När börjar Miss Fisher's Murder Mysteries?

Gamla visningar

Wednesday (25/3)
Kanal 11
01:55-03:05

Miss Fisher's Murder Mysteries: (finns som of-com) Miss Fisher's Murder Mysteries - 13 King Memses' Curse

I detta avsnitt: Murdoch Foyle är på flykt och det är bevisat att han var inblandad i mordet på antikhandlare Albert Monkton. Phryne upptäcker att Murdoch är engagerad i en mystisk reinkarnationssekt och ger sig av för att fånga mördaren tills hon inser vilken roll hon själv spelar i Foyles plan. Kommer hon att överlista Foyle och lösa systern Janeys gåta? Miss Phryne Fisher är en mordlösande hjältinna i 1920-talets Melbourne. Hon har smak för livets goda och lever ett glamoröst liv, trots sitt intresse och sin speciella färdighet för att lösa kriminalhistorier. Klädd i minkpäls och med den pärlemordekorerade pistolen i handväskan ger sig denna glittrande societetsfröken ut i smutsiga gränder och till skumma jazzklubbar för att bekämpa brott. Vid hennes sida finns vännen Dr Mac, jungfrun Dot, tant Prudence och, med viss tvekan, kriminaldetektiv Jack Robinson. Australiensisk kriminaldramaserie från 2012. Originaltitel: Miss Fisher's Murder Mysteries.
Tuesday (24/3)
Kanal 11
01:55-03:05

Miss Fisher's Murder Mysteries: Miss Fisher's Murder Mysteries - 12 Murder in the Dark

I detta avsnitt: En ung flicka hittas drunknad i Phrynes tant Prudences fontän och hela hushållet sätts under lupp. Phryne och Prudence samarbetar för att lösa fallet och Phryne börjar tvivla på sin egen instinkt. Var det verkligen Murdoch Foyle som mördade hennes syster Janey, eller var det någon annan som fanns på plats då Janey försvann? Miss Phryne Fisher är en mordlösande hjältinna i 1920-talets Melbourne. Hon har smak för livets goda och lever ett glamoröst liv, trots sitt intresse och sin speciella färdighet för att lösa kriminalhistorier. Klädd i minkpäls och med den pärlemordekorerade pistolen i handväskan ger sig denna glittrande societetsfröken ut i smutsiga gränder och till skumma jazzklubbar för att bekämpa brott. Vid hennes sida finns vännen Dr Mac, jungfrun Dot, tant Prudence och, med viss tvekan, kriminaldetektiv Jack Robinson. Australiensisk kriminaldramaserie från 2012. Originaltitel: Miss Fisher's Murder Mysteries.
Thursday (19/3)
Kanal 11
01:45-03:00

Miss Fisher's Murder Mysteries: Miss Fisher's Murder Mysteries - 11 Blood & Circuses

I detta avsnitt: Cirkusen kommer till staden men det roliga tar snabbt slut när en av artisterna mördas. Phryne låtsas att hon är magikerns nya assistent Fern för att hitta mördaren. Hon minns tillbaka när försvunna systern Jane och hon brukade smyga in för att titta på föreställningen. Smärtan av minnet blir starkare när Phryne får veta att mannen som misstänkts ha mördat hennes syster har försökt rymma ur fängelset. Miss Phryne Fisher är en mordlösande hjältinna i 1920-talets Melbourne. Hon har smak för livets goda och lever ett glamoröst liv, trots sitt intresse och sin speciella färdighet för att lösa kriminalhistorier. Klädd i minkpäls och med den pärlemordekorerade pistolen i handväskan ger sig denna glittrande societetsfröken ut i smutsiga gränder och till skumma jazzklubbar för att bekämpa brott. Vid hennes sida finns vännen Dr Mac, jungfrun Dot, tant Prudence och, med viss tvekan, kriminaldetektiv Jack Robinson. Australiensisk kriminaldramaserie från 2012. Originaltitel: Miss Fisher's Murder Mysteries.
Wednesday (18/3)
Kanal 11
01:55-03:05

Miss Fisher's Murder Mysteries: Miss Fisher's Murder Mysteries - 10 Death by Miss Adventure

