När börjar Forbrugertesten?

Gamla visningar

Thursday (9/10)
DR1
20:30-21:00

Forbrugertesten

Selv om mange i dag husker det lovpligtige lys på cyklen, er det ikke altid en garanti for, at man bliver set i trafikken. I denne udgave af Forbrugertesten ser FDM nærmere på fem af de bedst sælgende cykellygter for at finde ud af om de er sikre i brug. I pogrammet undersøger vi også, hvor stor forskel der er på dyre og billige køkkenknive.
Thursday (2/10)
DR1
20:30-21:00

Forbrugertesten

Før en autostol må sælges i Danmark, skal den godkendes i forhold til EU´s krav på området. Men er disse krav en garanti for en sikker stol? Det undersøger Forbrugerrådet Tænk i denne udgave af Forbrugertesten. Her giver vi også svar på, om der er en ernæringsmæssig forskel på dyr og billig foder til din hund.
Wednesday (20/8)
DR1
21:00-21:30

Forbrugertesten

Har Antirynkecreme overhovedet en effekt på dine rynker? Mange Danskere vælger at smøre deres ansigter ind i antirynkecremer i håbet om, at de kan blive rynkerne kvit. Men virker de ofte dyre cremer så også efter hensigten? Det undersøger Forbrugerrådet TÆNK i denne udgave af Forbrugertesten, hvor vi også giver svar på, hvilken støvsuger der er bedst i test.