När börjar Pantertanter?

Gamla visningar

Friday (25/9)
TV4 Komedi
16:00-16:30

Pantertanter

Amerikansk komediserie från 1990. Dorothy, Rose, Blanche och Sophia är fyra äldre damer som delar en villa i Miami. Fastän de är väldigt olika och deras tillvaro knappast är konfliktfri, stöttar de varandra i vått och torrt.Del 2 av 26. Rose jobbar som frivillig på sjukhuset och träffar av en tillfällighet sin biologiska far när hon skriver in nya patienter. Sophia har också varit på sjukhuset för ett rutinartat ingrepp men som alltid inträffar något överraskande.
Friday (25/9)
TV4 Komedi
15:35-16:00

Pantertanter

Amerikansk komediserie från 1990. Dorothy, Rose, Blanche och Sophia är fyra äldre damer som delar en villa i Miami. Fastän de är väldigt olika och deras tillvaro knappast är konfliktfri, stöttar de varandra i vått och torrt.Del 1 av 26. Reprisstart. Blanches dotter Rebecca ska snart föda barn och åsikterna är delade om var och hur det ska ske. Blanche känner sig fortfarande obekväm med blotta tanken på att barnet kommit till genom konstbefruktning. Rose ska bli skridskoåkare som hon alltid drömt om.
Thursday (24/9)
TV4 Komedi
16:00-16:30

Pantertanter

Amerikansk komediserie från 1989. Dorothy, Rose, Blanche och Sophia är fyra äldre damer som delar en villa i Miami. Fastän de är väldigt olika och deras tillvaro knappast är konfliktfri, stöttar de varandra i vått och torrt.Del 26 av 26. Säsongsavslutning. President George H.W. Bush ska komma till Miami och möjligtvis även besöka damernas hus. Damerna har fått besök av en Secret Service-agent och de fortsätter att prata om gamla minnen.
Thursday (24/9)
TV4 Komedi
15:35-16:00

Pantertanter

Amerikansk komediserie från 1989. Dorothy, Rose, Blanche och Sophia är fyra äldre damer som delar en villa i Miami. Fastän de är väldigt olika och deras tillvaro knappast är konfliktfri, stöttar de varandra i vått och torrt.Del 25 av 26. Tydligen ska president George H.W. Bush komma till Miami och möjligtvis även besöka damernas hus. En Secret Service-agent dyker upp för att prata med dem och de får anledning att prata om gamla minnen igen.
Wednesday (23/9)
TV4 Komedi
16:00-16:30

Pantertanter

Amerikansk komediserie från 1989. Dorothy, Rose, Blanche och Sophia är fyra äldre damer som delar en villa i Miami. Fastän de är väldigt olika och deras tillvaro knappast är konfliktfri, stöttar de varandra i vått och torrt.Del 24 av 26. Dorothy går på hästkapplöpning och innan hon vet ordet av får hon känna av ett gammalt problem. Rose provar på att måla och Blanche blir förolämpad när en kollega avvisar henne.
Wednesday (23/9)
TV4 Komedi
15:35-16:00

Pantertanter

Amerikansk komediserie från 1989. Dorothy, Rose, Blanche och Sophia är fyra äldre damer som delar en villa i Miami. Fastän de är väldigt olika och deras tillvaro knappast är konfliktfri, stöttar de varandra i vått och torrt.Del 23 av 26. Dorothys guddotter ska gifta sig och ironiskt nog är brudgummen sonsonen till en man som Sophia en gång var förlovad med. Sophia påpekar vikten av att se bra ut och snart förstår de andra vad hon menar. Men Sophia ruvar även på andra hemligheter.
Tuesday (22/9)
TV4 Komedi
16:00-16:30

Pantertanter

Amerikansk komediserie från 1989. Dorothy, Rose, Blanche och Sophia är fyra äldre damer som delar en villa i Miami. Fastän de är väldigt olika och deras tillvaro knappast är konfliktfri, stöttar de varandra i vått och torrt.Del 22 av 26. En gift man som Dorothy dejtade för några år sedan ringer henne och berättar att han skiljt sig. Han vill träffa Dorothy och hon går med på det. Blanche och Sophia blir lurade.
Tuesday (22/9)
TV4 Komedi
15:35-16:00

Pantertanter

Amerikansk komediserie från 1989. Dorothy, Rose, Blanche och Sophia är fyra äldre damer som delar en villa i Miami. Fastän de är väldigt olika och deras tillvaro knappast är konfliktfri, stöttar de varandra i vått och torrt.Del 21 av 26. Blanche och hennes syster Charmaine försonas efter att ha varit varandras rivaler hela livet. Charmaine har skrivit en bok men Blanche blir mindre glad när hon upptäcker att huvudfiguren i den verkar vara baserad på henne själv. Stans kusin är på besök från Tjeckoslovakien.
Monday (21/9)
TV4 Komedi
16:00-16:30

Pantertanter

Amerikansk komediserie från 1989. Dorothy, Rose, Blanche och Sophia är fyra äldre damer som delar en villa i Miami. Fastän de är väldigt olika och deras tillvaro knappast är konfliktfri, stöttar de varandra i vått och torrt.Del 20 av 26. En av Roses gamla pojkvänner dyker upp och hon upptäcker att det fortfarande är liv i förhållandet. Nu måste hon välja mellan den gamla flamman och hennes nuvarande pojkvän Miles. Sophia är trött på Dorothys regler och flyttar ut.
Monday (21/9)
TV4 Komedi
15:35-16:00

Pantertanter

Amerikansk komediserie från 1989. Dorothy, Rose, Blanche och Sophia är fyra äldre damer som delar en villa i Miami. Fastän de är väldigt olika och deras tillvaro knappast är konfliktfri, stöttar de varandra i vått och torrt.Del 19 av 26. Rose får ett brev med information om en blodtransfusion hon fick för flera år sedan. Tydligen finns det en risk för att hon kan ha smittats med hiv så hon måste därför ta ett test. Sophias reaktion till den upprörande nyheten är inte den bästa.