I detta avsnitt: Phrynes kammarjungfru Dot ska jobba under täckmantel i en fabrik i ett försök att lösa mordet på en av de kvinnliga anställda. Miss Phryne Fisher är en mordlösande hjältinna i 1920-talets Melbourne. Hon har smak för livets goda och lever ett glamoröst liv, trots sitt intresse och sin speciella färdighet för att lösa kriminalhistorier. Klädd i minkpäls och med den pärlemordekorerade pistolen i handväskan ger sig denna glittrande societetsfröken ut i smutsiga gränder och till skumma jazzklubbar för att bekämpa brott. Vid hennes sida finns vännen Dr Mac, jungfrun Dot, tant Prudence och, med viss tvekan, kriminaldetektiv Jack Robinson. Australiensisk kriminaldramaserie från 2012. Originaltitel: Miss Fisher's Murder Mysteries.
Tuesday (17/3)
Kanal 11
01:55-03:05

Miss Fisher's Murder Mysteries: Miss Fisher's Murder Mysteries - 9 Queen of the Flowers

I detta avsnitt: Phryne ska hjälpa till att få stil på några blomsterflickor till en blomsterparad men får händerna fulla med bland annat ett mord. Miss Phryne Fisher är en mordlösande hjältinna i 1920-talets Melbourne. Hon har smak för livets goda och lever ett glamoröst liv, trots sitt intresse och sin speciella färdighet för att lösa kriminalhistorier. Klädd i minkpäls och med den pärlemordekorerade pistolen i handväskan ger sig denna glittrande societetsfröken ut i smutsiga gränder och till skumma jazzklubbar för att bekämpa brott. Vid hennes sida finns vännen Dr Mac, jungfrun Dot, tant Prudence och, med viss tvekan, kriminaldetektiv Jack Robinson. Australiensisk kriminaldramaserie från 2012. Originaltitel: Miss Fisher's Murder Mysteries.
Thursday (12/3)
Kanal 11
01:40-02:50

Miss Fisher's Murder Mysteries: Miss Fisher's Murder Mysteries - 8 Away with the Fairies

I detta avsnitt: Phryne utreder en krönikörs mystiska död och för att lösa fallet måste hon gräva djupt i kontorskulturen på arbetsplatsen där moderna arbetande kvinnor slår blå dunster i ögonen på varandra. Miss Fisher återupptar också affären med den vackre Lin Chung. Miss Phryne Fisher är en mordlösande hjältinna i 1920-talets Melbourne. Hon har smak för livets goda och lever ett glamoröst liv, trots sitt intresse och sin speciella färdighet för att lösa kriminalhistorier. Klädd i minkpäls och med den pärlemordekorerade pistolen i handväskan ger sig denna glittrande societetsfröken ut i smutsiga gränder och till skumma jazzklubbar för att bekämpa brott. Vid hennes sida finns vännen Dr Mac, jungfrun Dot, tant Prudence och, med viss tvekan, kriminaldetektiv Jack Robinson. Australiensisk kriminaldramaserie från 2012. Originaltitel: Miss Fisher's Murder Mysteries.
Wednesday (11/3)
Kanal 11
01:55-03:05

Miss Fisher's Murder Mysteries: Miss Fisher's Murder Mysteries - 7 Murder in Montparnasse

I detta avsnitt: Miss Fisher letar ledtrådar i sitt eget förflutna när en tavla av henne själv som ung blir en del i ett fall. Konstnären Pierre Sarcelle dog tio år tidigare i Paris i vad som ansågs vara en olycka. Nu har konstnärens fru sökt upp Phryne för att samla makens verk, men när frun plötsligt försvinner söker Phryne förtvivlat efter sambandet mellan kvinnan och den australiske krigsveteran som blev vittne till konstnärens dödsolycka. Miss Phryne Fisher är en mordlösande hjältinna i 1920-talets Melbourne. Hon har smak för livets goda och lever ett glamoröst liv, trots sitt intresse och sin speciella färdighet för att lösa kriminalhistorier. Klädd i minkpäls och med den pärlemordekorerade pistolen i handväskan ger sig denna glittrande societetsfröken ut i smutsiga gränder och till skumma jazzklubbar för att bekämpa brott. Vid hennes sida finns vännen Dr Mac, jungfrun Dot, tant Prudence och, med viss tvekan, kriminaldetektiv Jack Robinson. Australiensisk kriminaldramaserie från 2012. Originaltitel: Miss Fisher's Murder Mysteries.
Tuesday (10/3)
Kanal 11
01:55-03:05

