När börjar Sol, fest och oroliga föräldrar?

Gamla visningar

Sunday (7/9)
Kanal 11
22:55-23:55

Sol, fest och oroliga föräldrar: Sol, fest och oroliga föräldrar - 108

I detta avsnitt: Alingsåskillen Dennis 18, kommer med sina kompisar Ibbe, Richard och Sebastian till Magaluf för en äventyrlig och festlig semester. Dennis mamma Christel och pappa Christer är hack i häl. Från Huddinge till Magaluf kommer 21-årige Robert med kompisarna Ahnaf, David och Jonas. Det blir en vecka på jakt efter ligg, vilket mamma Maria inte är särskilt nöjd med. Intet ont anande kompisgäng åker till solen för en första semester på egen hand. Det ska supas, det ska hånglas och det ska åkas moppe utan hjälm. Men i buskarna gömmer sig deras föräldrar som ser och hör allt. Vi följer svenska ungdomar som reser med sina kompisar på en veckas semester i Ayia Napa på Cypern eller Magaluf på Mallorca. Föräldrarna vinkar hejdå hemma i Sverige, men följer sen efter sina barn till semesterorten. Lyckligt ovetandes om föräldrarnas närvaro lever ungdomarna livet fullt ut. Svensk realityserie från 2011. Originaltitel: Sol, fest och oroliga föräldrar.
Sunday (7/9)
Kanal 11
21:55-22:55

Sol, fest och oroliga föräldrar: Sol, fest och oroliga föräldrar - 107

I detta avsnitt: 19-åriga Majid från Lerum åker på semester med kompisarna Humberto och Jacob för att chilla, festa, skejta och ragga. Föga anar han att mamma Marianne och moster Ann-Sofie kommer efter och spionerar. På semester är också 19-åriga Malin från Norrköping, som med kompisarna Rebecca, Maria och Jennie hoppas på sol, äventyr och fest. Men att föräldrarna Mikael och Marie skulle smyga på dem hade de aldrig kunnat föreställa sig. Intet ont anande kompisgäng åker till solen för en första semester på egen hand. Det ska supas, det ska hånglas och det ska åkas moppe utan hjälm. Men i buskarna gömmer sig deras föräldrar som ser och hör allt. Vi följer svenska ungdomar som reser med sina kompisar på en veckas semester i Ayia Napa på Cypern eller Magaluf på Mallorca. Föräldrarna vinkar hejdå hemma i Sverige, men följer sen efter sina barn till semesterorten. Lyckligt ovetandes om föräldrarnas närvaro lever ungdomarna livet fullt ut. Svensk realityserie från 2011. Originaltitel: Sol, fest och oroliga föräldrar.
Sunday (7/9)
Kanal 11
03:40-04:30

Sol, fest och oroliga föräldrar: Sol, fest och oroliga föräldrar - 106

I detta avsnitt: Göteborgskillen Anthon, 20, åker med sina kompisar Andreas och Frida på en första semester utan föräldrarna. Deras mål är att festa och träffa nya vänner och Anthon är dessutom på jakt efter Cyperns bästa gayklubb. Som vittnen till semestern finns mamma Kerstin och mormor Ann-Britt. Linköpingstjejerna Fanny, Isabelle och Sara, alla 18 år, är fnissiga och spralliga och förväntansfulla på att ha galet kul, festa, sola och träffa exotiska killar. Intet ont anande kompisgäng åker till solen för en första semester på egen hand. Det ska supas, det ska hånglas och det ska åkas moppe utan hjälm. Men i buskarna gömmer sig deras föräldrar som ser och hör allt. Vi följer svenska ungdomar som reser med sina kompisar på en veckas semester i Ayia Napa på Cypern eller Magaluf på Mallorca. Föräldrarna vinkar hejdå hemma i Sverige, men följer sen efter sina barn till semesterorten. Lyckligt ovetandes om föräldrarnas närvaro lever ungdomarna livet fullt ut. Svensk realityserie från 2011. Från Kanal 11 31/8. Originaltitel: Sol, fest och oroliga föräldrar.
Sunday (7/9)
Kanal 11
02:40-03:40

