
01:50-03:25

Mord på hjernen

'Forudsigelser'. Bain bliver kontaktet af bibliotekaren Myrddin Greene, der hævder, at han i et syn har set en kvinde blive myrdet. Greene fører Bain til en keltisk begravelsesplads, hvor han ganske rigtigt finder liget af en ung kvinde. På grund af sin viden havner Greene øverst på politiets liste over mistænkte, men efterhånden begynder selv Bain at overveje, om Greene vitterlig har paranormale evner.