När börjar Roomservice?

Gamla visningar

Wednesday (8/7)
Kanal 5
12:55-13:55

Roomservice: Roomservice - 1807

I detta avsnitt: Jonas, Carina och deras tre barn har en sommarstuga på Västra Delsholmen. Den är mörk, murrig och i behov av ett ordentligt ansiktslyft. Familjen önskar att stugan får en öppen planlösning och man har inga problem med att riva väggar och öppna upp nya fönster. Johnnie, Mattias och Mija tar sig an uppgiften med stor entusiasm. De skapar en oas där gränsen mellan ute och inne suddas ut och bygger en veranda, med funktionellt utekök, som inbjuder till många sena sommarmiddagar ute i det fria. Johnnie och Mattias, Sveriges mest folkkära tv-målare och tv-snickare, förvandlar trångbodda sommarstugor, omoderna kök och dysfunktionella uteplatser till härliga oaser som dess ägare kan njuta av. Nytt är att de innovativa lösningarna och den snygga inredningen kommer att skapas av Mija Kinning. Tillsammans ger de sig ut i ett sommarsverige med bostäder som hungrar efter en hjälpande hand. Medverkande: Mija Kinning. Svensk inredningsserie från 2013. Originaltitel: Roomservice.
Tuesday (7/7)
Kanal 5
12:50-13:50

Roomservice: Roomservice - 1806

I detta avsnitt: Roomservice-gänget är hos Annika och Bogdan på Bastuholmen i Stockholms skärgård. Utmaningen blir att förvandla ett gammalt familjearv, där ingenting gjorts sedan 70-talet, till en sann skärgårdsdröm. Annika har försökt skapa en marin inredningsstil, men känner att den inte matchar husets utsida och hon behöver hjälp med en ny still till både kök, hall och matplats. När Roomservice-gänget är klara kommer insidan att vara lika storslagen som utsikten. Johnnie och Mattias, Sveriges mest folkkära tv-målare och tv-snickare, förvandlar trångbodda sommarstugor, omoderna kök och dysfunktionella uteplatser till härliga oaser som dess ägare kan njuta av. Nytt är att de innovativa lösningarna och den snygga inredningen kommer att skapas av Mija Kinning. Tillsammans ger de sig ut i ett sommarsverige med bostäder som hungrar efter en hjälpande hand. Medverkande: Mija Kinning. Svensk inredningsserie från 2013. Originaltitel: Roomservice.
Monday (6/7)
Kanal 5
12:55-13:55

Roomservice: Roomservice - 1805

I detta avsnitt: Helena och Pierre bor i Undersåker några mil utanför Åre. Paret behöver hjälp att få ordning på det som tidigare var en gammal ateljé men som idag fungerar som både vardags- lek- och matrum. De önskar ett funktionellt rum med smarta förvaringsmöjligheter som passar en modern familj. Eftersom Helena och Pierre värnar om miljön ser de gärna att Rommservicegänget använder sig av mycket naturmaterial. Johnnie och Mattias, Sveriges mest folkkära tv-målare och tv-snickare, förvandlar trångbodda sommarstugor, omoderna kök och dysfunktionella uteplatser till härliga oaser som dess ägare kan njuta av. Nytt är att de innovativa lösningarna och den snygga inredningen kommer att skapas av Mija Kinning. Tillsammans ger de sig ut i ett sommarsverige med bostäder som hungrar efter en hjälpande hand. Medverkande: Mija Kinning. Svensk inredningsserie från 2013. Originaltitel: Roomservice.
Friday (3/7)
Kanal 5
13:00-14:00

Roomservice: Roomservice - 1804

I detta avsnitt: Marcus och Noora bor i en gammal stuga på Smultrongrundet i Stockholms skärgård. Paret behöver hjälp och inspiration att förvandla sin slitna lilla sommarstuga till en härlig skärgårdsdröm i Newport-stil. Eftersom stugan saknar både el och vatten blir det Johnnie och Mattias första utmaning. Dessutom sätter man in ett nytt kök och så kläs väggarna med fin panel och tapet. Mija koncentrerar sig på uteplatsen och lägger en stenrad som inramning. Johnnie och Mattias, Sveriges mest folkkära tv-målare och tv-snickare, förvandlar trångbodda sommarstugor, omoderna kök och dysfunktionella uteplatser till härliga oaser som dess ägare kan njuta av. Nytt är att de innovativa lösningarna och den snygga inredningen kommer att skapas av Mija Kinning. Tillsammans ger de sig ut i ett sommarsverige med bostäder som hungrar efter en hjälpande hand. Medverkande: Mija Kinning. Svensk inredningsserie från 2013. Originaltitel: Roomservice.
Thursday (2/7)
Kanal 5
13:00-14:00

Roomservice: Roomservice - 1803

I detta avsnitt: Roomservicegänget är på Runmarö i Stockholms skärgård. De ska förvandla en gammal lotsstuga till ett supermysigt kärleksnäste åt paret Johan och Frida. Eftersom stugan inte är så stor önskar Frida och Johan att den blir mer funktionell med smarta förvaringslösningar, samtidigt som den inbjuder till möjligheter även regniga dagar. Mija, Johnnie och Mattias skapar ett ultimat krypin med bland annat sovplats och kök. Det hela ramas in av ett fantastiskt trädäck med plats för grill och ett växthus. Johnnie och Mattias, Sveriges mest folkkära tv-målare och tv-snickare, förvandlar trångbodda sommarstugor, omoderna kök och dysfunktionella uteplatser till härliga oaser som dess ägare kan njuta av. Nytt är att de innovativa lösningarna och den snygga inredningen kommer att skapas av Mija Kinning. Tillsammans ger de sig ut i ett sommarsverige med bostäder som hungrar efter en hjälpande hand. Medverkande: Mija Kinning. Svensk inredningsserie från 2013. Originaltitel: Roomservice.
Wednesday (1/7)
Kanal 5
13:00-14:00

