Var visas Redningstjenesten på vej?

Gamla visningar

Thursday (5/6)
DR1
05:50-06:20

Redningstjenesten på vej

I denne serie i otte afsnit skal vi følge den dramatiske arbejdsdag for det norske luftforsvars redningstjeneste: 330 Skvadronen. Når alarmen går drejer det sig ofte om liv og død, og hvert eneste sekund tæller. I dag blæser det med orkanstyrke, og på en slæbebord kastes en mand ind i væggen, bløder voldsomt og mister bevidstheden. En Sea King-helikopter kommer hurtigt til stede og får sænket en redder ned på båden, men de enorme bølger skaber store problemer. Nordvision fra Norge.
Wednesday (4/6)
DR1
05:50-06:20

Redningstjenesten på vej

I denne serie i otte afsnit skal vi følge den dramatiske arbejdsdag for det norske luftforsvars redningstjeneste: 330 Skvadronen. Når alarmen går drejer det sig ofte om liv og død, og hvert eneste sekund tæller. I dag har en gruppe turister slået alarm fordi de har observeret en livløs klatrer på et fjeld. En Sea King-helikopter må gå i luften, og på trods af at risikoen for stenskred gør operationen meget risikabel og at klatreren ikke viser tegn på liv, beslutter redningsmandskabet sig alligevel for at forsøge at hente ham ind. Nordvision fra Norge.
Tuesday (3/6)
DR1
05:45-06:15

Redningstjenesten på vej

I denne serie skal vi følge den dramatiske arbejdsdag for det norske luftforsvars redningstjeneste: 330 Skvadronen. Når alarmen går drejer det sig ofte om liv og død, og at hvert eneste sekund tæller gælder ikke mindst i dag, hvor helikopteren må lette for at lede efter en mand på åbent hav. Redningsmandskabet får øje på sejleren, der ligger livløs i en lille redningsbåd, og så snart de har fået ham op, må de starte genoplivning, for der er ingen puls at mærke og manden er stærkt nedkølet. I flekkefjord bliver en 15-årig pige meldt savnet efter en skitur med familien, og der er kun få timer til det bliver mørkt. Nordvision fra Norge.
Monday (2/6)
DR1
05:45-06:15

Redningstjenesten på vej

I denne serie i otte afsnit skal vi følge den dramatiske arbejdsdag for det norske luftforsvars redningstjeneste: 330 Skvadronen. Når alarmen går drejer det sig ofte om liv og død, og hvert eneste sekund tæller. I dag kommer der to store opgaver: På en 1000 meter høj fjeldvæg sidder to bjergbestigere fast, og en Sea King-helikopter må forsøge at få dem reddet ud, men vindforholdene gør opgaven meget risikabel, og der opstår turbulens da en redningsmand sænkes ned fra helikopteren. Og så er en 9-årig pige forsvundet i fjeldet, hvor hun fulgtes med sin far og bror. En storstilet eftersøgning sættes i gang, men efter 36 timer er Marthe stadig ikke fundet. Nordvision fra Norge.