Vilken kanal visar Et dejligt hundeliv?

Gamla visningar

Wednesday (20/8)
DR1
07:00-07:30

Et dejligt hundeliv

Der har været mange ting på programmet i denne serie om hunde og deres mennesker, og nu er det tid at runde af for denne gang. Den lille hvalp Laban skal i dag træffe 40 hunde af samme race som ham selv, Cavalier King Charles Spaniels. Ved Tolden i Skåne og Blekinge har narkohunden Zera travlt med snuseriet. For sidste gang skal vi til agility, hvor konkurrencen er hård og kan måles i hundrededele. Nordvision fra Sverige.
Tuesday (19/8)
DR1
07:00-07:30

Et dejligt hundeliv

Der er mange ting på programmet i denne serie om hunde og deres mennesker. I dag skal den otte uger gamle Cavalier-hvalp Laban flytte fra sin mor for fremover at bo sammen med den 2-årige hund Ludde, som den nye familie allerede har. I agility skal Emelie til at afslutte nybegynderkurset, og forhåbentlig holder nerverne til det! Også Sandee skal til eksamen, men den foregår ude på vandet en stormfuld og rå vinterdag. Nordvision fra Sverige.
Monday (18/8)
DR1
07:00-07:30

Et dejligt hundeliv

Der er mange ting på programmet i denne serie om hunde og deres mennesker. Vi skal i dette sjette afsnit på besøg hos Abbey, Golden Retriever og mor til otte hvalpe, der nu er seks uger. De skal alle i dag checkes og vaccineres af dyrlægen. En af Matildas hvalpe skal ud i den friske luft, og så får den gæster! Til sidst skal vi hilse på nogle rigtige feel good-hunde, der bor på et plejehjem, hvor de godmodige dyr skaber stor glæde blandt beboerne. Nordvision fra Sverige.