Var visas Saras køkken?

Gamla visningar

Friday (11/4)
DR1
08:50-09:20

Saras køkken

Sara afslutter dette sidste program på rigtig svensk manér, hun disker op med et herligt treretters festmåltid fyldt med sommerspecialiteter fra hinsidan som sild, laks, multebær og meget mere. I ti afsnit har madeksperten Sara Begner lært os en masse om rigtig god og sund mad, som kroppen er vild med og som er enkel at tilberede, i dag overlader hun køkkenet til os andre. Nordvision fra Sverige.
Thursday (10/4)
DR1
08:50-09:20

Saras køkken

En frisk kyllingesalat med artiskokhjerter og cashewnødder, fetaost med ristet paprika pakket ind i filodej, superlækre boller med blåbær, avokadodrink og meget mere er hvad Sara lægger ned i sommerens picnickurv. Madeksperten Sara Begner skal lære os en masse om rigtig god og sund mad, som kroppen er vild med og som er enkel at tilberede. Mens der sker ting i køkkenet, vil Saras makker Ann finde ud af noget om farver, appetit, økologi, mad til børn og meget mere. Nordvision fra Sverige.
Wednesday (9/4)
DR1
08:45-09:15

Saras køkken

En paprikasuppe, der minder om den spanske gazpacho, en tallerken med italiensk antipasto, pirogger med surkål og stærkt krydret pølse er hvad Sara i dag jonglerer rundt med. Maden her er fyldt med bakterier - men det er dem, vi har rigtigt godt af. Madeksperten Sara Begner skal lære os en masse om rigtig god og sund mad, som kroppen er vild med og som er enkel at tilberede. Mens der sker ting i køkkenet, vil Saras makker Ann finde ud af noget om farver, appetit, økologi, mad til børn og meget mere. Nordvision fra Sverige.
Tuesday (8/4)
DR1
08:45-09:15

Saras køkken

For rigtig mange er det vigtigt, at det i hverdagen ikke tager så lang tid at lave mad, så i dag tager Sara sig af at lave fast food - både på den hurtige og den langsomme måde! Stadig sundt, stadig lækkert. Madeksperten Sara Begner skal lære os en masse om rigtig god og sund mad, som kroppen er vild med og som er enkel at tilberede. Mens der sker ting i køkkenet, vil Saras makker Ann finde ud af noget om farver, appetit, økologi, mad til børn og meget mere. Nordvision fra Sverige.
Monday (7/4)
DR1
08:45-09:15

Saras køkken

I dag skal der laves et festmåltid, som de fleste børn vil elske. Det er ikke altid helt nemt at finde på sund mad, som børnene kan lide, men Sara er selv mor, så hun ved lidt om hvad der skal til. Madeksperten Sara Begner skal lære os en masse om rigtig god og sund mad, som kroppen er vild med og som er enkel at tilberede. Mens der sker ting i køkkenet, vil Saras makker Ann finde ud af noget om farver, appetit, økologi, mad til børn og meget mere. Nordvision fra Sverige.
Friday (4/4)
DR1
08:45-09:15

Saras køkken

I dag kaster Sara sig ud i en fantastisk forårsbuffet, der er stærkt inspireret af det asiatiske køkken. Alle retter kan tilberedes i forvejen, så når gæsterne kommer, er det bare at stille fadene på bordet. Madeksperten Sara Begner skal lære os en masse om rigtig god og sund mad, som kroppen er vild med og som er enkel at tilberede. Mens der sker ting i køkkenet, vil Saras makker Ann finde ud af noget om farver, appetit, økologi, mad til børn og meget mere. Nordvision fra Sverige.
Thursday (3/4)
DR1
08:45-09:15

Saras køkken

I dag er det lækker vegetarmad, der skal håndteres i Saras køkken, og ingredienserne får nogle ord med på vejen, for naturligvis skal de helst være økologiske. Kedeligt? Overhovedet ikke. Madeksperten Sara Begner skal lære os en masse om rigtig god og sund mad, som kroppen er vild med og som er enkel at tilberede. Mens der sker ting i køkkenet, vil Saras makker Ann finde ud af noget om farver, appetit, økologi, mad til børn og meget mere. Nordvision fra Sverige.
Wednesday (2/4)
DR1
08:45-09:15

Saras køkken

I dag er der et stort spørgsmål på menuen: Kan det lade sig gøre at leve billigt uden at gå på kompromis med kravet om at maden skal være sund og lækker? Svaret er ja, her kommer både spændende kylling, sej, kød og grønsager på bordet. Madeksperten Sara Begner skal lære os en masse om rigtig god og sund mad, som kroppen er vild med og som er enkel at tilberede. Mens der sker ting i køkkenet, vil Saras makker Ann finde ud af noget om farver, appetit, økologi, mad til børn og meget mere. Nordvision fra Sverige.
Monday (31/3)
DR1
08:45-09:15

Saras køkken

I ti afsnit skal madeksperten Sara Begner lære os en masse om rigtig god og sund mad, som kroppen er vild med og som er enkel at tilberede. Mens der sker ting i køkkenet, vil Saras makker Ann finde ud af noget om farver, appetit, økologi, mad til børn og meget mere. I dag er det morgenmad og brunch, der er på programmet. Traditionel brunch er tit fuld af kulhydrater og fedt, men her skal serveres retter, der er lettere, friskere og langt sundere. Nordvision fra Sverige.