När börjar Whodunnit??

Gamla visningar

Tuesday (30/6)
Kanal 5
03:25-04:10

Whodunnit?: Whodunnit? - 109

I detta avsnitt: Final! En vinnare utses - och mördaren avslöjas. Deltagarna tävlar om att avslöja vem av dem som har begått ett fiktivt mord. De 13 blivande deckarna kommer att följa den kända ledtråds-formeln och använda sig av verkliga brottsplatsundersökningsmetoder för att upptäcka de iscensatta bevisen. Deltagarna bor också tillsammans i en lyxig egendom. Ett nytt brott presenteras i varje avsnitt. I finalen kommer en deltagare att avslöja mördaren och vinna priset på 250.000 dollar. Amerikansk underhållningsserie från 2013. Originaltitel: Whodunnit?.
Friday (26/6)
Kanal 5
03:05-03:55

Whodunnit?: Whodunnit? - 108

I detta avsnitt: Med endast en handfull gäster kvar blir mördaren allt mer uppfinningsrik, och en badtunna blir platsen för nästa offer. Deltagarna tävlar om att avslöja vem av dem som har begått ett fiktivt mord. De 13 blivande deckarna kommer att följa den kända ledtråds-formeln och använda sig av verkliga brottsplatsundersökningsmetoder för att upptäcka de iscensatta bevisen. Deltagarna bor också tillsammans i en lyxig egendom. Ett nytt brott presenteras i varje avsnitt. I finalen kommer en deltagare att avslöja mördaren och vinna priset på 250.000 dollar. Amerikansk underhållningsserie från 2013. Originaltitel: Whodunnit?.
Thursday (25/6)
Kanal 5
03:30-04:15

Whodunnit?: Whodunnit? - 107

I detta avsnitt: Lamporna slocknar när en ljuskrona kraschar och de fem återstående gästerna måste jaga ledtrådar i mörker för att lösa det senaste mordet. Deltagarna tävlar om att avslöja vem av dem som har begått ett fiktivt mord. De 13 blivande deckarna kommer att följa den kända ledtråds-formeln och använda sig av verkliga brottsplatsundersökningsmetoder för att upptäcka de iscensatta bevisen. Deltagarna bor också tillsammans i en lyxig egendom. Ett nytt brott presenteras i varje avsnitt. I finalen kommer en deltagare att avslöja mördaren och vinna priset på 250.000 dollar. Amerikansk underhållningsserie från 2013. Originaltitel: Whodunnit?.
Wednesday (24/6)
Kanal 5
03:25-04:10

Whodunnit?: Whodunnit? - 106

I detta avsnitt: Ytterligare två gäster dödas när de återstående sex tävlande försöker lösa morden. Deltagarna tävlar om att avslöja vem av dem som har begått ett fiktivt mord. De 13 blivande deckarna kommer att följa den kända ledtråds-formeln och använda sig av verkliga brottsplatsundersökningsmetoder för att upptäcka de iscensatta bevisen. Deltagarna bor också tillsammans i en lyxig egendom. Ett nytt brott presenteras i varje avsnitt. I finalen kommer en deltagare att avslöja mördaren och vinna priset på 250.000 dollar. Amerikansk underhållningsserie från 2013. Originaltitel: Whodunnit?.
Tuesday (23/6)
Kanal 5
03:20-04:05

Whodunnit?: Whodunnit? - 105

I detta avsnitt: En orm, en häst och en dödlig blomma är viktiga ledtrådar för de åtta tävlande som återstår. Deltagarna tävlar om att avslöja vem av dem som har begått ett fiktivt mord. De 13 blivande deckarna kommer att följa den kända ledtråds-formeln och använda sig av verkliga brottsplatsundersökningsmetoder för att upptäcka de iscensatta bevisen. Deltagarna bor också tillsammans i en lyxig egendom. Ett nytt brott presenteras i varje avsnitt. I finalen kommer en deltagare att avslöja mördaren och vinna priset på 250.000 dollar. Amerikansk underhållningsserie från 2013. Originaltitel: Whodunnit?.
Friday (19/6)
Kanal 5
03:50-04:35

