Vilken kanal visar Enlisted?

Gamla visningar

Monday (6/7)
TV6
07:10-07:35

Enlisted

I komediserien Enlisted följer vi tre bröder och soldater som av en slump blir stationerade på samma militärbas i Florida. De yngre bröderna Derrick och Randy tillhör en pluton dit basens alla missanpassade och misslyckade förpassats. Storebrodern Pete har lyckats bättre, men degraderas och skickas hem efter att ha slagit ner en överordnad. Naturligtvis ges han även det otacksamma uppdraget att föra befäl över sina jobbiga småbröder och de övriga slashasarna i plutonen. Bröderna uppvaktar Pete på årsdagen efter hans nära-döden-upplevelse i Afghanistan. På grund av nedskärningar arrangerar truppen själva en bal för att hylla Major Cody.
Thursday (2/7)
TV6
07:10-07:35

Enlisted

I komediserien Enlisted följer vi tre bröder och soldater som av en slump blir stationerade på samma militärbas i Florida. De yngre bröderna Derrick och Randy tillhör en pluton dit basens alla missanpassade och misslyckade förpassats. Storebrodern Pete har lyckats bättre, men degraderas och skickas hem efter att ha slagit ner en överordnad. Naturligtvis ges han även det otacksamma uppdraget att föra befäl över sina jobbiga småbröder och de övriga slashasarna i plutonen. Randy och Pete hårdtränar inför kvalificeringen till Army Rangers och genast slås deras extrema tävlingsinstinkter på. Läget förändras när Jill dyker upp och båda bröderna faller för henne.
Wednesday (1/7)
TV6
07:10-07:35

Enlisted

I komediserien Enlisted följer vi tre bröder och soldater som av en slump blir stationerade på samma militärbas i Florida. De yngre bröderna Derrick och Randy tillhör en pluton dit basens alla missanpassade och misslyckade förpassats. Storebrodern Pete har lyckats bättre, men degraderas och skickas hem efter att ha slagit ner en överordnad. Naturligtvis ges han även det otacksamma uppdraget att föra befäl över sina jobbiga småbröder och de övriga slashasarna i plutonen. Inför ett möte med en general pressas Pete av Cody att hålla overkligt hög standard inom enheten. Jill får ny respekt för Randy när hon samarbetar med honom inför inspektionen.
Tuesday (30/6)
TV6
07:10-07:35

Enlisted

I komediserien Enlisted följer vi tre bröder och soldater som av en slump blir stationerade på samma militärbas i Florida. De yngre bröderna Derrick och Randy tillhör en pluton dit basens alla missanpassade och misslyckade förpassats. Storebrodern Pete har lyckats bättre, men degraderas och skickas hem efter att ha slagit ner en överordnad. Naturligtvis ges han även det otacksamma uppdraget att föra befäl över sina jobbiga småbröder och de övriga slashasarna i plutonen. Under ett skämtsamt upptåg mellan Petes och Jills kompanier avslöjas Petes svagheter. Nu måste Derrick och Randy hjälpa sin bror att behålla plutonens respekt.
Monday (29/6)
TV6
07:10-07:35

Enlisted

I komediserien Enlisted följer vi tre bröder och soldater som av en slump blir stationerade på samma militärbas i Florida. De yngre bröderna Derrick och Randy tillhör en pluton dit basens alla missanpassade och misslyckade förpassats. Storebrodern Pete har lyckats bättre, men degraderas och skickas hem efter att ha slagit ner en överordnad. Naturligtvis ges han även det otacksamma uppdraget att föra befäl över sina jobbiga småbröder och de övriga slashasarna i plutonen. Plutonen ber Pete att övertala löjtnant Schneeberger att låta dem testa hans nya experimentella fordon. Men de vet inte att löjtnanten har andra planer.
Thursday (25/6)
TV6
07:10-07:35

Enlisted

I komediserien Enlisted följer vi tre bröder och soldater som av en slump blir stationerade på samma militärbas i Florida. De yngre bröderna Derrick och Randy tillhör en pluton dit basens alla missanpassade och misslyckade förpassats. Storebrodern Pete har lyckats bättre, men degraderas och skickas hem efter att ha slagit ner en överordnad. Naturligtvis ges han även det otacksamma uppdraget att föra befäl över sina jobbiga småbröder och de övriga slashasarna i plutonen. Plutonen ska ta hand om en grupp besökande veteraner från Koreakriget. Bröderna får nu en uppenbarelse: är det denna framtid de går till mötes?
Wednesday (24/6)
TV6
07:10-07:35

Enlisted

I komediserien Enlisted följer vi tre bröder och soldater som av en slump blir stationerade på samma militärbas i Florida. De yngre bröderna Derrick och Randy tillhör en pluton dit basens alla missanpassade och misslyckade förpassats. Storebrodern Pete har lyckats bättre, men degraderas och skickas hem efter att ha slagit ner en överordnad. Naturligtvis ges han även det otacksamma uppdraget att föra befäl över sina jobbiga småbröder och de övriga slashasarna i plutonen. Pete blir chockad när han får reda på att hans pluton har fått i uppdrag att städa upp efter den kommande paraden. Han vill därför inspirera dem att sträva efter större saker.
Tuesday (23/6)
TV6
07:10-07:35

Enlisted

I komediserien Enlisted följer vi tre bröder och soldater som av en slump blir stationerade på samma militärbas i Florida. De yngre bröderna Derrick och Randy tillhör en pluton dit basens alla missanpassade och misslyckade förpassats. Storebrodern Pete har lyckats bättre, men degraderas och skickas hem efter att ha slagit ner en överordnad. Naturligtvis ges han även det otacksamma uppdraget att föra befäl över sina jobbiga småbröder och de övriga slashasarna i plutonen. Pete stöter på en kvinna som han en gång dejtade och aldrig gjorde slut med. Han söker Jills råd i frågan. Randy och Derrick beslutar sig för att på egen hand försöka träffa kvinnor.
Monday (22/6)
TV6
07:10-07:35

Enlisted

I komediserien Enlisted följer vi tre bröder och soldater som av en slump blir stationerade på samma militärbas i Florida. De yngre bröderna Derrick och Randy tillhör en pluton dit basens alla missanpassade och misslyckade förpassats. Storebrodern Pete har lyckats bättre, men degraderas och skickas hem efter att ha slagit ner en överordnad. Naturligtvis ges han även det otacksamma uppdraget att föra befäl över sina jobbiga småbröder och de övriga slashasarna i plutonen. Pete väljer att ha en superpositiv inställning, men Derrick tvivlar på att hans humör kommer att bestå. Samtidigt söker Major Cody hjälp av Jill med en personlig fråga - till Janes stora förtret.
Thursday (18/6)
TV6
07:10-07:35

Enlisted

I komediserien Enlisted följer vi tre bröder och soldater som av en slump blir stationerade på samma militärbas i Florida. De yngre bröderna Derrick och Randy tillhör en pluton dit basens alla missanpassade och misslyckade förpassats. Storebrodern Pete har lyckats bättre, men degraderas och skickas hem efter att ha slagit ner en överordnad. Naturligtvis ges han även det otacksamma uppdraget att föra befäl över sina jobbiga småbröder och de övriga slashasarna i plutonen. Plutonen ska spela en fotbollsmatch mot marinkåren, och mycket står på spel för Major Cody. Derrick vill göra ett gott intryck på en tjej och råkar lova för mycket.