Vilken kanal visar Better With You?

Gamla visningar

Monday (29/12)
TV3
06:30-06:55

Better With You

Maddie och Ben har dejtat varandra i nio år. Deras förhållande präglas av förnöjsamhet och kärlek. Maddies yngre sister Mia har bara varit tillsammans med Casey i sju veckor, men de är båda avspända och nöjda i sitt förhållande. När de tillkännager att de ska ha barn och gifta sig, upprörs Maddie av nyheterna, men deras föräldrar tycker att allt är frid och fröjd. Mia och Casey leter efter ett hus eftersom deras lägenhet kommer att vara för liten när de får barn. Men Casey har ovanlig smak och vill flytta in i ett fallfärdigt gammalt brandhus. Joel har äntligen pensionerat sig, och Vickey, som redan är pensionär, måste stå ut med att han inte vet hur han ska spendera sin fritid.
Monday (29/12)
TV3
06:00-06:30

Better With You

Maddie och Ben har dejtat varandra i nio år. Deras förhållande präglas av förnöjsamhet och kärlek. Maddies yngre sister Mia har bara varit tillsammans med Casey i sju veckor, men de är båda avspända och nöjda i sitt förhållande. När de tillkännager att de ska ha barn och gifta sig, upprörs Maddie av nyheterna, men deras föräldrar tycker att allt är frid och fröjd. Mia berättar för sin syster Maddie att hon har förlovat sig med sin nya pojkvän Casey. Maddie blir svartsjuk över att hennes yngre syster ska gifta sig, men till hennes överraskning stödjer deras föräldrar förlovningen. Saker blir ännu värre när det visar sig att Mia är gravid och att ingen har berättat det för Maggie.
Thursday (11/12)
TV3
04:20-04:45

Better With You

Maddie och Ben har dejtat varandra i nio år. Deras förhållande präglas av förnöjsamhet och kärlek. Maddies yngre sister Mia har bara varit tillsammans med Casey i sju veckor, men de är båda avspända och nöjda i sitt förhållande. När de tillkännager att de ska ha barn och gifta sig, upprörs Maddie av nyheterna, men deras föräldrar tycker att allt är frid och fröjd. Det är nästan dags för Mia att föda när hon och Casey bestämmer sig för att de borde gifta sig innan de sätter ett nytt liv till världen. Casey och Ben skyndar sig till rådhuset för att skaffa ett vigselbevis, medan Maddie ansvarar för att hitta någon som kan utföra ceremonin. Vicky och Joel skyndar till sjukhusets presentaffär för att hitta "något gammalt, något nytt, något lånat och något blått".
Wednesday (10/12)
TV3
04:25-04:50

Better With You

Maddie och Ben har dejtat varandra i nio år. Deras förhållande präglas av förnöjsamhet och kärlek. Maddies yngre sister Mia har bara varit tillsammans med Casey i sju veckor, men de är båda avspända och nöjda i sitt förhållande. När de tillkännager att de ska ha barn och gifta sig, upprörs Maddie av nyheterna, men deras föräldrar tycker att allt är frid och fröjd. Joel har en fallenhet för att pressa ned priser och stoltserar genom att lyckas skaffa fram Mias drömbarnvagn för ett billigt pris. Samtidigt undrar den arbetslösa Maddie om hon håller på att förlora motivationen som krävs för att bli advokat.
Tuesday (9/12)
TV3
04:25-04:50

Better With You

Maddie och Ben har dejtat varandra i nio år. Deras förhållande präglas av förnöjsamhet och kärlek. Maddies yngre sister Mia har bara varit tillsammans med Casey i sju veckor, men de är båda avspända och nöjda i sitt förhållande. När de tillkännager att de ska ha barn och gifta sig, upprörs Maddie av nyheterna, men deras föräldrar tycker att allt är frid och fröjd. Casey och den höggravida Mia skjuter upp bröllopet när de inser att hon inte kommer kunna delta i festligheterna. Men chefen i affären där de beställt bröllopsklänning vägrar att betala tillbaka deras pengar. Ben försöker få Joel att gråta under sitt bröllopstal, eftersom han vill hämnas för den gång han själv blev retad, när han grät efter att hans hund dog.
Friday (5/12)
TV3
04:25-04:50