Whodunnit?: Whodunnit? - 104

I detta avsnitt: Nio tävlande återstår och det är bråttom att hitta ledtrådar när de får oväntat besök av en puma. Deltagarna tävlar om att avslöja vem av dem som har begått ett fiktivt mord. De 13 blivande deckarna kommer att följa den kända ledtråds-formeln och använda sig av verkliga brottsplatsundersökningsmetoder för att upptäcka de iscensatta bevisen. Deltagarna bor också tillsammans i en lyxig egendom. Ett nytt brott presenteras i varje avsnitt. I finalen kommer en deltagare att avslöja mördaren och vinna priset på 250.000 dollar. Amerikansk underhållningsserie från 2013. Originaltitel: Whodunnit?.
Thursday (18/6)
Kanal 5
04:15-04:55

Whodunnit?: Whodunnit? - 103

I detta avsnitt: Allianser och svek frodas bland hotellets gäster när misstänksamheten och spänningen växer med varje dödsfall. Den djävulska mördaren får de återstående tio gästerna att desperat springa omkring på herrgården och försöka lösa det senaste mordet med den exploderande golfbilen. Vem kommer att pussla ihop bitarna och skonas? Deltagarna tävlar om att avslöja vem av dem som har begått ett fiktivt mord. De 13 blivande deckarna kommer att följa den kända ledtråds-formeln och använda sig av verkliga brottsplatsundersökningsmetoder för att upptäcka de iscensatta bevisen. Deltagarna bor också tillsammans i en lyxig egendom. Ett nytt brott presenteras i varje avsnitt. I finalen kommer en deltagare att avslöja mördaren och vinna priset på 250.000 dollar. Amerikansk underhållningsserie från 2013. Originaltitel: Whodunnit?.
Wednesday (17/6)
Kanal 5
04:15-04:55

Whodunnit?: Whodunnit? - 102

I detta avsnitt: En gäst är död och snart slår mördaren till igen, den här gången med hjälp av eld. Elva återstående gäster kämpar för att hålla sig vid liv och samtidigt leta efter bevis för att lösa det senaste mordet. En medaljong och strumpor är nyckelbevis, men mördaren siktar snart in sig på ett nytt offer. Deltagarna tävlar om att avslöja vem av dem som har begått ett fiktivt mord. De 13 blivande deckarna kommer att följa den kända ledtråds-formeln och använda sig av verkliga brottsplatsundersökningsmetoder för att upptäcka de iscensatta bevisen. Deltagarna bor också tillsammans i en lyxig egendom. Ett nytt brott presenteras i varje avsnitt. I finalen kommer en deltagare att avslöja mördaren och vinna priset på 250.000 dollar. Amerikansk underhållningsserie från 2013. Originaltitel: Whodunnit?.
Tuesday (16/6)
Kanal 5
04:10-04:55

Whodunnit?: Whodunnit? - 101

I detta avsnitt: Tretton främlingar kommer till Rue Manor och möts av betjänten Giles som välkomnar dem till deras nya bostad där de ska spela ett högt spel med mord och intriger. Gästerna kastas rakt in i spelet när de gör en ohygglig upptäckt - en av deras egna hittas blodig och död på golvet i det stora rummet. Deltagarna tävlar om att avslöja vem av dem som har begått ett fiktivt mord. De 13 blivande deckarna kommer att följa den kända ledtråds-formeln och använda sig av verkliga brottsplatsundersökningsmetoder för att upptäcka de iscensatta bevisen. Deltagarna bor också tillsammans i en lyxig egendom. Ett nytt brott presenteras i varje avsnitt. I finalen kommer en deltagare att avslöja mördaren och vinna priset på 250.000 dollar. Amerikansk underhållningsserie från 2013. Originaltitel: Whodunnit?.
Monday (2/3)
Kanal 5
04:15-05:05

Whodunnit?: Whodunnit? - 109

I detta avsnitt: Final! En vinnare utses - och mördaren avslöjas. Deltagarna tävlar om att avslöja vem av dem som har begått ett fiktivt mord. De 13 blivande deckarna kommer att följa den kända ledtråds-formeln och använda sig av verkliga brottsplatsundersökningsmetoder för att upptäcka de iscensatta bevisen. Deltagarna bor också tillsammans i en lyxig egendom. Ett nytt brott presenteras i varje avsnitt. I finalen kommer en deltagare att avslöja mördaren och vinna priset på 250.000 dollar. Amerikansk underhållningsserie från 2013. Originaltitel: Whodunnit?.