När går Doc Martin?

Gamla visningar

Sunday (19/7)
Kanal 9
10:00-11:00

Doc Martin: Doc Martin - 23 Happily Ever After

I detta avsnitt: Det är äntligen dags för Martins och Louisas bröllopsdag men när flera personer frågar Martin om han verkligen menar allvar så börjar han själv tvivla. Snart haglar problemen över det stundande bröllopet och frågan är om kärleken överlever alla missöden. Doktor Martin Ellingham har utvecklat en fobi som gör att han inte längre kan operera. Istället tar han en läkartjänst i den vackra lilla kustbyn Portwenn, men det går inte helt smärtfritt eftersom Martins sociala talanger har stora brister och invånarna inte gillar förändringar. Brittisk dramakomediserie från 2007. Originaltitel: Doc Martin.
Sunday (12/7)
Kanal 9
08:45-09:45

Doc Martin: Doc Martin - 22 Nowt So Queer

I detta avsnitt: Nyheten om Martins och Louisas förlovning sprider sig. Martin får reda på att en kvinna har behandlat sin sjuka syster med hemgjorda mediciner. Doktor Martin Ellingham har utvecklat en fobi som gör att han inte längre kan operera. Istället tar han en läkartjänst i den vackra lilla kustbyn Portwenn, men det går inte helt smärtfritt eftersom Martins sociala talanger har stora brister och invånarna inte gillar förändringar. Brittisk dramakomediserie från 2007. Originaltitel: Doc Martin.
Sunday (5/7)
Kanal 9
08:30-09:30

Doc Martin: Doc Martin - 21 The Holly Bears a Prickle

I detta avsnitt: Martin går på sin första riktiga dejt med Louisa. En av Louisas vänner hamnar i livsfara och Martin måste gripa in. Louisa blir förvånad när Martin plötsligt friar till henne. Doktor Martin Ellingham har utvecklat en fobi som gör att han inte längre kan operera. Istället tar han en läkartjänst i den vackra lilla kustbyn Portwenn, men det går inte helt smärtfritt eftersom Martins sociala talanger har stora brister och invånarna inte gillar förändringar. Brittisk dramakomediserie från 2007. Originaltitel: Doc Martin.
Sunday (28/6)
Kanal 9
08:40-09:40

Doc Martin: Doc Martin - 20 The Admirer

I detta avsnitt: Martin vill inte gå på en födelsedagsfest som konstapel Penhale anordnar. Martin blir chockad när han upptäcker sin moster Joan med en yngre man i en intim situation. Doktor Martin Ellingham har utvecklat en fobi som gör att han inte längre kan operera. Istället tar han en läkartjänst i den vackra lilla kustbyn Portwenn, men det går inte helt smärtfritt eftersom Martins sociala talanger har stora brister och invånarna inte gillar förändringar. Brittisk dramakomediserie från 2007. Originaltitel: Doc Martin.
Sunday (21/6)
Kanal 9
09:05-10:05

Doc Martin: Doc Martin - 19 City Slickers

I detta avsnitt: Martin och Louisa försöker fortfarande att utveckla något slags förhållande men deras middagsplan störs av Louisas nya grannar. Martin blir oroad över deras inställning till barnuppfostran, i synnerhet när han får veta att barnet har vandaliserat bilar. Martin får veta att konstapel Joe Penhale både är narkoleptisk och har torgskräck. Doktor Martin Ellingham har utvecklat en fobi som gör att han inte längre kan operera. Istället tar han en läkartjänst i den vackra lilla kustbyn Portwenn, men det går inte helt smärtfritt eftersom Martins sociala talanger har stora brister och invånarna inte gillar förändringar. Brittisk dramakomediserie från 2007. Originaltitel: Doc Martin.
Sunday (14/6)
Kanal 9
08:45-09:45

