När går Böda Camping?

Gamla visningar

Tuesday (3/2)
Kanal 5
17:00-18:00

Böda Camping: Böda Camping - 204

I detta avsnitt: Passa på att träna på semestern när man har en massa tid, eller passa på att koppla av och inte alls tänka på jobbiga borde-saker som träning? Meningarna går isär. På Böda finns både de som tränar på campingsemestern och de som oförstående tittar på när campinggrannarna joggar, cyklar, simmar eller gympar sig i form. Camping är Sveriges populäraste turistboende, trots hemska träningsoveraller, skeva minigolfbanor och grilloljemolnet som ligger tät över området. Här möter vi rutinerade säsongscampare och fumliga nybörjare på Sveriges största camping, Böda Sand på Öland, under en solig, regnig och underbar semestersommar. Svensk dokumentärserie från 2011. Även Kanal 5 4/2. Originaltitel: Böda Camping.
Tuesday (3/2)
Kanal 5
11:00-12:00

Böda Camping: Böda Camping - 203

I detta avsnitt: Kärlek och sex på semestern, hur funkar det på camping där husvagnarna står tätt och tältduken är tunn? Campingens hustomte Johan berättar historier om påkomna par som smugit undan för lite vuxenliv. Raggar-Olsson träffar en tjej som han gillar, men han är ju så blyg, vågar han be om hennes nummer? Vi återser den småländska popduon Wiwa bestående av paret Micke och Nilla som är tillbaka för att spela in en ny musikvideo - och för att planera sitt bröllop. Camping är Sveriges populäraste turistboende, trots hemska träningsoveraller, skeva minigolfbanor och grilloljemolnet som ligger tät över området. Här möter vi rutinerade säsongscampare och fumliga nybörjare på Sveriges största camping, Böda Sand på Öland, under en solig, regnig och underbar semestersommar. Svensk dokumentärserie från 2011. Från Kanal 5 2/2. Originaltitel: Böda Camping.
Monday (2/2)
Kanal 5
17:00-18:00

Böda Camping: Böda Camping - 203

I detta avsnitt: Kärlek och sex på semestern, hur funkar det på camping där husvagnarna står tätt och tältduken är tunn? Campingens hustomte Johan berättar historier om påkomna par som smugit undan för lite vuxenliv. Raggar-Olsson träffar en tjej som han gillar, men han är ju så blyg, vågar han be om hennes nummer? Vi återser den småländska popduon Wiwa bestående av paret Micke och Nilla som är tillbaka för att spela in en ny musikvideo - och för att planera sitt bröllop. Camping är Sveriges populäraste turistboende, trots hemska träningsoveraller, skeva minigolfbanor och grilloljemolnet som ligger tät över området. Här möter vi rutinerade säsongscampare och fumliga nybörjare på Sveriges största camping, Böda Sand på Öland, under en solig, regnig och underbar semestersommar. Svensk dokumentärserie från 2011. Även Kanal 5 3/2. Originaltitel: Böda Camping.
Friday (30/1)
Kanal 5
11:00-12:00

Böda Camping: Böda Camping - 202

I detta avsnitt: Ett gäng tyska stammisar är tillbaka för att tälta, flirta med tjejer och gå på salsakurs. Om raggning pratar också Raggar-Olsson, och campingveteranerna Bertil och Monica berättar om kärlek på camping. Det campingovana Lundagänget har ordnat fest på stranden och raggargänget har ytterligare en riktig raggarfest vid sina tält. Och så blir det grillning med ett kroppsbyggargäng. Camping är Sveriges populäraste turistboende, trots hemska träningsoveraller, skeva minigolfbanor och grilloljemolnet som ligger tät över området. Här möter vi rutinerade säsongscampare och fumliga nybörjare på Sveriges största camping, Böda Sand på Öland, under en solig, regnig och underbar semestersommar. Svensk dokumentärserie från 2011. Från Kanal 5 29/1. Originaltitel: Böda Camping.
Friday (30/1)
Kanal 5
11:00-12:00

Böda Camping: Böda Camping - 203

I detta avsnitt: Kärlek och sex på semestern, hur funkar det på camping där husvagnarna står tätt och tältduken är tunn? Campingens hustomte Johan berättar historier om påkomna par som smugit undan för lite vuxenliv. Raggar-Olsson träffar en tjej som han gillar, men han är ju så blyg, vågar han be om hennes nummer? Vi återser den småländska popduon Wiwa bestående av paret Micke och Nilla som är tillbaka för att spela in en ny musikvideo - och för att planera sitt bröllop. Camping är Sveriges populäraste turistboende, trots hemska träningsoveraller, skeva minigolfbanor och grilloljemolnet som ligger tät över området. Här möter vi rutinerade säsongscampare och fumliga nybörjare på Sveriges största camping, Böda Sand på Öland, under en solig, regnig och underbar semestersommar. Svensk dokumentärserie från 2011. Från Kanal 5 29/1. Originaltitel: Böda Camping.
Thursday (29/1)
Kanal 5
17:00-18:00

