Vilken kanal visar Borgias?

Gamla visningar

Friday (25/9)
TV4
03:40-04:40

Borgias

Kanadensisk dramaserie från 2012. Om familjen Borgias uppgång under renässansen i Italien. Familjen lyckas bygga ett imperium genom korruption. Rodrigo Borgia, patriarken i familjen, lyckas genom mutor och manipulation bli utsedd till påven Alexander VI.Del 8 av 10. Juan återvänder till Rom och ljuger om hur han fått sina skador men Cesare är inte övertygad och bestämmer sig för att ta reda på sanningen. Lucrezia skaffar sig en älskare och Della Rovere rekryterar en kumpan.
Thursday (24/9)
TV4
03:40-04:40

Borgias

Kanadensisk dramaserie från 2012. Om familjen Borgias uppgång under renässansen i Italien. Familjen lyckas bygga ett imperium genom korruption. Rodrigo Borgia, patriarken i familjen, lyckas genom mutor och manipulation bli utsedd till påven Alexander VI.Del 7 av 10. Juan återvänder i triumf från Spanien och Alexander är imponerad över hans framgångar. Han ger sin son i uppdrag att belägra Forli men saker går inte enligt planerna. Lucrezia trotsar sin fars önskemål om att hon ska gifta sig med en förmögen köpman och flörtar med dennes bror i stället.
Wednesday (23/9)
TV4
03:40-04:40

Borgias

Kanadensisk dramaserie från 2012. Om familjen Borgias uppgång under renässansen i Italien. Familjen lyckas bygga ett imperium genom korruption. Rodrigo Borgia, patriarken i familjen, lyckas genom mutor och manipulation bli utsedd till påven Alexander VI.Del 6 av 10. När St. Peters basilika drabbas av ett blixtnedslag blir Alexander övertygad om att det är ett tecken på guds missnöje. Cesare försöker bevisa att han är värdig att bli militärkommendant. Påven pressar en motvillig Lucrezia att ingå ytterligare ett politiskt äktenskap.
Tuesday (22/9)
TV4
03:45-04:45

Borgias

Kanadensisk dramaserie från 2012. Om familjen Borgias uppgång under renässansen i Italien. Familjen lyckas bygga ett imperium genom korruption. Rodrigo Borgia, patriarken i familjen, lyckas genom mutor och manipulation bli utsedd till påven Alexander VI.Del 5 av 10. Alexander reser till Florens under täckmantel för att lyssna på predikaren Savonarola. Det han inte vet är att Della Rovere försöker rekrytera den rebelliska heliga mannen.
Friday (18/9)
TV4
03:45-04:45

Borgias

Kanadensisk dramaserie från 2012. Om familjen Borgias uppgång under renässansen i Italien. Familjen lyckas bygga ett imperium genom korruption. Rodrigo Borgia, patriarken i familjen, lyckas genom mutor och manipulation bli utsedd till påven Alexander VI.Del 4 av 10. Cesare rekryterar legosoldater med hjälp av Micheletto och ger sig efter de franska trupperna som brände ner nunneklostret där hans älskade Ursula bodde. Påven tar till mer strategiska metoder. Lucrezia hjälper Giulia i hennes arbete med de fattiga i Rom.
Thursday (17/9)
TV4
03:40-04:45

Borgias

Kanadensisk dramaserie från 2012. Om familjen Borgias uppgång under renässansen i Italien. Familjen lyckas bygga ett imperium genom korruption. Rodrigo Borgia, patriarken i familjen, lyckas genom mutor och manipulation bli utsedd till påven Alexander VI.Del 3 av 10. Alexander vägrar att låta Paolo få en katolsk begravning vilket får Lucrezia att hungerstrejka, vilket försätter hennes och hennes sons liv i fara. Den franska armen återvänder till Rom och Della Rovere lyckas ta sig in i staden obemärkt.
Wednesday (16/9)
TV4
03:45-04:40

Borgias

Kanadensisk dramaserie från 2012. Om familjen Borgias uppgång under renässansen i Italien. Familjen lyckas bygga ett imperium genom korruption. Rodrigo Borgia, patriarken i familjen, lyckas genom mutor och manipulation bli utsedd till påven Alexander VI.Del 2 av 10. Paolo har lyckats ta sig till Rom fast besluten att återförenas med Lucrezia och sitt barn som han aldrig sett. Men deras lycka blir kortvarig. Giulia, som accepterat situationen med en ny älskarinna, börjar idka välgörenhetsarbete.
Tuesday (15/9)
TV4
03:40-04:45

Borgias

Kanadensisk dramaserie från 2012. Om familjen Borgias uppgång under renässansen i Italien. Familjen lyckas bygga ett imperium genom korruption. Rodrigo Borgia, patriarken i familjen, lyckas genom mutor och manipulation bli utsedd till påven Alexander VI.Del 1 av 10. Säsongsstart. Alexander tar sig en ny älskarinna samtidigt som han ställer till med en stor fest för invånarna i Rom för att fira upptäckten av en gammal artefakt. Rivaliteten mellan bröderna Cesare och Juan eskalerar. Della Rovere återvänder till det enkla livet som präst.
Friday (11/9)
TV4
03:35-04:45

Borgias

Kanadensisk dramaserie från 2013. Om familjen Borgias uppgång under renässansen i Italien. Familjen lyckas bygga ett imperium genom korruption. Rodrigo Borgia, patriarken i familjen, lyckas genom mutor och manipulation bli utsedd till påven Alexander VI.Del 10 av 10. Säsongsavslutning. Alexander och Cesare försonas. Cesare och hans armé beger sig i väg för att avsluta det Juan startade, att belägra Forli. Micheletto återvänder till Cesare för att hjälpa honom att fånga Caterina Sforza.
Thursday (10/9)
TV4
03:45-04:40

Borgias

Kanadensisk dramaserie från 2013. Om familjen Borgias uppgång under renässansen i Italien. Familjen lyckas bygga ett imperium genom korruption. Rodrigo Borgia, patriarken i familjen, lyckas genom mutor och manipulation bli utsedd till påven Alexander VI.Del 9 av 10. Cesare och Lucrezia är återförenade men Alfonso börjar bli misstänksam mot dem.