Var visas Vares, privatdetektiv?

Gamla visningar

Monday (12/5)
DR2
00:15-01:45

Vares, privatdetektiv

For seks år siden endte tangokongen Harry Koivikkos karriere brat. På et usselt motel blev Koivikko nemlig fundet død med en kniv i ryggen. Mordet blev aldrig opklaret, men nu modtager Jussi Vares et opkald fra en journalist, der hævder at vide, hvem morderen er. Uheldigvis forsvinder journalisten sporløst, så nu må Vares for alvor vise sine evner som detektiv.
Monday (5/5)
DR2
00:15-01:45

Vares, privatdetektiv

Privatdetektiven Jussi Vares bliver forelsket, men mister sin nyfundne kærlighed, da hun brutalt myrdes. Efterforskningen går i stå, men en helt anden sag viser sig at indeholde interessant materiale, der leder Vares videre.
Sunday (27/4)
DR2
23:30-01:00

Vares, privatdetektiv

Jussi Vares er hårdkogt privatdetektiv med svaghed for tørre tæsk, varme damer og kolde øl. En ung kvinde findes myrdet. Manden, der fandt hende, en afskediget præst, hyrer Jussi til at efterforske ugerningen. Det bliver begyndelsen på den særeste sag i Jussis sære karriere.
Monday (21/4)
DR2
00:30-02:05

Vares, privatdetektiv

En bitter, blodtørstig morder planlægger at bryde ud af spjældet. Det betyder arbejde for Jussi Vares - hårdkogt privatdetektiv med svaghed for tørre tæsk, varme damer og kolde øl.
Sunday (13/4)
DR2
23:30-01:00

Vares, privatdetektiv

For 15 år siden forsvandt tre kvindelige studerende sporløst. Den dag i dag ved ingen, hvad der er hændt de unge kvinder. For at hjælpe en journalistven begynder den hårdkogte privatdetektiv Jussi Vares at grave i sagen - og det, han finder frem til, chokerer ham.
Monday (7/4)
DR2
00:30-02:00

Vares, privatdetektiv

Jussi Vares er hårdkogt privatdetektiv med svaghed for tørre tæsk, varme damer og kolde øl. Vares er træt af trivielle jobs, hvor han skal skygge folk. Så han liver op, da familien til en myrdet ung pige hyrer ham til at finde ud af, hvem der slog hende ihjel.