Sol, fest och oroliga föräldrar: Sol, fest och oroliga föräldrar - 105

I detta avsnitt: Nacho och hans tre kompisar Hafal, Garmina och Kho ser fram emot att åka på semester och släppa loss utan föräldrarna. Men mamma och pappa är också med på semestern, väl dolda för killarna. Amanda är 19 år och åker tillsammans med kompisarna Barbara, Linnea och Malin. Tätt därefter kommer Amandas föräldrar Pierre och Stina som får bevittna när dottern har supartävling, tar lustgas och åker på partykryssning. Intet ont anande kompisgäng åker till solen för en första semester på egen hand. Det ska supas, det ska hånglas och det ska åkas moppe utan hjälm. Men i buskarna gömmer sig deras föräldrar som ser och hör allt. Vi följer svenska ungdomar som reser med sina kompisar på en veckas semester i Ayia Napa på Cypern eller Magaluf på Mallorca. Föräldrarna vinkar hejdå hemma i Sverige, men följer sen efter sina barn till semesterorten. Lyckligt ovetandes om föräldrarnas närvaro lever ungdomarna livet fullt ut. Svensk realityserie från 2011. Från Kanal 11 31/8. Originaltitel: Sol, fest och oroliga föräldrar.
Sunday (31/8)
Kanal 11
22:55-23:55

Sol, fest och oroliga föräldrar: Sol, fest och oroliga föräldrar - 106

I detta avsnitt: Göteborgskillen Anthon, 20, åker med sina kompisar Andreas och Frida på en första semester utan föräldrarna. Deras mål är att festa och träffa nya vänner och Anthon är dessutom på jakt efter Cyperns bästa gayklubb. Som vittnen till semestern finns mamma Kerstin och mormor Ann-Britt. Linköpingstjejerna Fanny, Isabelle och Sara, alla 18 år, är fnissiga och spralliga och förväntansfulla på att ha galet kul, festa, sola och träffa exotiska killar. Intet ont anande kompisgäng åker till solen för en första semester på egen hand. Det ska supas, det ska hånglas och det ska åkas moppe utan hjälm. Men i buskarna gömmer sig deras föräldrar som ser och hör allt. Vi följer svenska ungdomar som reser med sina kompisar på en veckas semester i Ayia Napa på Cypern eller Magaluf på Mallorca. Föräldrarna vinkar hejdå hemma i Sverige, men följer sen efter sina barn till semesterorten. Lyckligt ovetandes om föräldrarnas närvaro lever ungdomarna livet fullt ut. Svensk realityserie från 2011. Även Kanal 11 6/9. Originaltitel: Sol, fest och oroliga föräldrar.
Sunday (31/8)
Kanal 11
21:55-22:55

Sol, fest och oroliga föräldrar: Sol, fest och oroliga föräldrar - 105

I detta avsnitt: Nacho och hans tre kompisar Hafal, Garmina och Kho ser fram emot att åka på semester och släppa loss utan föräldrarna. Men mamma och pappa är också med på semestern, väl dolda för killarna. Amanda är 19 år och åker tillsammans med kompisarna Barbara, Linnea och Malin. Tätt därefter kommer Amandas föräldrar Pierre och Stina som får bevittna när dottern har supartävling, tar lustgas och åker på partykryssning. Intet ont anande kompisgäng åker till solen för en första semester på egen hand. Det ska supas, det ska hånglas och det ska åkas moppe utan hjälm. Men i buskarna gömmer sig deras föräldrar som ser och hör allt. Vi följer svenska ungdomar som reser med sina kompisar på en veckas semester i Ayia Napa på Cypern eller Magaluf på Mallorca. Föräldrarna vinkar hejdå hemma i Sverige, men följer sen efter sina barn till semesterorten. Lyckligt ovetandes om föräldrarnas närvaro lever ungdomarna livet fullt ut. Svensk realityserie från 2011. Även Kanal 11 6/9. Originaltitel: Sol, fest och oroliga föräldrar.
Sunday (31/8)
Kanal 11
02:20-03:15

Sol, fest och oroliga föräldrar: Sol, fest och oroliga föräldrar - 104

I detta avsnitt: 20-åringarna Johnny, Calvin och Kevin från Stockholm åker till en veckas fest och äventyr. Mamma Sandra är orolig över Johnnys allergier, ska han råka få i sig nåt han inte tål? För Cassandra med kompisarna Filippa, Isabell och Josefin är det party som gäller och budgeten spricker redan första kvällen. Cassandras mamma Nina är inte helt nöjd när hon får bevittna hur dottern får en lapdance av en 50-årig manlig strippa. Intet ont anande kompisgäng åker till solen för en första semester på egen hand. Det ska supas, det ska hånglas och det ska åkas moppe utan hjälm. Men i buskarna gömmer sig deras föräldrar som ser och hör allt. Vi följer svenska ungdomar som reser med sina kompisar på en veckas semester i Ayia Napa på Cypern eller Magaluf på Mallorca. Föräldrarna vinkar hejdå hemma i Sverige, men följer sen efter sina barn till semesterorten. Lyckligt ovetandes om föräldrarnas närvaro lever ungdomarna livet fullt ut. Svensk realityserie från 2011. Från Kanal 11 24/8. Originaltitel: Sol, fest och oroliga föräldrar.
Sunday (24/8)
Kanal 11
21:55-22:55

