Var visas Rejsen langs Norges kyst?

Gamla visningar

Saturday (26/9)
DR1
06:20-07:00

Rejsen langs Norges kyst

Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Om bord på "Østerøy" forlader vi i dag Kristiansand og sætter kursen mod Lyngør, hvor det 100 år gamle redningsfartøj "Risør 2" ligger klar til at føre os videre til den svenske grænse. På vej dertil skal der fiskes hummere, vi skal se historiske steder og møde nogle af de glade mennesker, der er på ferie. Nordvision fra Norge.
Saturday (19/9)
DR1
05:40-06:20

Rejsen langs Norges kyst

Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen går i dag langt kysten ved Aust Agder, vi skal runde Lista og Lindenes, og så er der alle perlerne sydpå på vej til Kristiansand. Nordvision fra Norge.
Saturday (12/9)
DR1
06:05-06:45

Rejsen langs Norges kyst

Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen i dag går sammen med matros Arne Larsen Økland via Bømlo og Hardanger til Haugesund, derefter til Finnøy og den gamle kystkultur i Stavanger. Nordvision fra Norge.
Sunday (6/9)
DR1
05:55-06:35

Rejsen langs Norges kyst

Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen i dag bliver med den gamle båd "Hardsjø", hvor skipper Magnus Stangeland står ved roret. Vi skal fra fiskerbyen Måløy til den store Austevoll Kommune. Der bliver sang og musik, snak om olie, gas, hjorte og fisk - og meget andet. Nordvision fra Norge.
Saturday (5/9)
DR1
05:50-06:30

Rejsen langs Norges kyst

Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen går - denne gang i den gamle båd "Nybakk" - langs hele Mørekysten, og her er der smuk natur og interessante oplevelser at hente. Nordvision fra Norge.
Sunday (30/8)
DR1
06:00-06:40

Rejsen langs Norges kyst

Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. I dag går turen fra Bindal til Hitra, der er lagt op til et spændende besøg hos fiskeriministeren, og vi skal opleve masser af kulturminder, være med til skibsophugning, festival, krabbekogeri og meget mere. Nordvision fra Norge.
Saturday (29/8)
DR1
05:45-06:25

Rejsen langs Norges kyst

Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen går i dag langs Helgelandskysten, og i et fantastisk vejr besøges på turen mod Brønnøysund flere små, entusiastiske lokalsamfund på øerne Myken, Træna, Lovund, Tomma og Vega. Nordvision fra Norge.
Sunday (23/8)
DR1
05:45-06:25

Rejsen langs Norges kyst

Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. I dag sejles på en rute, der går langs Vesterålen og Lofoten, og i de lokalsamfund mærkes en moderne livskraftig aktivitet. Ude på øerne Værøy og Røst holdes de gamle traditioner dog i hævd. Nordvision fra Norge.
Saturday (22/8)
DR1
05:30-06:10

Rejsen langs Norges kyst

Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen fortsætter oppe nordpå, i dag sejler "Senjapynt" langs kysten ved Finnmark og gennem Troms, men der er fine stop undervejs med besøg i de små, spændende lokalsamfund. Nordvision fra Norge.
Sunday (16/8)
DR1
05:45-06:25

Rejsen langs Norges kyst

Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen starter helt oppe nordpå langs kysten ved Finmark, og her venter der barske vejrforhold. Nordvision fra Norge.