När går Sommarspelen 2011?

Gamla visningar

Sunday (21/9)
Kanal 5
11:00-12:00

Sommarspelen 2011: Sommarspelen - 106

I detta avsnitt: Final i Sommarspelen! Från början var det 16 kändisar som tävlade i spektakulära grenar som ännu inte riktigt tagit sig in i det officiella OS-programmet. Felix Herngren och Hans Wiklund kommenterar och Thomas Ravelli är reporter när en slutlig vinnare ska koras. Nu sätter 16 svenska kändisar tänderna i utmaningar som ännu inte blivit officiella OS-grenar. I Sommarspelen premieras de som inte snöat in på klassiska OS-grenar utan med styrka, kaxighet, elegans och en stor portion humor kan ta sig an de större utmaningarna i livet. Som att springa 100 meter med grodfötter. Medverkande: Thomas Ravelli. Svensk tävlingsserie från 2011. Originaltitel: Sommarspelen.
Sunday (14/9)
Kanal 5
11:05-12:05

Sommarspelen 2011: Sommarspelen - 105

I detta avsnitt: Nu sätter 16 svenska kändisar tänderna i utmaningar som ännu inte blivit officiella OS-grenar. I Sommarspelen premieras de som inte snöat in på klassiska OS-grenar utan med styrka, kaxighet, elegans och en stor portion humor kan ta sig an de större utmaningarna i livet. Som att springa 100 meter med grodfötter. Medverkande: Thomas Ravelli. Svensk tävlingsserie från 2011. Originaltitel: Sommarspelen.
Sunday (7/9)
Kanal 5
11:35-12:35

Sommarspelen 2011: Sommarspelen - 104

I detta avsnitt: Grenar som krokodillöpning, slimebowling, heliumskytte och att stå kvar så länge som möjligt på en surfbräda som rör på sig sållar agnarna från vetet. De som här tävlar om platserna i semifinalen är Tore Kullgren, Annie Seel, Peter Wahlbäck, Gurkan Gasi, Martin Melin, Bobby Uduncu, Sarah Lumholdt och Angela Monroe. Nu sätter 16 svenska kändisar tänderna i utmaningar som ännu inte blivit officiella OS-grenar. I Sommarspelen premieras de som inte snöat in på klassiska OS-grenar utan med styrka, kaxighet, elegans och en stor portion humor kan ta sig an de större utmaningarna i livet. Som att springa 100 meter med grodfötter. Medverkande: Thomas Ravelli. Svensk tävlingsserie från 2011. Originaltitel: Sommarspelen.
Sunday (31/8)
Kanal 5
12:00-13:00

Sommarspelen 2011: Sommarspelen - 103

I detta avsnitt: Grenar som 110 meter häck med simfot, långsamcykling på smal bom ovanför vatten och prickhopp sållar agnarna från vetet. De som tävlar om platserna i semifinalen är Tore Kullgren, Annie Seel, Peter Wahlbäck, Gurkan Gasi, Martin Melin, Bobby Uduncu, Sarah Lumholdt och Angela Monroe. Nu sätter 16 svenska kändisar tänderna i utmaningar som ännu inte blivit officiella OS-grenar. I Sommarspelen premieras de som inte snöat in på klassiska OS-grenar utan med styrka, kaxighet, elegans och en stor portion humor kan ta sig an de större utmaningarna i livet. Som att springa 100 meter med grodfötter. Medverkande: Thomas Ravelli. Svensk tävlingsserie från 2011. Originaltitel: Sommarspelen.
Sunday (24/8)
Kanal 5
12:05-13:05

Sommarspelen 2011: Sommarspelen - 102

I detta avsnitt: Grenar som krokodillöpning, slimebowling, heliumskytte och att stå kvar så länge som möjligt på en surfbräda som rör på sig sållar agnarna från vetet. De som tävlar om platserna i semifinalen är Fadde Darwich, Christer Sandelin, Glenn Hysén, Anton Körberg, Katrin Zytomierska, Tyra Sjöstedt, Zubeyde Simsek och Kishti Tomita. Nu sätter 16 svenska kändisar tänderna i utmaningar som ännu inte blivit officiella OS-grenar. I Sommarspelen premieras de som inte snöat in på klassiska OS-grenar utan med styrka, kaxighet, elegans och en stor portion humor kan ta sig an de större utmaningarna i livet. Som att springa 100 meter med grodfötter. Medverkande: Thomas Ravelli. Svensk tävlingsserie från 2011. Originaltitel: Sommarspelen.
Sunday (17/8)
Kanal 5
12:35-13:35

Sommarspelen 2011: Sommarspelen - 101

I detta avsnitt: 110 meter häck med simfot, långsamcykling på smal bom ovanför vatten och prickhopp är tre av grenarna i premiäravsnittet av Sommarspelen. Här tävlar Fadde Darwich, Christer Sandelin, Glenn Hysén, Anton Körberg, Katrin Zytomierska, Tyra Sjöstedt, Zubeyde Simsek och Kishti Tomita. Nu sätter 16 svenska kändisar tänderna i utmaningar som ännu inte blivit officiella OS-grenar. I Sommarspelen premieras de som inte snöat in på klassiska OS-grenar utan med styrka, kaxighet, elegans och en stor portion humor kan ta sig an de större utmaningarna i livet. Som att springa 100 meter med grodfötter. Medverkande: Thomas Ravelli. Svensk tävlingsserie från 2011. Originaltitel: Sommarspelen.