Better With You

Maddie och Ben har dejtat varandra i nio år. Deras förhållande präglas av förnöjsamhet och kärlek. Maddies yngre sister Mia har bara varit tillsammans med Casey i sju veckor, men de är båda avspända och nöjda i sitt förhållande. När de tillkännager att de ska ha barn och gifta sig, upprörs Maddie av nyheterna, men deras föräldrar tycker att allt är frid och fröjd. På Mias och Caseys förlovningsfest börjar Maddie tvivla på sanningshalten i den romantiska historien om hur paret träffades. Samtidigt firar Vicky och Joel sin förlovning i ett klubbhus på landet, och de har alltid påstått att de träffades när de jagade efter en boll under en baseballmatch.
Thursday (4/12)
TV3
04:15-04:40

Better With You

Maddie och Ben har dejtat varandra i nio år. Deras förhållande präglas av förnöjsamhet och kärlek. Maddies yngre sister Mia har bara varit tillsammans med Casey i sju veckor, men de är båda avspända och nöjda i sitt förhållande. När de tillkännager att de ska ha barn och gifta sig, upprörs Maddie av nyheterna, men deras föräldrar tycker att allt är frid och fröjd. Maddie är överlycklig eftersom hon har gjorts till partner på en advokatbyrå. Men när hon börjar berätta om sin befodran får hon sparken. För att rädda ansiktet säger hon att hon har fått ett bättre jobb och sagt upp sig. Samtidigt får Mia och Casey en barnbok i present av Vickey, och boken är en släktklenod som har gått i arv i många generationer. De undrar nu om en pik gömmer sig mellan raderna.
Wednesday (3/12)
TV3
04:25-04:50

Better With You

Maddie och Ben har dejtat varandra i nio år. Deras förhållande präglas av förnöjsamhet och kärlek. Maddies yngre sister Mia har bara varit tillsammans med Casey i sju veckor, men de är båda avspända och nöjda i sitt förhållande. När de tillkännager att de ska ha barn och gifta sig, upprörs Maddie av nyheterna, men deras föräldrar tycker att allt är frid och fröjd. Caseys före detta flickvän vill ha tillbaka sin soffa, vilket innebär problem eftersom Mia och Casey själva använder den. Han bestämmer sig för att göra sig av med soffan utan att Mia fattar misstanke, för att hon inte ska bli avundsjuk. Samtidigt måste Maddie uppdatera sina föräldrars testamente.
Saturday (29/11)
TV3
04:45-05:10

Better With You

Maddie och Ben har dejtat varandra i nio år. Deras förhållande präglas av förnöjsamhet och kärlek. Maddies yngre sister Mia har bara varit tillsammans med Casey i sju veckor, men de är båda avspända och nöjda i sitt förhållande. När de tillkännager att de ska ha barn och gifta sig, upprörs Maddie av nyheterna, men deras föräldrar tycker att allt är frid och fröjd. Casey vägrar lyssna på Bens och Joels råd när de säger att han inte bör köpa en dyr alla hjärtans dag- present till Mia, eftersom hon kommer att vilja ha ännu dyrare presenter i framtiden. Ben och Joel börjar sedan att tävla med Casey genom att köpa ännu bättre presenter till sina nära och kära.
Friday (28/11)
TV3
04:25-04:45

Better With You

Maddie och Ben har dejtat varandra i nio år. Deras förhållande präglas av förnöjsamhet och kärlek. Maddies yngre sister Mia har bara varit tillsammans med Casey i sju veckor, men de är båda avspända och nöjda i sitt förhållande. När de tillkännager att de ska ha barn och gifta sig, upprörs Maddie av nyheterna, men deras föräldrar tycker att allt är frid och fröjd. Mia och Casey tvingas göra sig av med en katt de just adopterat och deras familjer kämpar för att vinna vårdnaden om katten, eftersom de tror att det kan få dem att framstå som mer lämpliga vårdnadshavare för Mias och Caseys barn.