När går Carrie Diaries?

Gamla visningar

Monday (13/7)
Kanal 11
04:35-05:20

Carrie Diaries: Carrie Diaries, The - 26 Run to You

I detta avsnitt: Larissa har ett oväntat besked till Carrie och Sebastian bestämmer sig för att berätta det som tynger honom. Maggie vänder sig till Walt när hon misstänker att Pete är otrogen, men hon får sitt livs överraskning. Det är tidigt 80-tal och den tonåriga Carrie Bradshaw går på high school och är på väg att bli vuxen. Hennes värld kretsar kring vänskap, familjen och kärlek. Här möter vi Carrie från succéserien Sex and the City innan hon blev vuxen och modejournalist på Manhattan. Amerikansk romantisk komediserie från 2013. Från dagen .Originaltitel: Carrie Diaries, The.
Sunday (12/7)
Kanal 11
07:15-08:00

Carrie Diaries: Carrie Diaries, The - 26 Run to You

I detta avsnitt: Larissa har ett oväntat besked till Carrie och Sebastian bestämmer sig för att berätta det som tynger honom. Maggie vänder sig till Walt när hon misstänker att Pete är otrogen, men hon får sitt livs överraskning. Det är tidigt 80-tal och den tonåriga Carrie Bradshaw går på high school och är på väg att bli vuxen. Hennes värld kretsar kring vänskap, familjen och kärlek. Här möter vi Carrie från succéserien Sex and the City innan hon blev vuxen och modejournalist på Manhattan. Amerikansk romantisk komediserie från 2013. Även idag .Originaltitel: Carrie Diaries, The.
Monday (6/7)
Kanal 11
04:25-05:10

Carrie Diaries: Carrie Diaries, The - 25 This Is the Time

I detta avsnitt: Carrie bestämmer sig för att gå på avslutningsbalen med kompisarna Mouse, Walt och Maggie. Larissa ger Carrie ett erbjudande som får henne att fundera en extra gång på vad hon ska göra under nästa år. Det är tidigt 80-tal och den tonåriga Carrie Bradshaw går på high school och är på väg att bli vuxen. Hennes värld kretsar kring vänskap, familjen och kärlek. Här möter vi Carrie från succéserien Sex and the City innan hon blev vuxen och modejournalist på Manhattan. Amerikansk romantisk komediserie från 2013. Från dagen .Originaltitel: Carrie Diaries, The.
Sunday (5/7)
Kanal 11
07:15-08:05

Carrie Diaries: Carrie Diaries, The - 25 This Is the Time

I detta avsnitt: Carrie bestämmer sig för att gå på avslutningsbalen med kompisarna Mouse, Walt och Maggie. Larissa ger Carrie ett erbjudande som får henne att fundera en extra gång på vad hon ska göra under nästa år. Det är tidigt 80-tal och den tonåriga Carrie Bradshaw går på high school och är på väg att bli vuxen. Hennes värld kretsar kring vänskap, familjen och kärlek. Här möter vi Carrie från succéserien Sex and the City innan hon blev vuxen och modejournalist på Manhattan. Amerikansk romantisk komediserie från 2013. Även idag .Originaltitel: Carrie Diaries, The.
Monday (29/6)
Kanal 11
04:30-05:15

Carrie Diaries: Carrie Diaries, The - 24 Hungry Like the Wolf

I detta avsnitt: Bennet slöar för mycket på jobbet och Carrie försöker täcka upp för honom, men Larissa kommer på dem. Sebastians pappa ber honom om en tjänst som kan förändra hans liv för alltid. Det är tidigt 80-tal och den tonåriga Carrie Bradshaw går på high school och är på väg att bli vuxen. Hennes värld kretsar kring vänskap, familjen och kärlek. Här möter vi Carrie från succéserien Sex and the City innan hon blev vuxen och modejournalist på Manhattan. Amerikansk romantisk komediserie från 2013. Från dagen .Originaltitel: Carrie Diaries, The.
Sunday (28/6)
Kanal 11
07:15-08:05

