När börjar Murphys lov: Rovdyr?

Gamla visningar

Monday (31/3)
DR1
00:15-01:05

Murphys lov: Rovdyr

Murphys kollega Kim Goodall er faldet i hænderne på Mark Bakers gangsterbande, som har pumpet hende fuld af stoffer og voldtaget hende. Murphy har infiltreret banden, men efter en mislykket razzia mod Bakers bordel er hans sande identitet blevet afsløret. Murphy bliver taget af sagen, men det forhindrer ham ikke i at sætte alt ind på at finde Kim og få ram på Baker. Murphy: James Nesbitt. Mark Baker: Christopher Fulford. Kim Goodall: Andrea Lowe. Instruktion: Colm McCarthy.
Monday (24/3)
DR1
01:05-01:55

Murphys lov: Rovdyr

Murphy har infiltreret eks-officeren Mark Bakers forbryderring i håb om at opspore sin kollega Kim Goodall. Baker har specialiseret sig i menneskesmugling i stor stil, men det er ikke den eneste forbrydelse, han har gjort sig skyldig i. Og selv den garvede Murphy er chokeret, da han opdager, hvad der er sket med Kim. Murphy: James Nesbitt. Mark Baker: Christopher Fulford. Jackie Cole: Jessica Oyelowo. Instruktion: Colm McCarthy.
Monday (24/3)
DR1
00:15-01:05

Murphys lov: Rovdyr

Murphys kolleger Kim Goodall og Mitch Kershaw er gået undercover i en skurvognsby i Østengland for at infiltrere en forbryderring, som har specialiseret sig i narkohandel og menneskesmugling. Men tingene går ikke efter planen, og da både Kim og Mitch forsvinder, må Murphy selv gå undercover for at lokke ringens bagmænd frem i lyset og finde ud af, hvad der er blevet af hans kolleger. Murphy: James Nesbitt. Mark Baker: Christopher Fulford. Kim Goodall: Andrea Lowe. Manuskript: Russell Lewis. Instruktion: Colm McCarthy.