Roomservice: Roomservice - 1802

I detta avsnitt: Roomservicegänget är på Gotland och besöker Ida och Charlie som bor i en gammal sliten Gotlandsgård från 1700-talet med lille sonen Nils. Paret behöver hjälp med att få ordning på vardagsrummet som är en sliten gammal sal. De vill gärna att rummet ska kännas modernt, men samtidigt bevara dess själ. Mija jobbar på att skapa en somrig känsla genom att koppla ihop rummet med trädgården. Johnnies specialuppdrag blir att ge det nya skrivbordet en skiva i marmorstil och Mattias bygger en bokhylla. Johnnie och Mattias, Sveriges mest folkkära tv-målare och tv-snickare, förvandlar trångbodda sommarstugor, omoderna kök och dysfunktionella uteplatser till härliga oaser som dess ägare kan njuta av. Nytt är att de innovativa lösningarna och den snygga inredningen kommer att skapas av Mija Kinning. Tillsammans ger de sig ut i ett sommarsverige med bostäder som hungrar efter en hjälpande hand. Medverkande: Mija Kinning. Svensk inredningsserie från 2013. Originaltitel: Roomservice.
Tuesday (30/6)
Kanal 5
13:00-14:00

Roomservice: Roomservice - 1801

I detta avsnitt: Roomservicegänget ska renovera en vacker pigstuga från 1700-talet vid Mälarens strand. Stugan som ägs av Sofia ska användas som arbetsbostad och Sofia ser gärna att den historiska känslan bevaras, samtidigt som stugan ska vara funktionell utan att bli för modern. Johnnie och Mattias sätter in ett nytt lantkök och en ny kamin. Mija skapar en fin sommaroas som vetter mot vattnet med två dagbäddar som skuggas av canvasväv. Dessutom byggs en liten utedusch. Johnnie och Mattias, Sveriges mest folkkära tv-målare och tv-snickare, förvandlar trångbodda sommarstugor, omoderna kök och dysfunktionella uteplatser till härliga oaser som dess ägare kan njuta av. Nytt är att de innovativa lösningarna och den snygga inredningen kommer att skapas av Mija Kinning. Tillsammans ger de sig ut i ett sommarsverige med bostäder som hungrar efter en hjälpande hand. Medverkande: Mija Kinning. Svensk inredningsserie från 2013. Originaltitel: Roomservice.
Monday (29/6)
Kanal 5
13:00-14:00

Roomservice: Roomservice - 1706

I detta avsnitt: Daniel och Lotta har en alldeles egen ö utanför Vaxholm. Paret köpte ön 2006 och har sedan dess renoverat det ena av de två husen. Deras dröm är att kunna bo på ön permanent under sommarhalvåret, men nu är Lotta gravid och bygget har stannat av. Johnnie och Mattias gör om huset till en multifunktionell stuga med avkopplande vardagsrum, en sovplats och ett funktionellt kök - allt i ett. Med hjälp av inredare Frida Wanselius får vi se hur man får till ett snyggt, mysigt och ändamålsenligt boende på liten yta, som funkar lika bra för stora som för små. Snickaren Mattias Särnholm och målaren Johnnie Krigström och deras team av vassa kreatörer förvandlar trista svenska furufolkhem till snygga, roliga och alltid överraskande drömhem. Svensk inredningsserie från 2012. Originaltitel: Roomservice.
Friday (26/6)
Kanal 5
13:00-14:00

Roomservice: Roomservice - 1705

I detta avsnitt: Lantställe mitt i stan. Johan och Anna behöver hjälp att skapa en härlig uteplats på sin innergård. Eftersom de inte har möjlighet att ha en sommarstuga hjälper Johnnie och Mattias dem att sätta deras visioner om ett sommarställe på print och göra om deras uteplats till ett landställe mitt i stan. De bygger ett snyggt utekök, samt en lounge för trevliga sommarkvällar. Föreningen får även en fin matplats där grannarna kan umgås. Snickaren Mattias Särnholm och målaren Johnnie Krigström och deras team av vassa kreatörer förvandlar trista svenska furufolkhem till snygga, roliga och alltid överraskande drömhem. Medverkande: Frida Wanselius. Svensk inredningsserie från 2012. Originaltitel: Roomservice.
Thursday (25/6)
Kanal 5
12:55-13:55

Roomservice: Roomservice - 1704

I detta avsnitt: Bröderna Thom, Jimmy och Nils Sandell gillar att tillbringa somrarna hos föräldrarna i sommarstugan på Muskö. Men med tre vuxna bröder blir det mycket folk i omlopp hos familjen och huset börjar bli trångt. För att värna om harmonin i familjen bygger Johnnie och Mattias ett alternativt rum - på vattnet. De låter konstruera en flytponton där en 15 kvm stor friggebod placeras för att agera extra sällskapsrum/sovrum åt bröderna. Runt huset byggs dessutom en altan skräddarsydd för sommarhäng. Snickaren Mattias Särnholm och målaren Johnnie Krigström och deras team av vassa kreatörer förvandlar trista svenska furufolkhem till snygga, roliga och alltid överraskande drömhem. Medverkande: Birger Lipinski. Svensk inredningsserie från 2012. Originaltitel: Roomservice.