När börjar Livet på andra sidan?

Gamla visningar

Friday (6/6)
Sjuan
02:30-03:30

Livet på andra sidan

Svensk dokumentärserie från 2012. Om de tre svenska medierna Vivis, Pehrs och Zoës annorlunda liv och arbete. De håller gruppseanser och hjälper människor som av olika anledningar söker sig till dem, samtidigt som de försöker få vardagen att gå ihop.Del 8 av 8. Säsongsavslutning. När Pehr och Lennart firar sin bröllopsdag med en romantisk lunch får Pehr kontakt med servitörens bortgångna mamma. Vivi firar skördesabbat tillsammans med en grupp häxor. Zoë och hennes klient kontaktar sin utomjordiska stjärnfamilj.
Thursday (5/6)
Sjuan
02:30-03:30

Livet på andra sidan

Svensk dokumentärserie från 2012. Om de tre svenska medierna Vivis, Pehrs och Zoës annorlunda liv och arbete. De håller gruppseanser och hjälper människor som av olika anledningar söker sig till dem, samtidigt som de försöker få vardagen att gå ihop.Del 7 av 8. Pehr håller i en gruppseans för ett sällskap där några av männen är skeptiska till det han gör. När han är ute och går på stan träffar han på en hund som vill prata med honom. Zoës före detta granne vill få kontakt med sin familj.
Wednesday (4/6)
Sjuan
02:30-03:30

Livet på andra sidan

Svensk dokumentärserie från 2012. Om de tre svenska medierna Vivis, Pehrs och Zoës annorlunda liv och arbete. De håller gruppseanser och hjälper människor som av olika anledningar söker sig till dem, samtidigt som de försöker få vardagen att gå ihop.Del 6 av 8. Camilla Henemark vänder sig till Vivi för att få kontakt med en vän som gått bort. Men det visar sig finnas andra andar som pockar på hennes uppmärksamhet. När Pehr och Lennart besöker en pizzeria ser Pehr andar kring servitören. Vivi och Anders håller en sommarfest som slutar med andlig kontakt.
Tuesday (3/6)
Sjuan
02:30-03:30

Livet på andra sidan

Svensk dokumentärserie från 2012. Om de tre svenska medierna Vivis, Pehrs och Zoës annorlunda liv och arbete. De håller gruppseanser och hjälper människor som av olika anledningar söker sig till dem, samtidigt som de försöker få vardagen att gå ihop.Del 5 av 8. Zoë träffar ett förlovat par som vill veta om de levt tillsammans i ett tidigare liv. Vivi ger en ny bekant ett budskap från den andra sidan. Pehr och Lennart tar fram sitt trollbord, det vill säga ett trebent bord som kan kommunicera genom att lyfta på benen. Det visar sig bli en stark upplevelse.