Carrie Diaries: Carrie Diaries, The - 24 Hungry Like the Wolf

I detta avsnitt: Bennet slöar för mycket på jobbet och Carrie försöker täcka upp för honom, men Larissa kommer på dem. Sebastians pappa ber honom om en tjänst som kan förändra hans liv för alltid. Det är tidigt 80-tal och den tonåriga Carrie Bradshaw går på high school och är på väg att bli vuxen. Hennes värld kretsar kring vänskap, familjen och kärlek. Här möter vi Carrie från succéserien Sex and the City innan hon blev vuxen och modejournalist på Manhattan. Amerikansk romantisk komediserie från 2013. Även idag .Originaltitel: Carrie Diaries, The.
Monday (22/6)
Kanal 11
04:30-05:15

Carrie Diaries: Carrie Diaries, The - 23 Date Expectations

I detta avsnitt: Det är Alla hjärtans dag men Sebastian har ett nytt jobb och måste avboka. Carrie blir arg och går ut med andra. Under tiden använder Tom några av de färdigheter som han har lärt sig som far för att övertala Dorrit att gå ut med en kille som han själv gillar. Det är tidigt 80-tal och den tonåriga Carrie Bradshaw går på high school och är på väg att bli vuxen. Hennes värld kretsar kring vänskap, familjen och kärlek. Här möter vi Carrie från succéserien Sex and the City innan hon blev vuxen och modejournalist på Manhattan. Amerikansk romantisk komediserie från 2013. Från dagen .Originaltitel: Carrie Diaries, The.
Sunday (21/6)
Kanal 11
07:15-08:05

Carrie Diaries: Carrie Diaries, The - 23 Date Expectations

I detta avsnitt: Det är Alla hjärtans dag men Sebastian har ett nytt jobb och måste avboka. Carrie blir arg och går ut med andra. Under tiden använder Tom några av de färdigheter som han har lärt sig som far för att övertala Dorrit att gå ut med en kille som han själv gillar. Det är tidigt 80-tal och den tonåriga Carrie Bradshaw går på high school och är på väg att bli vuxen. Hennes värld kretsar kring vänskap, familjen och kärlek. Här möter vi Carrie från succéserien Sex and the City innan hon blev vuxen och modejournalist på Manhattan. Amerikansk romantisk komediserie från 2013. Även idag .Originaltitel: Carrie Diaries, The.
Monday (15/6)
Kanal 11
04:30-05:15

Carrie Diaries: Carrie Diaries, The - 22 Under Pressure

I detta avsnitt: Larissa ger Carrie några tuffa råd om hennes förhållande med Sebastian. Harlan ber Tom att arbeta över på ett topphemligt fall och Dorrit bestämmer sig då för att ha en improviserad sammankomst, som hon snabbt tappar kontrollen över. Mouse och Donna kommer förvånansvärt nära varandra, och Sebastian tar ett förhastat beslut efter ett bråk med sina föräldrar. Det är tidigt 80-tal och den tonåriga Carrie Bradshaw går på high school och är på väg att bli vuxen. Hennes värld kretsar kring vänskap, familjen och kärlek. Här möter vi Carrie från succéserien Sex and the City innan hon blev vuxen och modejournalist på Manhattan. Amerikansk romantisk komediserie från 2013. Från dagen .Originaltitel: Carrie Diaries, The.
Sunday (14/6)
Kanal 11
07:15-08:05

Carrie Diaries: Carrie Diaries, The - 22 Under Pressure

I detta avsnitt: Larissa ger Carrie några tuffa råd om hennes förhållande med Sebastian. Harlan ber Tom att arbeta över på ett topphemligt fall och Dorrit bestämmer sig då för att ha en improviserad sammankomst, som hon snabbt tappar kontrollen över. Mouse och Donna kommer förvånansvärt nära varandra, och Sebastian tar ett förhastat beslut efter ett bråk med sina föräldrar. Det är tidigt 80-tal och den tonåriga Carrie Bradshaw går på high school och är på väg att bli vuxen. Hennes värld kretsar kring vänskap, familjen och kärlek. Här möter vi Carrie från succéserien Sex and the City innan hon blev vuxen och modejournalist på Manhattan. Amerikansk romantisk komediserie från 2013. Även idag .Originaltitel: Carrie Diaries, The.