När börjar Super Fun Night?

Gamla visningar

Sunday (29/3)
Kanal 5
09:15-09:40

Super Fun Night: Super Fun Night - 17 ...Till the Fat Lady Sings

I detta avsnitt: Kimmie har ett dilemma, hon har två män som vill ha henne men hon kan inte bestämma sig och riskerar att förlora dem båda. Samtidigt verkar det som att Kendall kommer att bli befordrad. Nördiga singeltjejen Kimmie Boubier och hennes nördiga bästisar Marika och Helen-Alice älskar krigarprinsessor och fantasierna om att en gång i framtiden få en pojkvän. De håller sig gärna hemma eftersom de aldrig hört till de populära tjejerna. Men nu ska det bli ändring. Kimmie bestämmer att det är dags att vännerna börjar gå ut tillsammans - och göra varje fredagkväll till en Super Fun Night. Amerikansk komediserie från 2013. Även idag .Originaltitel: Super Fun Night.
Saturday (28/3)
Kanal 5
09:15-09:45

Super Fun Night: Super Fun Night - 16 Lesbihonest

I detta avsnitt: Kimmies första alla hjärtans-dag med James går inte alls som planerat. Marika och Helen-Alice går på Kendalls fest och Marika får en uppenbarelse. Nördiga singeltjejen Kimmie Boubier och hennes nördiga bästisar Marika och Helen-Alice älskar krigarprinsessor och fantasierna om att en gång i framtiden få en pojkvän. De håller sig gärna hemma eftersom de aldrig hört till de populära tjejerna. Men nu ska det bli ändring. Kimmie bestämmer att det är dags att vännerna börjar gå ut tillsammans - och göra varje fredagkväll till en Super Fun Night. Amerikansk komediserie från 2013. Originaltitel: Super Fun Night.
Monday (23/3)
Kanal 5
05:35-05:56

Super Fun Night: Super Fun Night - 15 Cookie Prom

I detta avsnitt: Efter att ha blivit rejält tillrättavisad av en chef bestämmer sig Kimmie för att agera mer professionellt, men det står i bjärt kontrast till Helen-Alice och Marikas planer. Nördiga singeltjejen Kimmie Boubier och hennes nördiga bästisar Marika och Helen-Alice älskar krigarprinsessor och fantasierna om att en gång i framtiden få en pojkvän. De håller sig gärna hemma eftersom de aldrig hört till de populära tjejerna. Men nu ska det bli ändring. Kimmie bestämmer att det är dags att vännerna börjar gå ut tillsammans - och göra varje fredagkväll till en Super Fun Night. Amerikansk komediserie från 2013. Från dagen .Originaltitel: Super Fun Night.
Sunday (22/3)
Kanal 5
09:15-09:40

Super Fun Night: Super Fun Night - 15 Cookie Prom

I detta avsnitt: Efter att ha blivit rejält tillrättavisad av en chef bestämmer sig Kimmie för att agera mer professionellt, men det står i bjärt kontrast till Helen-Alice och Marikas planer. Nördiga singeltjejen Kimmie Boubier och hennes nördiga bästisar Marika och Helen-Alice älskar krigarprinsessor och fantasierna om att en gång i framtiden få en pojkvän. De håller sig gärna hemma eftersom de aldrig hört till de populära tjejerna. Men nu ska det bli ändring. Kimmie bestämmer att det är dags att vännerna börjar gå ut tillsammans - och göra varje fredagkväll till en Super Fun Night. Amerikansk komediserie från 2013. Även idag .Originaltitel: Super Fun Night.
Sunday (22/3)
Kanal 5
05:35-06:00

Super Fun Night: Super Fun Night - 14 Lucindervention

I detta avsnitt: Kimmie vill ha hjälp av Kendall när Richards ex dyker upp och försätter honom i en negativ spiral. Marika tror att Ruby är intresserad av henne, men han har något annat i tankarna. Nördiga singeltjejen Kimmie Boubier och hennes nördiga bästisar Marika och Helen-Alice älskar krigarprinsessor och fantasierna om att en gång i framtiden få en pojkvän. De håller sig gärna hemma eftersom de aldrig hört till de populära tjejerna. Men nu ska det bli ändring. Kimmie bestämmer att det är dags att vännerna börjar gå ut tillsammans - och göra varje fredagkväll till en Super Fun Night. Amerikansk komediserie från 2013. Från dagen .Originaltitel: Super Fun Night.
Saturday (21/3)
Kanal 5
08:45-09:10