Sol, fest och oroliga föräldrar: Sol, fest och oroliga föräldrar - 104

I detta avsnitt: 20-åringarna Johnny, Calvin och Kevin från Stockholm åker till en veckas fest och äventyr. Mamma Sandra är orolig över Johnnys allergier, ska han råka få i sig nåt han inte tål? För Cassandra med kompisarna Filippa, Isabell och Josefin är det party som gäller och budgeten spricker redan första kvällen. Cassandras mamma Nina är inte helt nöjd när hon får bevittna hur dottern får en lapdance av en 50-årig manlig strippa. Intet ont anande kompisgäng åker till solen för en första semester på egen hand. Det ska supas, det ska hånglas och det ska åkas moppe utan hjälm. Men i buskarna gömmer sig deras föräldrar som ser och hör allt. Vi följer svenska ungdomar som reser med sina kompisar på en veckas semester i Ayia Napa på Cypern eller Magaluf på Mallorca. Föräldrarna vinkar hejdå hemma i Sverige, men följer sen efter sina barn till semesterorten. Lyckligt ovetandes om föräldrarnas närvaro lever ungdomarna livet fullt ut. Svensk realityserie från 2011. Även Kanal 11 30/8. Originaltitel: Sol, fest och oroliga föräldrar.
Sunday (24/8)
Kanal 11
02:20-03:15

Sol, fest och oroliga föräldrar: Sol, fest och oroliga föräldrar - 103

I detta avsnitt: Jannie, 19, ska för första gången resa med kompisarna på semester utan sina hårdrocksföräldrar Ian och Marita Haugland. Med kompisarna Siri, Emma och Louise ska de fira att de tagit studenten och det blir en röjig resa. Christoffer, 19, från Lidingö åker med sin bror Sebastian och kompis Martin till solen. De försöker få till en riktig bratsemester med vaskning, helrör och spritfrukost. Mamma Elisabeth och styvpappa Peter är dock mycket närmre än killarna anar. Intet ont anande kompisgäng åker till solen för en första semester på egen hand. Det ska supas, det ska hånglas och det ska åkas moppe utan hjälm. Men i buskarna gömmer sig deras föräldrar som ser och hör allt. Vi följer svenska ungdomar som reser med sina kompisar på en veckas semester i Ayia Napa på Cypern eller Magaluf på Mallorca. Föräldrarna vinkar hejdå hemma i Sverige, men följer sen efter sina barn till semesterorten. Lyckligt ovetandes om föräldrarnas närvaro lever ungdomarna livet fullt ut. Svensk realityserie från 2011. Från Kanal 11 17/8. Originaltitel: Sol, fest och oroliga föräldrar.
Sunday (17/8)
Kanal 11
21:55-22:55

Sol, fest och oroliga föräldrar: Sol, fest och oroliga föräldrar - 103

I detta avsnitt: Jannie, 19, ska för första gången resa med kompisarna på semester utan sina hårdrocksföräldrar Ian och Marita Haugland. Med kompisarna Siri, Emma och Louise ska de fira att de tagit studenten och det blir en röjig resa. Christoffer, 19, från Lidingö åker med sin bror Sebastian och kompis Martin till solen. De försöker få till en riktig bratsemester med vaskning, helrör och spritfrukost. Mamma Elisabeth och styvpappa Peter är dock mycket närmre än killarna anar. Intet ont anande kompisgäng åker till solen för en första semester på egen hand. Det ska supas, det ska hånglas och det ska åkas moppe utan hjälm. Men i buskarna gömmer sig deras föräldrar som ser och hör allt. Vi följer svenska ungdomar som reser med sina kompisar på en veckas semester i Ayia Napa på Cypern eller Magaluf på Mallorca. Föräldrarna vinkar hejdå hemma i Sverige, men följer sen efter sina barn till semesterorten. Lyckligt ovetandes om föräldrarnas närvaro lever ungdomarna livet fullt ut. Svensk realityserie från 2011. Även Kanal 11 23/8. Originaltitel: Sol, fest och oroliga föräldrar.