Miss Fisher's Murder Mysteries: Miss Fisher's Murder Mysteries - 6 Ruddy Gore

I detta avsnitt: Miss Fisher möter den undersköne Lin Chung på en galaföreställning av Gilbert and Sullivans "Ruddigore". Lin kom till undsättning när teatersällskapets manliga stjärna anfölls av busar i Chinatown. Galaföreställningen avbryts abrupt av ett besynnerligt dödsfall på scen. Phryne letar kopplingar mellan det kinesiska samhället och teatersällskapet. För att lösa mordet måste Phryne lösa ett gammalt mordfall och göra sig av med ett teaterspöke. Miss Phryne Fisher är en mordlösande hjältinna i 1920-talets Melbourne. Hon har smak för livets goda och lever ett glamoröst liv, trots sitt intresse och sin speciella färdighet för att lösa kriminalhistorier. Klädd i minkpäls och med den pärlemordekorerade pistolen i handväskan ger sig denna glittrande societetsfröken ut i smutsiga gränder och till skumma jazzklubbar för att bekämpa brott. Vid hennes sida finns vännen Dr Mac, jungfrun Dot, tant Prudence och, med viss tvekan, kriminaldetektiv Jack Robinson. Australiensisk kriminaldramaserie från 2012. Originaltitel: Miss Fisher's Murder Mysteries.
Thursday (5/3)
Kanal 11
02:10-03:25

Miss Fisher's Murder Mysteries: Miss Fisher's Murder Mysteries - 5 Raisins and Almonds

I detta avsnitt: En ung man hittas död i en bokhandel och miss Fisher kastar sig in i en värld av politik, alkemi och dödligt gift. Med hjälp av sina nära och kära arbetar hon sig igenom fallet, steg för steg. Och till sist är det hennes skarpa sinne som löser brottet, till priset av en sång. Miss Phryne Fisher är en mordlösande hjältinna i 1920-talets Melbourne. Hon har smak för livets goda och lever ett glamoröst liv, trots sitt intresse och sin speciella färdighet för att lösa kriminalhistorier. Klädd i minkpäls och med den pärlemordekorerade pistolen i handväskan ger sig denna glittrande societetsfröken ut i smutsiga gränder och till skumma jazzklubbar för att bekämpa brott. Vid hennes sida finns vännen Dr Mac, jungfrun Dot, tant Prudence och, med viss tvekan, kriminaldetektiv Jack Robinson. Australiensisk kriminaldramaserie från 2012. Originaltitel: Miss Fisher's Murder Mysteries.
Wednesday (4/3)
Kanal 11
01:55-03:05

Miss Fisher's Murder Mysteries: Miss Fisher's Murder Mysteries - 4 Death at Victoria Dock

I detta avsnitt: Miss Fisher rasar över det brutala mordet på en ung man med blå tatuering som dör i hennes armar. Hon svär på att finna hans mördare. Men då kidnappas den älskade jungfrun Dot för att hindra Phryne från att hitta mördaren och ställa denne inför rätta. Miss Phryne Fisher är en mordlösande hjältinna i 1920-talets Melbourne. Hon har smak för livets goda och lever ett glamoröst liv, trots sitt intresse och sin speciella färdighet för att lösa kriminalhistorier. Klädd i minkpäls och med den pärlemordekorerade pistolen i handväskan ger sig denna glittrande societetsfröken ut i smutsiga gränder och till skumma jazzklubbar för att bekämpa brott. Vid hennes sida finns vännen Dr Mac, jungfrun Dot, tant Prudence och, med viss tvekan, kriminaldetektiv Jack Robinson. Australiensisk kriminaldramaserie från 2012. Originaltitel: Miss Fisher's Murder Mysteries.