Böda Camping: Böda Camping - 202

I detta avsnitt: Ett gäng tyska stammisar är tillbaka för att tälta, flirta med tjejer och gå på salsakurs. Om raggning pratar också Raggar-Olsson, och campingveteranerna Bertil och Monica berättar om kärlek på camping. Det campingovana Lundagänget har ordnat fest på stranden och raggargänget har ytterligare en riktig raggarfest vid sina tält. Och så blir det grillning med ett kroppsbyggargäng. Camping är Sveriges populäraste turistboende, trots hemska träningsoveraller, skeva minigolfbanor och grilloljemolnet som ligger tät över området. Här möter vi rutinerade säsongscampare och fumliga nybörjare på Sveriges största camping, Böda Sand på Öland, under en solig, regnig och underbar semestersommar. Svensk dokumentärserie från 2011. Även Kanal 5 30/1. Originaltitel: Böda Camping.
Thursday (29/1)
Kanal 5
17:00-18:00

Böda Camping: Böda Camping - 203

I detta avsnitt: Kärlek och sex på semestern, hur funkar det på camping där husvagnarna står tätt och tältduken är tunn? Campingens hustomte Johan berättar historier om påkomna par som smugit undan för lite vuxenliv. Raggar-Olsson träffar en tjej som han gillar, men han är ju så blyg, vågar han be om hennes nummer? Vi återser den småländska popduon Wiwa bestående av paret Micke och Nilla som är tillbaka för att spela in en ny musikvideo - och för att planera sitt bröllop. Camping är Sveriges populäraste turistboende, trots hemska träningsoveraller, skeva minigolfbanor och grilloljemolnet som ligger tät över området. Här möter vi rutinerade säsongscampare och fumliga nybörjare på Sveriges största camping, Böda Sand på Öland, under en solig, regnig och underbar semestersommar. Svensk dokumentärserie från 2011. Även Kanal 5 30/1. Originaltitel: Böda Camping.
Wednesday (28/1)
Kanal 5
11:00-12:00

Böda Camping: Böda Camping - 201

I detta avsnitt: Vi återser de småländska raggarna från Möre Cruisers som ska tälta i Böda. Helt ovana campare är det unga gänget från Lund som har svårt att ens greppa det faktum att Öland är en ö. På fina gatan, 5th avenue, står förtälten i snörräta rader, gräsmattorna är välklippta och pelargonerna prydligt vattnade. Camping är Sveriges populäraste turistboende, trots hemska träningsoveraller, skeva minigolfbanor och grilloljemolnet som ligger tät över området. Här möter vi rutinerade säsongscampare och fumliga nybörjare på Sveriges största camping, Böda Sand på Öland, under en solig, regnig och underbar semestersommar. Svensk dokumentärserie från 2011. Från Kanal 5 27/1. Originaltitel: Böda Camping.
Wednesday (28/1)
Kanal 5
11:00-12:00

Böda Camping: Böda Camping - 202

I detta avsnitt: Ett gäng tyska stammisar är tillbaka för att tälta, flirta med tjejer och gå på salsakurs. Om raggning pratar också Raggar-Olsson, och campingveteranerna Bertil och Monica berättar om kärlek på camping. Det campingovana Lundagänget har ordnat fest på stranden och raggargänget har ytterligare en riktig raggarfest vid sina tält. Och så blir det grillning med ett kroppsbyggargäng. Camping är Sveriges populäraste turistboende, trots hemska träningsoveraller, skeva minigolfbanor och grilloljemolnet som ligger tät över området. Här möter vi rutinerade säsongscampare och fumliga nybörjare på Sveriges största camping, Böda Sand på Öland, under en solig, regnig och underbar semestersommar. Svensk dokumentärserie från 2011. Från Kanal 5 27/1. Originaltitel: Böda Camping.
Tuesday (27/1)
Kanal 5
17:00-18:00

Böda Camping: Böda Camping - 202

I detta avsnitt: Ett gäng tyska stammisar är tillbaka för att tälta, flirta med tjejer och gå på salsakurs. Om raggning pratar också Raggar-Olsson, och campingveteranerna Bertil och Monica berättar om kärlek på camping. Det campingovana Lundagänget har ordnat fest på stranden och raggargänget har ytterligare en riktig raggarfest vid sina tält. Och så blir det grillning med ett kroppsbyggargäng. Camping är Sveriges populäraste turistboende, trots hemska träningsoveraller, skeva minigolfbanor och grilloljemolnet som ligger tät över området. Här möter vi rutinerade säsongscampare och fumliga nybörjare på Sveriges största camping, Böda Sand på Öland, under en solig, regnig och underbar semestersommar. Svensk dokumentärserie från 2011. Även Kanal 5 28/1. Originaltitel: Böda Camping.