När börjar Socialrådgiverne?

Gamla visningar

Thursday (25/9)
DR1
20:30-21:00

Socialrådgiverne

Socialrådgiver Sira Lund gør status efter to års intensivt arbejde med at gøre forældreparret Erik og Donna til bedre forældre. Er de endelig blevet så gode forældre, at Sira vil lade dem beholde deres fire små børn i hjemmet? Det viser sig, at Erik og Donna har en stor overraskelse til Sira. Samtidig skal Linda Andersen forsøge at løse en konflikt mellem en kontaktperson og en sårbar familie hun er socialrådgiver for. En lille konflikt om madvaner, der har vokset sig så stor, at den truer indsatsen i familien.
Thursday (18/9)
DR1
20:30-21:00

Socialrådgiverne

Samarbejdet mellem socialrådgiver Sira Lund og forældrene Erik og Donna Pedersen slår revner. Erik nægter at deltage i familiebehandlingen og truer med at afbryde samarbejdet med kommunen. Siras bekymring vokser: Kan familiens 4 små børn blive i hjemmet, når Erik ikke vil samarbejde? Samtidig må plejemor Maibritt Pedersen sige farvel til en 5 måneder gammel dreng, hun har passet siden fødslen. Sira har nemlig fundet en adoptivfamilie til drengen.
Thursday (11/9)
DR1
20:30-21:00

Socialrådgiverne

Socialrådgiver Sira Lunds forsøg på at hjælpe en sårbar familie løber ind i hård modstand. Pludselig mister den unge mor, Donna, sin kontanthjælp og faren Erik truer med at flytte fra hende og de fire børn. Spørgsmålet er, om Sira kan løse problemerne, inden børnene tager skade af de ustabile forhold i hjemmet? Samtidig skal socialrågiveren Linda Andersen besøge en familie, hvor psykisk sygdom og vold har skadet børnene. Familien beder om mere hjælp, og Linda skal tage en svær beslutning: Er det økonomisk og fagligt forsvarligt at bruge endnu flere penge på familien?
Thursday (4/9)
DR1
20:30-21:00

Socialrådgiverne

Socialrådgiver Sira Lund forsøger at redde fire små børn fra tvangsfjernelse. Hun har sat forældrene, Erik og Donna, i intensiv familiebehandling for at gøre dem til bedre forældre. Men nu trues indsatsen af, at Donna skal i arbejde. Skal Sira bakke op om Donnas aktivering eller kæmpe for, at hun bliver hjemme hos børnene? Samtidig skal Sira forklare en lille dreng, at han snart skal have en ny far og mor. Drengen er uønsket af sin biologiske mor, og Sira har anbragt ham midlertidigt hos en plejemor. Spørgsmålet er, om Sira kan sikre, at drengen ikke tager skade af sin omtumlede tilværelse.
Thursday (28/8)
DR1
20:30-21:00

Socialrådgiverne

Socialrådgiver Rasmus Freimann rykker ud til et forældrepar, der har store problemer med deres 16-årige søn. Han vil ikke længere være på det opholdssted, som Rasmus har anbragt ham på. Rasmus må finde en løsning, for hverken forældrene eller sønnen kan holde til, at han bor hjemme. Samtidig skal socialrådgiver Sira Lund vurdere om forældreparret Erik og Donna fortsat kan beholde deres børn hjemme. Sira har sat dem i familiebehandling for at blive bedre forældre, og spørgsmålet er, om resultaterne er så gode, at Erik og Donna nu kan få det fulde ansvar for deres fire små børn.
Thursday (21/8)
DR1
20:30-21:00

Socialrådgiverne

Socialrådgivere står dagligt med skæbnesvangre valg om anbringelse af børn og akut indgriben i sårbare familiers liv. Men hvem er de, og hvordan løser de opgaverne? I en ny dokumentarserie har DR fået unik adgang til at komme helt tæt på tre unge socialrådgivere og deres arbejde i socialt belastede familier i Odense. En hverdag fyldt med dilemmaer, konflikter og svære beslutninger - og også i dette første afsnit må den 34-årige socialrådgiver Sira tage stilling til, hvad der er bedst for en ung søskendeflok på fire: At blive hos deres forældre eller blive fjernet fra hjemmet.