Var visas Dyrehospitalet?

Gamla visningar

Friday (17/7)
DR1
07:00-07:30

Dyrehospitalet

Sveriges første asiatiske elefantkalv er endelig født! Katten Lakrits skal have opereret sit ene ben og huskyhvalpen Hasse, der kun er otte uger gammel, har allerede brækket et ben. Dette er bare nogle af de udfordringerne, de entusiastiske dyrlæger og dyrepassere møder på dyrehospitalet. Nordvision fra Sverige.
Thursday (16/7)
DR1
07:00-07:30

Dyrehospitalet

Sofia får sin sag for, når hun skal hjælpe til med at rette op på en hesteryg. Hunden Simba skal gennemgå en stor hjerteoperation og så er det tid til at nogle nyfødte antiloper møder dyrlægen for første gang Dette er bare nogle af de udfordringerne, de entusiastiske dyrlæger og dyrepassere møder på dyrehospitalet. Nordvision fra Sverige.
Wednesday (15/7)
DR1
07:00-07:30

Dyrehospitalet

Rotweileren Cozta kommer ind akut, han kaster op og hoster kraftigt. Sveriges eneste tocotukan skal nu fanges ind og undersøges, og så skal nogle af de enorme yakokser have hovene ordnet. Dette er bare nogle af de udfordringerne, de entusiastiske dyrlæger og dyrepassere møder på dyrehospitalet. Nordvision fra Sverige.
Tuesday (14/7)
DR1
06:55-07:25

Dyrehospitalet

Girafungen Zoe har problemer med sin ene hase, dovendyret Tallina skal have ordnet sine kløer, og der skal kigges på både kaninen Olga og hunden Oskar. Der er meget at se til for de entusiastiske dyrlæger og dyrepassere på dyrehospitalet. Nordvision fra Sverige.
Monday (13/7)
DR1
06:55-07:25

Dyrehospitalet

Næsehornet Izala og tigeren Kyra har medicinsk træning på programmet. Katten Tarzan har en medfødt fejl på det ene øje, det må der kigges på - og Sofia får også denne gang sin sag for! Dette er bare nogle af de udfordringerne, de entusiastiske dyrlæger og dyrepassere møder på dyrehospitalet. Nordvision fra Sverige.
Friday (10/7)
DR1
06:55-07:25

Dyrehospitalet

Melodys nyfødte føl er ramt af 'følsyge', og dyrlægerne kæmper for at redde hans liv. Hunden Harry har kraftig allergi og tapiren Teo skal have laserbehandling og massage for sin dårlige hofte. Dette er bare nogle af de udfordringerne, de entusiastiske dyrlæger og dyrepassere møder på dyrehospitalet. Nordvision fra Sverige.
Thursday (9/7)
DR1
06:55-07:25

Dyrehospitalet

Kolmårdens asiatiske vildhundshvalpe skal møde dyrlægen for første gang, golden retrieweren Honey kommer akut ind med en skadet hofte og Sofia, der er skrækslagen for slanger, skal hjælpe til med at kønsbestemme en indisk kobra. Dette er bare nogle af de udfordringerne, de entusiastiske dyrlæger og dyrepassere møder på dyrehospitalet. Nordvision fra Sverige.
Wednesday (8/7)
DR1
06:55-07:25

Dyrehospitalet

Sofia indfanger hele 33 pingviner, der skal omplaceres til nye dyreparker, og det er et smertefuldt og hårdt arbejde. Tamrotten Lisa skal have opereret en knude og hunden Wilma skal til vandgymnastik for sin dårlige ryg. Dette er bare nogle af de udfordringerne, de entusiastiske dyrlæger og dyrepassere møder på dyrehospitalet. Nordvision fra Sverige.
Tuesday (7/7)
DR1
06:55-07:25

Dyrehospitalet

Bjørnen Bibbi skal til tandlægen, dværgschnauzeren Buster har en alvorlig fejl i et blodkar og Sofia skal i lag med hornene på en kronhjort. Dette er bare nogle af de udfordringerne, de entusiastiske dyrlæger og dyrepassere møder på dyrehospitalet. Nordvision fra Sverige.
Monday (6/7)
DR1
06:55-07:25

Dyrehospitalet

Så er det igen tid til at følge det intense arbejde med de mange dyr, der kræver behandling på dyrehospitalet. Et dramatisk kejsersnit og en leopardgekko, der har fået halen bidt af, er bare et par af de udfordringerne, dyrlæger og dyrepassere møder i denne første episode. Nordvision fra Sverige.