När börjar Trophy Wife?

Gamla visningar

Friday (27/3)
Kanal 11
13:10-13:40

Trophy Wife: Trophy Wife - 22 Mother's Day

I detta avsnitt: Kate blir glad över att Diane och Jackie lämnar barnen till henne på Mors dag, men mungiporna vänder snart neråt när hon får veta deras hemliga planer. Samtidigt blir Pete kastad till vargarna av sin chef. Kate är en livsglad partytjej som blir förälskad i den frånskilda trebarnspappan Pete. Kate lämnar sitt bekymmersfria singelliv och inleder en relation med sin stora kärlek. Vad hon inte räknat med är att hon även måste dras med Petes tre barn och hans två dömande ex-fruar. Amerikansk komediserie från 2014. Från Kanal 11 26/3. Originaltitel: Trophy Wife.
Thursday (26/3)
Kanal 11
18:00-18:30

Trophy Wife: Trophy Wife - 22 Mother's Day

I detta avsnitt: Kate blir glad över att Diane och Jackie lämnar barnen till henne på Mors dag, men mungiporna vänder snart neråt när hon får veta deras hemliga planer. Samtidigt blir Pete kastad till vargarna av sin chef. Kate är en livsglad partytjej som blir förälskad i den frånskilda trebarnspappan Pete. Kate lämnar sitt bekymmersfria singelliv och inleder en relation med sin stora kärlek. Vad hon inte räknat med är att hon även måste dras med Petes tre barn och hans två dömande ex-fruar. Amerikansk komediserie från 2014. Även Kanal 11 27/3. Originaltitel: Trophy Wife.
Thursday (26/3)
Kanal 11
13:10-13:40

Trophy Wife: Trophy Wife - 21 Back to School

I detta avsnitt: Pete och Diane kör Hillary och Warren till ett besök på college. Kate går med på att vara Jackies gäst på en skolåterträff, omedveten om berättelserna som Jackie har berättat om henne. Kate är en livsglad partytjej som blir förälskad i den frånskilda trebarnspappan Pete. Kate lämnar sitt bekymmersfria singelliv och inleder en relation med sin stora kärlek. Vad hon inte räknat med är att hon även måste dras med Petes tre barn och hans två dömande ex-fruar. Amerikansk komediserie från 2014. Från Kanal 11 25/3. Originaltitel: Trophy Wife.
Wednesday (25/3)
Kanal 11
18:00-18:30

Trophy Wife: Trophy Wife - 21 Back to School

I detta avsnitt: Pete och Diane kör Hillary och Warren till ett besök på college. Kate går med på att vara Jackies gäst på en skolåterträff, omedveten om berättelserna som Jackie har berättat om henne. Kate är en livsglad partytjej som blir förälskad i den frånskilda trebarnspappan Pete. Kate lämnar sitt bekymmersfria singelliv och inleder en relation med sin stora kärlek. Vad hon inte räknat med är att hon även måste dras med Petes tre barn och hans två dömande ex-fruar. Amerikansk komediserie från 2014. Även Kanal 11 26/3. Originaltitel: Trophy Wife.
Wednesday (25/3)
Kanal 11
13:10-13:40

Trophy Wife: Trophy Wife - 20 There¶s No Guy in Team

I detta avsnitt: Kate uppmuntrar Warren att skaffa nya vänner och blir förvånad över resultatet. Hillary vill ha hjälp av Jackie med sitt konstprojekt. Pete försöker lära Bert ekonomiskt ansvar. Kate är en livsglad partytjej som blir förälskad i den frånskilda trebarnspappan Pete. Kate lämnar sitt bekymmersfria singelliv och inleder en relation med sin stora kärlek. Vad hon inte räknat med är att hon även måste dras med Petes tre barn och hans två dömande ex-fruar. Amerikansk komediserie från 2014. Från Kanal 11 24/3. Originaltitel: Trophy Wife.
Tuesday (24/3)
Kanal 11
18:00-18:30

