När börjar Mixology?

Gamla visningar

Wednesday (28/1)
Kanal 5
15:00-15:30

Mixology: Mixology - 13 Closing Time

I detta avsnitt: Det är stängningsdags och Tom lyder Bruces och Cals råd att inte slösa tid på att försöka få hem Maya, men en överraskning väntar honom. Bruce måste bestämma om han ska chansa på Jessica eller gå hem med flickan som gillar rödhåriga. På baren Mix på Manhattan letar fem män och fem kvinnor efter kärleken. Hela säsongen utspelar sig under en enda kväll på baren bland gäster och servitriser. Amerikansk komediserie från 2014. Originaltitel: Mixology.
Tuesday (27/1)
Kanal 5
15:30-16:00

Mixology: Mixology - 12 Last Call

I detta avsnitt: Stängningsdags och de som inte har hittat någon att gå hem med får panik. Som Tom som försöker slutföra Maya, men finner sig mer dragen till Liv, medan Liv funderar på Ron, samtidigt som Ron ser Tom i ett nytt ljus. På baren Mix på Manhattan letar fem män och fem kvinnor efter kärleken. Hela säsongen utspelar sig under en enda kväll på baren bland gäster och servitriser. Amerikansk komediserie från 2014. Originaltitel: Mixology.
Tuesday (27/1)
Kanal 5
15:00-15:30

Mixology: Mixology - 11 Bruce & Maya

I detta avsnitt: Natten är sen och Bruce måste avsluta affären med Jessica så han bestämmer sig för att prova något smart. Både Fab och Kacey blir intresserade av sin stiliga gynekolog. Liv och Ron bestämmer sig för att göra något galet och åker till en strippklubb. På baren Mix på Manhattan letar fem män och fem kvinnor efter kärleken. Hela säsongen utspelar sig under en enda kväll på baren bland gäster och servitriser. Amerikansk komediserie från 2014. Originaltitel: Mixology.
Friday (23/1)
Kanal 5
15:30-16:00

Mixology: Mixology - 10 Liv & Jim

I detta avsnitt: Efter att ha blivit påkommen i baren av sin fästman försöker Liv att få tillbaka Jim. Bruce deppar när han får veta att Tom och Cal ibland inte vill umgås med honom. På baren Mix på Manhattan letar fem män och fem kvinnor efter kärleken. Hela säsongen utspelar sig under en enda kväll på baren bland gäster och servitriser. Amerikansk komediserie från 2014. Originaltitel: Mixology.
Friday (23/1)
Kanal 5
15:00-15:30

Mixology: Mixology - 9 Dominic & Kacey

I detta avsnitt: Kacey ställer Dominic inför ultimatum om deras förhållande och blir förvånad över hans svar. Dominic söker sedan råd hos Tom om vad han just gått med på. Liv blir berusad och galen av svartsjuka på Ron och Jessica. På baren Mix på Manhattan letar fem män och fem kvinnor efter kärleken. Hela säsongen utspelar sig under en enda kväll på baren bland gäster och servitriser. Amerikansk komediserie från 2014. Originaltitel: Mixology.
Thursday (22/1)
Kanal 5
15:30-16:00

Mixology: Mixology - 8 Jessica & Ron

I detta avsnitt: Jessica ska ta fram ett känsligt foto av sig själv i Rons telefon och inser hur mycket hon gillar honom. Maya pratar med en man som tror att hon är något hon inte är, medan Bruce letar efter en kvinna som gillar rödhåriga. På baren Mix på Manhattan letar fem män och fem kvinnor efter kärleken. Hela säsongen utspelar sig under en enda kväll på baren bland gäster och servitriser. Amerikansk komediserie från 2014. Originaltitel: Mixology.
Thursday (22/1)
Kanal 5
15:00-15:30

Mixology: Mixology - 7 Bruce & Fab

I detta avsnitt: Bruce och Fabs intensiva motvilja mot varandra leder till ett bisarrt ögonblick av vänskap. Tom blir en snackis i baren och får respekt - av misstag. Liv och Maya försöker hitta ägaren till en bild av ett välutrustat paket. På baren Mix på Manhattan letar fem män och fem kvinnor efter kärleken. Hela säsongen utspelar sig under en enda kväll på baren bland gäster och servitriser. Amerikansk komediserie från 2014. Från Kanal 5 21/1. Originaltitel: Mixology.
Wednesday (21/1)
Kanal 5
15:30-16:00

Mixology: Mixology - 7 Bruce & Fab

I detta avsnitt: Bruce och Fabs intensiva motvilja mot varandra leder till ett bisarrt ögonblick av vänskap. Tom blir en snackis i baren och får respekt - av misstag. Liv och Maya försöker hitta ägaren till en bild av ett välutrustat paket. På baren Mix på Manhattan letar fem män och fem kvinnor efter kärleken. Hela säsongen utspelar sig under en enda kväll på baren bland gäster och servitriser. Amerikansk komediserie från 2014. Även Kanal 5 22/1. Originaltitel: Mixology.
Wednesday (21/1)
Kanal 5
15:00-15:30

Mixology: Mixology - 6 Tom & Maya Part II

I detta avsnitt: Tom och Maya funkar utmärkt ihop till stor förvåning för Bruce och Cal, men då kommer problem in i baren i form av Toms före detta flickvän. Liv blir vän med Jessica och Fab och ber dem om råd med att träffa killar. Några brandmän kommer till baren och charmar damerna men Ron vägrar ge upp. På baren Mix på Manhattan letar fem män och fem kvinnor efter kärleken. Hela säsongen utspelar sig under en enda kväll på baren bland gäster och servitriser. Amerikansk komediserie från 2014. Originaltitel: Mixology.
Tuesday (20/1)
Kanal 5
15:30-16:00

Mixology: Mixology - 5 Fab & Jessica & Dominic

I detta avsnitt: Jessica och Fab tävlar om bartendern Dominic. Bruce, Cal och Tom får ingen service av Kacey som är arg på Cal. Liv blir chockad när hon får veta något intimt om Ron. På baren Mix på Manhattan letar fem män och fem kvinnor efter kärleken. Hela säsongen utspelar sig under en enda kväll på baren bland gäster och servitriser. Amerikansk komediserie från 2014. Originaltitel: Mixology.