Super Fun Night: Super Fun Night - 14 Lucindervention

I detta avsnitt: Kimmie vill ha hjälp av Kendall när Richards ex dyker upp och försätter honom i en negativ spiral. Marika tror att Ruby är intresserad av henne, men han har något annat i tankarna. Nördiga singeltjejen Kimmie Boubier och hennes nördiga bästisar Marika och Helen-Alice älskar krigarprinsessor och fantasierna om att en gång i framtiden få en pojkvän. De håller sig gärna hemma eftersom de aldrig hört till de populära tjejerna. Men nu ska det bli ändring. Kimmie bestämmer att det är dags att vännerna börjar gå ut tillsammans - och göra varje fredagkväll till en Super Fun Night. Amerikansk komediserie från 2013. Även idag .Originaltitel: Super Fun Night.
Monday (16/3)
Kanal 5
05:35-05:57

Super Fun Night: Super Fun Night - 13 Let the Games Begin

I detta avsnitt: Kimmies nya pojkvän kommer emellan flickorna och Kendall letar desperat efter någon att hänga med. Nördiga singeltjejen Kimmie Boubier och hennes nördiga bästisar Marika och Helen-Alice älskar krigarprinsessor och fantasierna om att en gång i framtiden få en pojkvän. De håller sig gärna hemma eftersom de aldrig hört till de populära tjejerna. Men nu ska det bli ändring. Kimmie bestämmer att det är dags att vännerna börjar gå ut tillsammans - och göra varje fredagkväll till en Super Fun Night. Amerikansk komediserie från 2013. Från dagen .Originaltitel: Super Fun Night.
Sunday (15/3)
Kanal 5
08:40-09:05

Super Fun Night: Super Fun Night - 13 Let the Games Begin

I detta avsnitt: Kimmies nya pojkvän kommer emellan flickorna och Kendall letar desperat efter någon att hänga med. Nördiga singeltjejen Kimmie Boubier och hennes nördiga bästisar Marika och Helen-Alice älskar krigarprinsessor och fantasierna om att en gång i framtiden få en pojkvän. De håller sig gärna hemma eftersom de aldrig hört till de populära tjejerna. Men nu ska det bli ändring. Kimmie bestämmer att det är dags att vännerna börjar gå ut tillsammans - och göra varje fredagkväll till en Super Fun Night. Amerikansk komediserie från 2013. Även idag .Originaltitel: Super Fun Night.
Sunday (15/3)
Kanal 5
05:35-06:00

Super Fun Night: Super Fun Night - 12 Hostile Makeover

I detta avsnitt: Kendalls uppbrott från Richard leder till krig mellan henne och Kimmie, vilket resulterar i att personalavdelningen blandar sig i. Nördiga singeltjejen Kimmie Boubier och hennes nördiga bästisar Marika och Helen-Alice älskar krigarprinsessor och fantasierna om att en gång i framtiden få en pojkvän. De håller sig gärna hemma eftersom de aldrig hört till de populära tjejerna. Men nu ska det bli ändring. Kimmie bestämmer att det är dags att vännerna börjar gå ut tillsammans - och göra varje fredagkväll till en Super Fun Night. Amerikansk komediserie från 2013. Från dagen .Originaltitel: Super Fun Night.
Saturday (14/3)
Kanal 5
08:45-09:10

Super Fun Night: Super Fun Night - 12 Hostile Makeover

I detta avsnitt: Kendalls uppbrott från Richard leder till krig mellan henne och Kimmie, vilket resulterar i att personalavdelningen blandar sig i. Nördiga singeltjejen Kimmie Boubier och hennes nördiga bästisar Marika och Helen-Alice älskar krigarprinsessor och fantasierna om att en gång i framtiden få en pojkvän. De håller sig gärna hemma eftersom de aldrig hört till de populära tjejerna. Men nu ska det bli ändring. Kimmie bestämmer att det är dags att vännerna börjar gå ut tillsammans - och göra varje fredagkväll till en Super Fun Night. Amerikansk komediserie från 2013. Även idag .Originaltitel: Super Fun Night.