När börjar Benidorm?

Gamla visningar

Friday (28/8)
Sjuan
04:05-05:05

Benidorm

Brittisk komediserie från 2012. På Solana all-inclusive resort i Benidorm samlas semesterfirare året om. Vissa är där för första gången medan andra återkommer regelbundet. Trots gästernas olika bakgrund har de en sak gemensamt, viljan att få ut det mesta för sina pengar.Del 7 av 7. Sista delen. Joyce är övertygad om att hennes nya gäst, mrs Simmonds, är hotellinspektör och gör allt för att försöka imponera på henne. Men det går inte som beräknat när mrs Simmonds blir vittne till hur Joyce kastar ut en rasande Kenneth från hans salong för att han inte betalat hyran i tid.
Thursday (27/8)
Sjuan
03:20-04:20

Benidorm

Brittisk komediserie från 2012. På Solana all-inclusive resort i Benidorm samlas semesterfirare året om. Vissa är där för första gången medan andra återkommer regelbundet. Trots gästernas olika bakgrund har de en sak gemensamt, viljan att få ut det mesta för sina pengar.Del 6 av 7. Madge förbereder sig för sitt bröllop med Mohammed, en välbärgad son till Mels tidigare affärspartner. Men Mel och Michael misstänker att Mohammed inte är den han utger sig för att vara. Joyce är övertygad om att någon ur personalen läcker ofördelaktig information om Solana till den lokala pressen.
Wednesday (26/8)
Sjuan
03:20-04:20

Benidorm

Brittisk komediserie från 2012. På Solana all-inclusive resort i Benidorm samlas semesterfirare året om. Vissa är där för första gången medan andra återkommer regelbundet. Trots gästernas olika bakgrund har de en sak gemensamt, viljan att få ut det mesta för sina pengar.Del 5 av 7. Det brittiska OS-laget i konstsim är i staden för att öva och Joyce lyckas övertala dem att bo på Solana. Trots att lagets tränare inte är imponerad av faciliteterna går hon med på att uppträda i hotellets pool. Madge är förtjust i en förmögen fastighetsägares stilige son.
Tuesday (25/8)
Sjuan
03:20-04:20

Benidorm

Brittisk komediserie från 2012. På Solana all-inclusive resort i Benidorm samlas semesterfirare året om. Vissa är där för första gången medan andra återkommer regelbundet. Trots gästernas olika bakgrund har de en sak gemensamt, viljan att få ut det mesta för sina pengar.Del 4 av 7. Trudy försöker bete sig som en dam i ett dygn för att vinna ett vad hon slagit med Sam. Familjen Garvey oroas över ett rykte om att en kidnappningsliga är i farten och när de ser Madge i en bil med en mörk främling är de övertygade om att hon har blivit kidnappad.
Friday (21/8)
Sjuan
03:55-04:55

Benidorm

Brittisk komediserie från 2012. På Solana all-inclusive resort i Benidorm samlas semesterfirare året om. Vissa är där för första gången medan andra återkommer regelbundet. Trots gästernas olika bakgrund har de en sak gemensamt, viljan att få ut det mesta för sina pengar.Del 3 av 7. Gavin tror att Troy har gjort slut med honom så han går med på en dejt med Emilio. Trudy hittar ett sätt att komma nära Mateo men hennes planer förstörs av Les/Lesley. Donald tar med sig Michael och Liam för att se Jacquelines erotiska striptease på den lokala klubben.
Thursday (20/8)
Sjuan
03:20-04:20

Benidorm

Brittisk komediserie från 2012. På Solana all-inclusive resort i Benidorm samlas semesterfirare året om. Vissa är där för första gången medan andra återkommer regelbundet. Trots gästernas olika bakgrund har de en sak gemensamt, viljan att få ut det mesta för sina pengar.Del 2 av 7. Den nya chefen Joyce organiserar en danstävling för gästerna och repetitionerna övervakas av hennes flamma Cyril Babcock. Men han är inte alls nöjd med de talanglösa deltagarna. Kenneth anställer en ny assistent till salongen vilket leder till ett olyckligt missförstånd.
Wednesday (19/8)
Sjuan
03:15-04:10

Benidorm

Brittisk komediserie från 2012. På Solana all-inclusive resort i Benidorm samlas semesterfirare året om. Vissa är där för första gången medan andra återkommer regelbundet. Trots gästernas olika bakgrund har de en sak gemensamt, viljan att få ut det mesta för sina pengar.Del 1 av 7. Reprisstart. Det är första dagen på säsongen och på Solana är det kaos. Mateo och Les/Lesley väntar på att deras nya chef Joyce Temple-Savage ska dyka upp men i stället anländer en buss full med arga semesterfirare.
Tuesday (18/8)
Sjuan
03:15-04:15

Benidorm

Brittisk komediserie från 2010. På Solana all-inclusive resort i Benidorm samlas semesterfirare året om. Vissa är där för första gången medan andra återkommer regelbundet. Trots gästernas olika bakgrund har de en sak gemensamt, viljan att få ut det mesta för sina pengar.Del 6 av 6. Säsongsavslutning. Les/Lesley upptäcker några av Donalds klädesplagg på nudiststranden och det verkar som om Donald har lämnat en lapp till Jacqueline. Familjen Garvey samlas för att fira öppnandet av Madges nya bar. Pauline tar till flaskan i väntan på nyheter om sin skilsmässa.
Friday (14/8)
Sjuan
03:45-04:45

Benidorm

Brittisk komediserie från 2010. På Solana all-inclusive resort i Benidorm samlas semesterfirare året om. Vissa är där för första gången medan andra återkommer regelbundet. Trots gästernas olika bakgrund har de en sak gemensamt, viljan att få ut det mesta för sina pengar.Del 5 av 6. Solen skiner i Benidorm igen och trots att Pauline befinner sig i ett mer eller mindre permanent onyktert tillstånd ser alla fram emot 80-talskvällen. Madge får höra att det eventuellt finns en bar som hon kan ta över, men frågan är om hon är modig nog att stanna kvar i Spanien utan Mel.
Thursday (13/8)
Sjuan
03:15-04:15

Benidorm

Brittisk komediserie från 2010. På Solana all-inclusive resort i Benidorm samlas semesterfirare året om. Vissa är där för första gången medan andra återkommer regelbundet. Trots gästernas olika bakgrund har de en sak gemensamt, viljan att få ut det mesta för sina pengar.Del 4 av 6. En storm drar in över Benidorm och Les/Lesley anordnar en bingotävling med lite annorlunda priser. När den nyktra alkoholisten Pauline upptäcker att hennes flyg är försenat tar hon en drink för att lindra sin frustration. Natalies kärleksbekymmer fortsätter.