Var visas Ballar av stål?

Gamla visningar

Monday (17/2)
Kanal 5
01:20-02:20

Ballar av stål

I detta avsnitt: Kändisbisittare är Arga snickaren Anders Öfvergård som kommenterar de tävlandes pranks, men som också ger sig ut på en egen inspelning med dold kamera. De medverkande är Bemanningsmannen (Christian Åkesson), Måndagsexemplaret (Mina Lindbäck), Kärringen från Kalmar (Yvonne Johnsson), Frifräsaren (Messiah Hallberg) och Bokstavsbarnet (David Druid). Fem orädda komiker tävlar mot varandra i att provocera och överraska en intet ont anande omgivning inför en dold kamera. Programledaren André Wickström leder sen publiken i en omröstning om vem av komikerna som hade mest ballar och var roligast. I varje program är också en kändis med som bisittare. Kändisen är också själv ute på stan och bevisar att han/hon också har ballar av stål. Medverkande: David Druid, Christian Åkesson, Mina Lindbäck, Messiah Hallberg, Yvonne Johnsson. Svensk humorserie från 2011. Originaltitel: Ballar av stål.
Sunday (9/2)
Kanal 5
01:35-02:35

Ballar av stål: Ballar av stål - 302

I detta avsnitt: Skådespelaren Johannes Brost testar hur mycket han kan sälja sig själv till en reklambyrå. Medverkande är Bokstavsbarnet (David Druid) som gör allt för att stoppa bilar, bussar och människor i minst en minut. Bemanningsmannen (Christian Åkesson) jobbar som taxichaufför, men passa på att uträtta en del egna ärenden och behov under tiden. Måndagsexemplaret (Mina Lindbäck) testar folks tålamod när hon åker runt i permobil. Kärringen från Kalmar (Yvonne Johnsson) är en riktigt snål smålänning. Fem orädda komiker tävlar mot varandra i att provocera och överraska en intet ont anande omgivning inför en dold kamera. Programledaren André Wickström leder sen publiken i en omröstning om vem av komikerna som hade mest ballar och var roligast. I varje program är också en kändis med som bisittare. Kändisen är också själv ute på stan och bevisar att han/hon också har ballar av stål. Medverkande: David Druid, Christian Åkesson, Mina Lindbäck, Yvonne Johnsson, Messiah Hallberg. Svensk humorserie från 2011. Originaltitel: Ballar av stål.
Saturday (8/2)
Kanal 5
01:25-02:25

Ballar av stål: Ballar av stål - 301

I detta avsnitt: Fotografen Bingo Rimér bokar in ett möte med chefen för sveriges bingohallar och föreslår ett samarbete. Medverkande är Bokstavsbarnet (David Druid) som testar att ta springnotor i taxibilar. Bemanningsmannen (Christian Åkesson) jobbar extra på en kemtvätt. Måndagsexemplaret (Mina Lindbäck) testar att vara blind och köpa tårtor. Kärringen från Kalmar (Yvonne Johnsson) ägnar sig åt moralpredikan på Östermalm, och Frifräsaren (Messiah Hallberg) ägnar sig åt vardagsvaskning. Fem orädda komiker tävlar mot varandra i att provocera och överraska en intet ont anande omgivning inför en dold kamera. Programledaren André Wickström leder sen publiken i en omröstning om vem av komikerna som hade mest ballar och var roligast. I varje program är också en kändis med som bisittare. Kändisen är också själv ute på stan och bevisar att han/hon också har ballar av stål. Medverkande: David Druid, Christian Åkesson, Mina Lindbäck, Yvonne Johnsson, Messiah Hallberg. Svensk humorserie från 2011. Originaltitel: Ballar av stål.