Trophy Wife: Trophy Wife - 20 There¶s No Guy in Team

I detta avsnitt: Kate uppmuntrar Warren att skaffa nya vänner och blir förvånad över resultatet. Hillary vill ha hjälp av Jackie med sitt konstprojekt. Pete försöker lära Bert ekonomiskt ansvar. Kate är en livsglad partytjej som blir förälskad i den frånskilda trebarnspappan Pete. Kate lämnar sitt bekymmersfria singelliv och inleder en relation med sin stora kärlek. Vad hon inte räknat med är att hon även måste dras med Petes tre barn och hans två dömande ex-fruar. Amerikansk komediserie från 2014. Även Kanal 11 25/3. Originaltitel: Trophy Wife.
Tuesday (24/3)
Kanal 11
13:10-13:40

Trophy Wife: Trophy Wife - 19 The Minutes

I detta avsnitt: Kate övertalar Diane att ta ledigt från Hem och skola-föreningen och hamnar i trubbel när hon tror att hon själv klarar jobbet. Pete och Jackie försöker lösa Hillarys dejtingproblem. Warren försöker desperat få en dejt till dansen. Kate är en livsglad partytjej som blir förälskad i den frånskilda trebarnspappan Pete. Kate lämnar sitt bekymmersfria singelliv och inleder en relation med sin stora kärlek. Vad hon inte räknat med är att hon även måste dras med Petes tre barn och hans två dömande ex-fruar. Amerikansk komediserie från 2014. Från Kanal 11 23/3. Originaltitel: Trophy Wife.
Monday (23/3)
Kanal 11
18:00-18:30

Trophy Wife: Trophy Wife - 19 The Minutes

I detta avsnitt: Kate övertalar Diane att ta ledigt från Hem och skola-föreningen och hamnar i trubbel när hon tror att hon själv klarar jobbet. Pete och Jackie försöker lösa Hillarys dejtingproblem. Warren försöker desperat få en dejt till dansen. Kate är en livsglad partytjej som blir förälskad i den frånskilda trebarnspappan Pete. Kate lämnar sitt bekymmersfria singelliv och inleder en relation med sin stora kärlek. Vad hon inte räknat med är att hon även måste dras med Petes tre barn och hans två dömande ex-fruar. Amerikansk komediserie från 2014. Även Kanal 11 24/3. Originaltitel: Trophy Wife.
Friday (20/3)
Kanal 11
13:10-13:40

Trophy Wife: Trophy Wife - 18 Couples Therapy

I detta avsnitt: Pete och Kate låtsas gå i terapi för att få lite egentid. Dock har Pete en baktanke som baktänder när Diane förstår vad som pågår. Meg undviker sin pojkvän genom att tillbringa sin tid i Harrisons hus, till glädje för alla barnen. Kate är en livsglad partytjej som blir förälskad i den frånskilda trebarnspappan Pete. Kate lämnar sitt bekymmersfria singelliv och inleder en relation med sin stora kärlek. Vad hon inte räknat med är att hon även måste dras med Petes tre barn och hans två dömande ex-fruar. Amerikansk komediserie från 2014. Från Kanal 11 19/3. Originaltitel: Trophy Wife.
Thursday (19/3)
Kanal 11
18:00-18:30

Trophy Wife: Trophy Wife - 18 Couples Therapy

I detta avsnitt: Pete och Kate låtsas gå i terapi för att få lite egentid. Dock har Pete en baktanke som baktänder när Diane förstår vad som pågår. Meg undviker sin pojkvän genom att tillbringa sin tid i Harrisons hus, till glädje för alla barnen. Kate är en livsglad partytjej som blir förälskad i den frånskilda trebarnspappan Pete. Kate lämnar sitt bekymmersfria singelliv och inleder en relation med sin stora kärlek. Vad hon inte räknat med är att hon även måste dras med Petes tre barn och hans två dömande ex-fruar. Amerikansk komediserie från 2014. Även Kanal 11 20/3. Originaltitel: Trophy Wife.