När går Bluffjägarna?

Gamla visningar

Saturday (1/11)
Sjuan
15:00-16:00

Bluffjägarna

Brittisk realityserie från 2013. Dom Littlewood och Melinda Messenger fortsätter att röja upp bland tvivelaktiga näringsidkare. Storbritannien är fyllt av oärliga företag som utan att tveka utnyttjar sina kunder. De undersöker bland annat tandläkare, bilhandlare och resebolag.Del 7 av 7. Dom och Melinda tar sig an ett bluff-företag vars affärsidé är att vända sig till soldater och sälja bostäder öronmärkta för uthyrning. Men de har inte hållit vad de lovat och 300 soldater har förlorat hela 1,2 miljoner pund på grund av företaget.
Saturday (25/10)
Sjuan
15:00-16:00

Bluffjägarna

Brittisk realityserie från 2013. Dom Littlewood och Melinda Messenger fortsätter att röja upp bland tvivelaktiga näringsidkare. Storbritannien är fyllt av oärliga företag som utan att tveka utnyttjar sina kunder. De undersöker bland annat tandläkare, bilhandlare och resebolag.Del 6 av 7. Dom och Melinda undersöker en verkstad som gör skrot av sina kunders bilar. När Jos bil gick sönder hittade hon ett företag via internet som sa att de skulle hämta upp bilen och laga den inom två veckor för ett rimligt pris. Fyra månader senare har hon ännu inte fått tillbaka bilen.
Saturday (18/10)
Sjuan
15:00-16:00

Bluffjägarna

Brittisk realityserie från 2013. Dom Littlewood och Melinda Messenger fortsätter att röja upp bland tvivelaktiga näringsidkare. Storbritannien är fyllt av oärliga företag som utan att tveka utnyttjar sina kunder. De undersöker bland annat tandläkare, bilhandlare och resebolag.Del 5 av 7. Dom och Melinda jagar en husvagnsförsäljare som gick i konkurs med miljontals pund i skulder. De träffar familjen Hamilton som kontaktade en säljare. Han erbjöd sig att hämta deras husvagn och sälja den å deras vägnar. Men de fick aldrig några pengar.
Saturday (11/10)
Sjuan
16:00-16:55

Bluffjägarna

Brittisk realityserie från 2013. Dom Littlewood och Melinda Messenger fortsätter att röja upp bland tvivelaktiga näringsidkare. Storbritannien är fyllt av oärliga företag som utan att tveka utnyttjar sina kunder. De undersöker bland annat tandläkare, bilhandlare och resebolag.Del 4 av 7. När Darren Henderson bokade en tid hos tandläkaren åt sin fru Shirley som födelsedagspresent blev hon överlycklig. Men bara två månader senare började tänderna att lossna och ramla ut. Tandläkaren har flytt till Polen och Shirley har inte råd att rätta till ingreppet.
Saturday (4/10)
Sjuan
16:00-16:55

Bluffjägarna

Brittisk realityserie från 2013. Dom Littlewood och Melinda Messenger fortsätter att röja upp bland tvivelaktiga näringsidkare. Storbritannien är fyllt av oärliga företag som utan att tveka utnyttjar sina kunder. De undersöker bland annat tandläkare, bilhandlare och resebolag.Del 3 av 7. Dom Littlewood och Melinda Messenger beger sig till Skottlands västkust för att granska en bilhandlare.
Saturday (27/9)
Sjuan
16:00-16:55

Bluffjägarna

Brittisk realityserie från 2013. Dom Littlewood och Melinda Messenger fortsätter att röja upp bland tvivelaktiga näringsidkare. Storbritannien är fyllt av oärliga företag som utan att tveka utnyttjar sina kunder. De undersöker bland annat tandläkare, bilhandlare och resebolag.Del 2 av 7. Dom och Melinda utreder ett företag som tog massvis av pengar från skolor och föräldrar för att arrangera barnens skidresor, men resorna blev aldrig av. Utredningen tar dem hela vägen till Schweiz där de upptäcker att det inte bara är brittiska skolor som blivit barskrapade.
Saturday (20/9)
Sjuan
16:00-16:55

Bluffjägarna

Brittisk realityserie från 2013. Dom Littlewood och Melinda Messenger fortsätter att röja upp bland tvivelaktiga näringsidkare. Storbritannien är fyllt av oärliga företag som utan att tveka utnyttjar sina kunder. De undersöker bland annat tandläkare, bilhandlare och resebolag.Del 1 av 7. Dom och Melinda är på jakt efter en hundförsäljare som säljer sjuka valpar till intet ont anande djurälskare. De träffar två upprörda familjer vars valpar dog kort efter att de köpt dem från samma försäljare. Dom stämmer möte med en missnöjd före detta anställd och Melinda räddar två sjuka valpar.
Saturday (13/9)
Sjuan
16:00-16:55

Bluffjägarna

Brittisk realityserie från 2012. Efter att Dom Littlewood och Melinda Messenger med stor framgång röjt upp i byggbranschen tar de nu sig an övriga näringsidkare. Storbritannien är fyllt av oärliga företag som utan att tveka utnyttjar sina kunder. De undersöker bland annat hyresföreningar och bröllopsbutiker.Del 5 av 5. Dom och Melinda är på jakt efter en försäljare av permobiler, eldrivna fordon för äldre och personer med nedsatt rörlighet. Han har lämnat en uppsjö av pensionärer utfattiga och frihetsberövade.
Saturday (6/9)
Sjuan
15:55-16:55

Bluffjägarna

Brittisk realityserie från 2012. Efter att Dom Littlewood och Melinda Messenger med stor framgång röjt upp i byggbranschen tar de nu sig an övriga näringsidkare. Storbritannien är fyllt av oärliga företag som utan att tveka utnyttjar sina kunder. De undersöker bland annat hyresföreningar och bröllopsbutiker.Del 4 av 5. Dom och Melinda hjälper ett par och en pensionär som har blivit lurade av en oärlig köksmontör som aldrig avslutade sitt arbete.
Saturday (30/8)
Sjuan
16:00-16:55

Bluffjägarna

Brittisk realityserie från 2012. Efter att Dom Littlewood och Melinda Messenger med stor framgång röjt upp i byggbranschen tar de nu sig an övriga näringsidkare. Storbritannien är fyllt av oärliga företag som utan att tveka utnyttjar sina kunder. De undersöker bland annat hyresföreningar och bröllopsbutiker.Del 3 av 5. Dom och Melinda spårar upp ett internationellt företag med oärliga intentioner och försöker få ett pensionerat pars drömmar att slå in.