Vilken kanal visar Tori & Dean: Hem ljuva Hollywood?

Gamla visningar

Saturday (11/10)
Sjuan
11:00-12:00

Tori & Dean: Hem ljuva Hollywood

Amerikansk realityserie från 2010. Om skådespelarna Tori Spellings och Dean McDermotts liv i Hollywood. De är föräldrar till två barn och väntar ett tredje och möter svårigheter med att balansera pressen i tv-branschen och att samtidigt leva ett normalt familjeliv.Del 9 av 9. Säsongsavslutning. Lilla Hattie föds och den utökade familjen flyttar in i ett nytt hus.
Saturday (4/10)
Sjuan
11:00-12:00

Tori & Dean: Hem ljuva Hollywood

Amerikansk realityserie från 2010. Om skådespelarna Tori Spellings och Dean McDermotts liv i Hollywood. De är föräldrar till två barn och väntar ett tredje och möter svårigheter med att balansera pressen i tv-branschen och att samtidigt leva ett normalt familjeliv.Del 8 av 9. Tori råkar ut för en bilolycka när hon jagas av en fotograf.
Saturday (27/9)
Sjuan
11:00-12:00

Tori & Dean: Hem ljuva Hollywood

Amerikansk realityserie från 2010. Om skådespelarna Tori Spellings och Dean McDermotts liv i Hollywood. De är föräldrar till två barn och väntar ett tredje och möter svårigheter med att balansera pressen i tv-branschen och att samtidigt leva ett normalt familjeliv.Del 7 av 9. Tori anordnar en seans på en födelsedagsfest vilket mottas med skräckblandad förtjusning.
Saturday (20/9)
Sjuan
11:00-12:00

Tori & Dean: Hem ljuva Hollywood

Amerikansk realityserie från 2010. Om skådespelarna Tori Spellings och Dean McDermotts liv i Hollywood. De är föräldrar till två barn och väntar ett tredje och möter svårigheter med att balansera pressen i tv-branschen och att samtidigt leva ett normalt familjeliv.Del 6 av 9. Toris familj och vänner ber henne att lugna ner sig när hon planerar en helkväll dagen före hon ska upp tidigt för att medverka i tv-programmet Fashion police.
Saturday (13/9)
Sjuan
11:00-12:00

Tori & Dean: Hem ljuva Hollywood

Amerikansk realityserie från 2010. Om skådespelarna Tori Spellings och Dean McDermotts liv i Hollywood. De är föräldrar till två barn och väntar ett tredje och möter svårigheter med att balansera pressen i tv-branschen och att samtidigt leva ett normalt familjeliv.Del 5 av 9.
Saturday (6/9)
Sjuan
11:00-12:00

Tori & Dean: Hem ljuva Hollywood

Amerikansk realityserie från 2010. Om skådespelarna Tori Spellings och Dean McDermotts liv i Hollywood. De är föräldrar till två barn och väntar ett tredje och möter svårigheter med att balansera pressen i tv-branschen och att samtidigt leva ett normalt familjeliv.Del 4 av 9.
Saturday (30/8)
Sjuan
11:00-11:55

Tori & Dean: Hem ljuva Hollywood

Amerikansk realityserie från 2010. Om skådespelarna Tori Spellings och Dean McDermotts liv i Hollywood. De är föräldrar till två barn och väntar ett tredje och möter svårigheter med att balansera pressen i tv-branschen och att samtidigt leva ett normalt familjeliv.Del 3 av 9.
Saturday (23/8)
Sjuan
11:00-12:00

Tori & Dean: Hem ljuva Hollywood

Amerikansk realityserie från 2010. Om skådespelarna Tori Spellings och Dean McDermotts liv i Hollywood. De är föräldrar till två barn och väntar ett tredje och möter svårigheter med att balansera pressen i tv-branschen och att samtidigt leva ett normalt familjeliv.Del 2 av 9.
Saturday (16/8)
Sjuan
11:00-12:00

Tori & Dean: Hem ljuva Hollywood

Amerikansk realityserie från 2010. Om skådespelarna Tori Spellings och Dean McDermotts liv i Hollywood. De är föräldrar till två barn och väntar ett tredje och möter svårigheter med att balansera pressen i tv-branschen och att samtidigt leva ett normalt familjeliv.Del 1 av 9. Tori och Dean får en förfrågan om att arrangera en fest för familjen Guncles nya baby Simone. De funderar även på att öppna en butik för att göra sig av med en del av sina prylar, men Tori får ett överraskande besked som kan omkullkasta planerna.