Var visas Prime Suspect?

Gamla visningar

Sunday (21/12)
Kanal 5
02:15-03:15

Prime Suspect: Prime Suspect USA - 13 Stuck in the Middle With You

I detta avsnitt: Jane och teamet får veta att en fängslad torped kan vara ansvarig för den senaste attacken på en lokal butik. Sweeney beordrar högsta beredskap när en av deras egna mordhotas. Jane Timoney är en skicklig och fokuserad kriminalkommissarie som trots sin kompetens och tuffa stil ständigt måste hävda sig på sin fördomsfulla mansdominerade arbetsplats - mordroteln i New Yorks tuffaste polisdistrikt. Bygger på den brittiska förlagan I mördarens spår. Amerikansk thrillerserie från 2011. Originaltitel: Prime Suspect USA.
Sunday (14/12)
Kanal 5
02:15-03:10

Prime Suspect: Prime Suspect USA - 12 Ain't No Sunshine

I detta avsnitt: Duffy och Calderon får den obehagliga uppgiften att berätta för en mormor att hennes barnbarn har blivit våldtagen och mördad. Jane och Augie är på Upper East Side när en kvinna hittas skjuten. Jane Timoney är en skicklig och fokuserad kriminalkommissarie som trots sin kompetens och tuffa stil ständigt måste hävda sig på sin fördomsfulla mansdominerade arbetsplats - mordroteln i New Yorks tuffaste polisdistrikt. Bygger på den brittiska förlagan I mördarens spår. Amerikansk thrillerserie från 2011. Originaltitel: Prime Suspect USA.
Sunday (7/12)
Kanal 5
01:50-02:50

Prime Suspect: Prime Suspect USA - 11 The Great Wall of Silence

I detta avsnitt: Jane och Evrard åker till Chinatown för att utreda ett mord men de får stora svårigheter med fallet eftersom en tuff advokat verkar göra att alla vittnen försvinner. Reg berättar en liten hemlighet om Jane för Matt. Jane Timoney är en skicklig och fokuserad kriminalkommissarie som trots sin kompetens och tuffa stil ständigt måste hävda sig på sin fördomsfulla mansdominerade arbetsplats - mordroteln i New Yorks tuffaste polisdistrikt. Bygger på den brittiska förlagan I mördarens spår. Amerikansk thrillerserie från 2011. Originaltitel: Prime Suspect USA.
Sunday (23/11)
Kanal 5
02:55-03:50

Prime Suspect: Prime Suspect USA - 10 A Gorgeous Mosaic

I detta avsnitt: En judisk diamanthandlare hittas död och Jane försöker hitta lösningen hos hans fru. Matt får ett jättejobb och överraskar Jane med att fira. Jane Timoney är en skicklig och fokuserad kriminalkommissarie som trots sin kompetens och tuffa stil ständigt måste hävda sig på sin fördomsfulla mansdominerade arbetsplats - mordroteln i New Yorks tuffaste polisdistrikt. Bygger på den brittiska förlagan I mördarens spår. Amerikansk thrillerserie från 2011. Originaltitel: Prime Suspect USA.
Sunday (2/11)
Kanal 5
01:45-02:50

Prime Suspect: Prime Suspect USA - 7 Wednesday's Child

I detta avsnitt: En pojke på en förskola dör under mystiska omständigheter och Jane utreder. Jane Timoney är en skicklig och fokuserad kriminalkommissarie som trots sin kompetens och tuffa stil ständigt måste hävda sig på sin fördomsfulla mansdominerade arbetsplats - mordroteln i New Yorks tuffaste polisdistrikt. Bygger på den brittiska förlagan I mördarens spår. Amerikansk thrillerserie från 2011. Originaltitel: Prime Suspect USA.
Sunday (26/10)
Kanal 5
01:35-02:35

Prime Suspect: Prime Suspect USA - 6 Shame

I detta avsnitt: En medelålders man hittas rånad och död på ett hotell och efter att ha sett övervakningsfilmen letar Jane efter en prostituerad med peruk. Duffy kommer närmare Jane efter att ha kommenterat hennes förhållande med Costello. Jane Timoney är en skicklig och fokuserad kriminalkommissarie som trots sin kompetens och tuffa stil ständigt måste hävda sig på sin fördomsfulla mansdominerade arbetsplats - mordroteln i New Yorks tuffaste polisdistrikt. Bygger på den brittiska förlagan I mördarens spår. Amerikansk thrillerserie från 2011. Originaltitel: Prime Suspect USA.
Sunday (19/10)
Kanal 5
02:15-03:10

Prime Suspect: Prime Suspect USA - 5 Regrets I've Had a Few

I detta avsnitt: En ung kvinna hittas död i parken och Duffy och Evrard söker efter den mördade kvinnans styvfar som försvunnit. Jane och hennes far firar en viktig årsdag tillsammans. Jane Timoney är en skicklig och fokuserad kriminalkommissarie som trots sin kompetens och tuffa stil ständigt måste hävda sig på sin fördomsfulla mansdominerade arbetsplats - mordroteln i New Yorks tuffaste polisdistrikt. Bygger på den brittiska förlagan I mördarens spår. Amerikansk thrillerserie från 2011. Originaltitel: Prime Suspect USA.
Sunday (12/10)
Kanal 5
01:10-02:10

Prime Suspect: Prime Suspect USA - 4 Great Guy yet dead

I detta avsnitt: En snygg börsmäklare dör mystiskt och Jane misstänker automatiskt hans fru. Jane tar hjälp av en hypnotisör för att försöka sluta röka. Matt blir rasande när hans ex-fru inte vill att Jane ska vara med på deras sons födelsedagskalas. Jane Timoney är en skicklig och fokuserad kriminalkommissarie som trots sin kompetens och tuffa stil ständigt måste hävda sig på sin fördomsfulla mansdominerade arbetsplats - mordroteln i New Yorks tuffaste polisdistrikt. Bygger på den brittiska förlagan I mördarens spår. Amerikansk thrillerserie från 2011. Originaltitel: Prime Suspect USA.
Sunday (5/10)
Kanal 5
01:30-02:30

Prime Suspect: Prime Suspect USA - 3 Bitch

I detta avsnitt: Janes pappas bar blir rånad medan hon hjälper till där. Calderon och Jane utreder mordet på en kvinna som hittas bland en massa sopor. Jane hamnar på kollisionskurs med den kvinnliga polis som utreder rånet mot baren. Jane Timoney är en skicklig och fokuserad kriminalkommissarie som trots sin kompetens och tuffa stil ständigt måste hävda sig på sin fördomsfulla mansdominerade arbetsplats - mordroteln i New Yorks tuffaste polisdistrikt. Bygger på den brittiska förlagan I mördarens spår. Amerikansk thrillerserie från 2011. Originaltitel: Prime Suspect USA.
Sunday (28/9)
Kanal 5
01:45-02:45

Prime Suspect: Prime Suspect USA - 2 Carnivorous Sheep

I detta avsnitt: Jane kallas in för att utreda ett mord- och kidnappningsfall när Sweeney kräver att alla ställer upp. Duffy blir irriterad när Jane vill prata med den avlidna kvinnans anställda. Jane får träffa Matts son för första gången. Jane Timoney är en skicklig och fokuserad kriminalkommissarie som trots sin kompetens och tuffa stil ständigt måste hävda sig på sin fördomsfulla mansdominerade arbetsplats - mordroteln i New Yorks tuffaste polisdistrikt. Bygger på den brittiska förlagan I mördarens spår. Amerikansk thrillerserie från 2011. Originaltitel: Prime Suspect USA.