När börjar Retshjælpen II?

Gamla visningar

Tuesday (29/4)
DR1
20:40-21:05

Retshjælpen II

Alle får på et tidspunkt i livet brug for en advokat. I DR1's reportageserie, Retshjælpen, følger vi danskere, der er kommet i knibe, og derfor opsøger gratis retshjælp. I sæsonens sidste afsnit er vi med, når københavneren Henrik vil have juristernes hjælp, da han mistænker, at han ikke er den biologiske far til sin 37-årige søn. Vi følger sønderjyden Gerhards bestræbelser for at få tilkendt arbejdsskadeerstatning for posttraumatisk stress. Og så møder vi Kikki, som er på retshjælpen for at finde ud af, hvordan hun kan sikre sig, at hendes kæreste ikke får del i hendes lejligheds friværdi, hvis de går fra hinanden.
Tuesday (22/4)
DR1
20:40-21:05

Retshjælpen II

Alle får på et tidspunkt i livet brug for en advokat. I DR1's reportageserie, Retshjælpen, følger vi danskere, der er kommet i knibe, og derfor opsøger gratis retshjælp. I dette afsnit følger vi skraldemændene Søren og Rogers kamp for bedre arbejdsforhold. Vi møder kollektivet Shangri-La, som føler sig snydt af deres udlejer. Og så er vi med, når sønderjyden John kæmper for at få mere i erstatning efter en fejloperation.
Tuesday (8/4)
DR1
20:40-21:05

Retshjælpen II

Alle får på et tidspunkt i livet brug for en advokat. I DR1's reportageserie, Retshjælpen, følger vi danskere, der er kommet i knibe, og derfor opsøger gratis retshjælp. I dette afsnit følger vi Rita og Steens juridiske kamp for at blive genhuset. Vi møder sønderjyden Janne, som nægter at betale sin parkeringsbøde. Og når 23-årige Mac frygter, at han er blevet snydt i en handel med en brugt bil.
Tuesday (1/4)
DR1
20:40-21:05

Retshjælpen II

Alle får på et tidspunkt i livet brug for en advokat. I DR1's reportageserie, Retshjælpen, følger vi danskere, der er kommet i knibe, og derfor opsøger gratis retshjælp. I dette afsnit møder vi Anne, som forgæves har forsøgt at anmelde sin veninde for vold. Vi er med, når Emilie lægger sag an imod Københavns Kommune. Og så følger vi advokaten Helens forsøg på at løse en nabostrid i Nordsjælland, som har stået på i syv år og kostet mere end 100.000 kroner.
Tuesday (25/3)
DR1
20:40-21:05

Retshjælpen II

Alle får på et tidspunkt i livet brug for en advokat. I DR1's reportageserie, Retshjælpen, følger vi danskere, der er kommet i knibe, og derfor opsøger gratis retshjælp. I dette afsnit møder vi Jan, som er blevet kørt ned af en spritbillist og er nervøs for at vidne. Vi følger farmoderen Margrethes kamp for at bevare retten til at være plejefamilie for sit barnebarn. Og så er vi med, når triatleten Thor opsøger Retshjælpen, for at finde ud af, hvad han skal stille op med et mistænkeligt køb på Den Blå Avis.
Tuesday (18/3)
DR1
20:40-21:05

Retshjælpen II

Alle får på et tidspunkt i livet brug for en advokat. I DR1s reportageserie, Retshjælpen, følger vi danskere, der er kommet i knibe, og derfor opsøger gratis retshjælp. I dette afsnit følger vi Nynne, som er blevet skilt, og nu fører en sag om børnebidrag mod sin eksmand. Vi møder den afrikanske universitetsstuderende Etuge, der står til at miste sin opholdstillade til Danmark, fordi han har afleveret en studie-opgave for sent. Og så er vi med, når Simone prøver at undgå at ryge i huslejenævnet for at have snydt sin ven, som hun udlejer værelse til.