Doc Martin: Doc Martin - 18 Movement

I detta avsnitt: Bert Large lyder Martins råd och byter livsstil men hans idé om att byta livsstil är att öppna en restaurang och det är inte bra för stressnivån. Pauline är borta några dagar och Martin får en ny receptionist. Louisa bjuder Martin på middag men hennes plan fallerar när hennes nya spis inte fungerar. När många bybor plötsligt blir sjuka misstänker Martin att problemet är Berts nya restaurang. Doktor Martin Ellingham har utvecklat en fobi som gör att han inte längre kan operera. Istället tar han en läkartjänst i den vackra lilla kustbyn Portwenn, men det går inte helt smärtfritt eftersom Martins sociala talanger har stora brister och invånarna inte gillar förändringar. Brittisk dramakomediserie från 2007. Originaltitel: Doc Martin.
Sunday (7/6)
Kanal 9
09:00-10:00

Doc Martin: Doc Martin - 17 The Apple Doesn't Fall

I detta avsnitt: Martin behandlar en ung flicka som ständigt lever rövare och struntar i vad mamman säger, men när Louisa blandar sig i blir Martin upprörd över att hon ger medicinska råd. En ny poliskonstapel, Joe Penhale, anländer till Portwenn men han verkar lida av en egendomlig åkomma. Martins faster Joan råkar ut för en bilolycka. Pauline är trött på att vara receptionist och vill istället ge medicinsk rådgivning. Doktor Martin Ellingham har utvecklat en fobi som gör att han inte längre kan operera. Istället tar han en läkartjänst i den vackra lilla kustbyn Portwenn, men det går inte helt smärtfritt eftersom Martins sociala talanger har stora brister och invånarna inte gillar förändringar. Brittisk dramakomediserie från 2007. Originaltitel: Doc Martin.
Sunday (10/5)
Kanal 9
10:40-11:40

Doc Martin: Doc Martin - 23 Happily Ever After

I detta avsnitt: Det är äntligen dags för Martins och Louisas bröllopsdag men när flera personer frågar Martin om han verkligen menar allvar så börjar han själv tvivla. Snart haglar problemen över det stundande bröllopet och frågan är om kärleken överlever alla missöden. Doktor Martin Ellingham har utvecklat en fobi som gör att han inte längre kan operera. Istället tar han en läkartjänst i den vackra lilla kustbyn Portwenn, men det går inte helt smärtfritt eftersom Martins sociala talanger har stora brister och invånarna inte gillar förändringar. Brittisk dramakomediserie från 2007. Från Kanal 9 9/5. Originaltitel: Doc Martin.
Saturday (9/5)
Kanal 9
15:45-16:50

Doc Martin: Doc Martin - 23 Happily Ever After

I detta avsnitt: Det är äntligen dags för Martins och Louisas bröllopsdag men när flera personer frågar Martin om han verkligen menar allvar så börjar han själv tvivla. Snart haglar problemen över det stundande bröllopet och frågan är om kärleken överlever alla missöden. Doktor Martin Ellingham har utvecklat en fobi som gör att han inte längre kan operera. Istället tar han en läkartjänst i den vackra lilla kustbyn Portwenn, men det går inte helt smärtfritt eftersom Martins sociala talanger har stora brister och invånarna inte gillar förändringar. Brittisk dramakomediserie från 2007. Även Kanal 9 10/5. Originaltitel: Doc Martin.
Sunday (3/5)
Kanal 9
10:45-11:45

Doc Martin: Doc Martin - 22 Nowt So Queer

I detta avsnitt: Nyheten om Martins och Louisas förlovning sprider sig. Martin får reda på att en kvinna har behandlat sin sjuka syster med hemgjorda mediciner. Doktor Martin Ellingham har utvecklat en fobi som gör att han inte längre kan operera. Istället tar han en läkartjänst i den vackra lilla kustbyn Portwenn, men det går inte helt smärtfritt eftersom Martins sociala talanger har stora brister och invånarna inte gillar förändringar. Brittisk dramakomediserie från 2007. Från Kanal 9 2/5. Originaltitel: Doc Martin.