När börjar The Office?

Gamla visningar

Sunday (1/2)
Kanal 9
09:30-10:00

The Office: Office, The - 201 A.A.R.M part 2

I detta avsnitt: Kontoret förbereder sig för premiären av dokumentären. Dwight planerar att fria till Ester, och Jim övertygar honom om att han behöver en assistent till den biträdande regionchefen. Angela tar med sitt barn till jobbet. forts fr föregående avsnitt. Vi möter en grupp typiska kontorsanställda på Dunder Mifflin Paper Company i Scranton, Pennsylvania, vars arbetsdag i huvudsak består av sammandrabbningar, olämpligt beteende och tristess. Den kritikerrosade amerikanska versionen av The Office går in på sin nionde och sista säsong. Amerikansk komediserie från 2012. Även idag .Originaltitel: Office, The.
Saturday (31/1)
Kanal 9
09:25-09:50

The Office: Office, The - 200 A.A.R.M part 1

I detta avsnitt: Kontoret förbereder sig för premiären av dokumentären. Dwight planerar att fria till Ester, och Jim övertygar honom om att han behöver en assistent till den biträdande regionchefen. Angela tar med sitt barn till jobbet. forts i nästa avsnitt. Vi möter en grupp typiska kontorsanställda på Dunder Mifflin Paper Company i Scranton, Pennsylvania, vars arbetsdag i huvudsak består av sammandrabbningar, olämpligt beteende och tristess. Den kritikerrosade amerikanska versionen av The Office går in på sin nionde och sista säsong. Amerikansk komediserie från 2012. Originaltitel: Office, The.
Sunday (25/1)
Kanal 9
09:35-10:00

The Office: Office, The - 199 Livin' the Dream part 2

I detta avsnitt: Andy samlar mod för att säga upp sig och kämpa för sin dröm om berömmelse och stjärnstatus. Dwight får äntligen sitt svarta bälte i karate. Jim återvänder till Scranton för att försöka få lite kvalitetstid med Pam. forts fr föregående avsnitt. Vi möter en grupp typiska kontorsanställda på Dunder Mifflin Paper Company i Scranton, Pennsylvania, vars arbetsdag i huvudsak består av sammandrabbningar, olämpligt beteende och tristess. Den kritikerrosade amerikanska versionen av The Office går in på sin nionde och sista säsong. Amerikansk komediserie från 2012. Även idag .Originaltitel: Office, The.
Saturday (24/1)
Kanal 9
09:20-09:50

The Office: Office, The - 198 Livin' the Dream part 1

I detta avsnitt: Andy samlar mod för att säga upp sig och kämpa för sin dröm om berömmelse och stjärnstatus. Dwight får äntligen sitt svarta bälte i karate. Jim återvänder till Scranton för att försöka få lite kvalitetstid med Pam. forts i nästa avsnitt. Vi möter en grupp typiska kontorsanställda på Dunder Mifflin Paper Company i Scranton, Pennsylvania, vars arbetsdag i huvudsak består av sammandrabbningar, olämpligt beteende och tristess. Den kritikerrosade amerikanska versionen av The Office går in på sin nionde och sista säsong. Amerikansk komediserie från 2012. Originaltitel: Office, The.
Monday (19/1)
Kanal 9
05:35-05:59

The Office: Office, The - 197 Paper Airplane

I detta avsnitt: På kontoret hålls en tävling i att flyga papperssvalor. Andy får sin första skådespelarroll och får hjälp av en talangagent. Jim och Pam utnyttjar sina relationsfärdigheter som de lärt sig på parrådgivningen. Vi möter en grupp typiska kontorsanställda på Dunder Mifflin Paper Company i Scranton, Pennsylvania, vars arbetsdag i huvudsak består av sammandrabbningar, olämpligt beteende och tristess. Den kritikerrosade amerikanska versionen av The Office går in på sin nionde och sista säsong. Amerikansk komediserie från 2012. Från dagen .Originaltitel: Office, The.
Sunday (18/1)
Kanal 9
09:25-09:50

The Office: Office, The - 197 Paper Airplane

I detta avsnitt: På kontoret hålls en tävling i att flyga papperssvalor. Andy får sin första skådespelarroll och får hjälp av en talangagent. Jim och Pam utnyttjar sina relationsfärdigheter som de lärt sig på parrådgivningen. Vi möter en grupp typiska kontorsanställda på Dunder Mifflin Paper Company i Scranton, Pennsylvania, vars arbetsdag i huvudsak består av sammandrabbningar, olämpligt beteende och tristess. Den kritikerrosade amerikanska versionen av The Office går in på sin nionde och sista säsong. Amerikansk komediserie från 2012. Även idag .Originaltitel: Office, The.
Saturday (17/1)
Kanal 9
09:20-09:50

The Office: Office, The - 196 Stairmageddon

I detta avsnitt: Jim och Pam provar familjerådgivning och Dwight skjuter Stanley med en bedövningspistol för tjurar när han vägrar åka ut till en kund. Vi möter en grupp typiska kontorsanställda på Dunder Mifflin Paper Company i Scranton, Pennsylvania, vars arbetsdag i huvudsak består av sammandrabbningar, olämpligt beteende och tristess. Den kritikerrosade amerikanska versionen av The Office går in på sin nionde och sista säsong. Amerikansk komediserie från 2012. Originaltitel: Office, The.
Sunday (11/1)
Kanal 9
09:25-09:50

The Office: Office, The - 195 Promos

I detta avsnitt: Alla på kontoret blir väldigt uppspelta och förväntansfulla när det börjar rulla reklamsnuttar på TV för dokumentären. Vi möter en grupp typiska kontorsanställda på Dunder Mifflin Paper Company i Scranton, Pennsylvania, vars arbetsdag i huvudsak består av sammandrabbningar, olämpligt beteende och tristess. Den kritikerrosade amerikanska versionen av The Office går in på sin nionde och sista säsong. Amerikansk komediserie från 2012. Originaltitel: Office, The.
Saturday (10/1)
Kanal 9
09:15-09:45

The Office: Office, The - 194 The Farm

I detta avsnitt: Dwight och hans familjs äventyr på familjens bondgård med bed-and-breakfast kommer i ljuset. På Dunder Mifflin försöker Todd Packer gottgöra efter en livstid av dåligt uppförande. Vi möter en grupp typiska kontorsanställda på Dunder Mifflin Paper Company i Scranton, Pennsylvania, vars arbetsdag i huvudsak består av sammandrabbningar, olämpligt beteende och tristess. Den kritikerrosade amerikanska versionen av The Office går in på sin nionde och sista säsong. Amerikansk komediserie från 2012. Originaltitel: Office, The.
Sunday (28/12)
Kanal 9
08:30-08:50

The Office: Office, The - 193 Moving On Part 2

I detta avsnitt: Andy återvänder från sin episka odyssé. Vi möter en grupp typiska kontorsanställda på Dunder Mifflin Paper Company i Scranton, Pennsylvania, vars arbetsdag i huvudsak består av sammandrabbningar, olämpligt beteende och tristess. Den kritikerrosade amerikanska versionen av The Office går in på sin nionde och sista säsong. Amerikansk komediserie från 2012. Originaltitel: Office, The.