Var visas En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny?

Gamla visningar

Saturday (4/10)
Kanal 5
12:55-13:55

En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny: En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny - 506

I detta avsnitt: I säsongens sista avsnitt åker Morgan och Ola-Conny till de vackra områdena kring Geirangerfjorden. Killarna lånar en husvagn och stannar på en campingplats för att fira både norsk och svensk midsommar med brinnande bål, midsommarstång, nubbe och lekar. Dessutom blir det provjobb på en pizzafabrik och linedance på en countryfestival. Ola-Conny tävlar om att bli Norges bästa spikare. Morgan och Ola-Conny beger sig till Norge för att bättre lära känna landet och dess befolkning. Och till skillnad från tidigare resmål är killarna två välkända och älskade ansikten här som väcker uppmärksamhet var de än går. Medverkande: Ola-Conny Wallgren, Morgan Karlsson. Norsk reseserie från 2014. Från Kanal 5 29/9. Originaltitel: En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny.
Monday (29/9)
Kanal 5
20:00-21:00

En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny: En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny - 506

I detta avsnitt: I säsongens sista avsnitt åker Morgan och Ola-Conny till de vackra områdena kring Geirangerfjorden. Killarna lånar en husvagn och stannar på en campingplats för att fira både norsk och svensk midsommar med brinnande bål, midsommarstång, nubbe och lekar. Dessutom blir det provjobb på en pizzafabrik och linedance på en countryfestival. Ola-Conny tävlar om att bli Norges bästa spikare. Morgan och Ola-Conny beger sig till Norge för att bättre lära känna landet och dess befolkning. Och till skillnad från tidigare resmål är killarna två välkända och älskade ansikten här som väcker uppmärksamhet var de än går. Medverkande: Ola-Conny Wallgren, Morgan Karlsson. Norsk reseserie från 2014. Även Kanal 5 4/10. Originaltitel: En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny.
Saturday (27/9)
Kanal 5
13:20-14:20

En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny: En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny - 505

I detta avsnitt: Morgan och Ola-Conny ger sig ut i den norska naturen igen. De är på väg mot Lofoten och för att ta sig dit mönstrar de på den välkända Hurtigrutten där de får prova på att jobba. Men det är en lång bit att åka bara till båten och på vägen passar de på att gränshandla, övernatta i en trädkoja och vara med på en riktig norsk älgsafari. Killarna får också träna sälar, något som särskilt Morgan får smak för, och det blir ett riktigt äventyr när de ger sig ut på havet i fiskebåt. Morgan och Ola-Conny beger sig till Norge för att bättre lära känna landet och dess befolkning. Och till skillnad från tidigare resmål är killarna två välkända och älskade ansikten här som väcker uppmärksamhet var de än går. Medverkande: Ola-Conny Wallgren, Morgan Karlsson. Norsk reseserie från 2014. Från Kanal 5 22/9. Originaltitel: En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny.
Monday (22/9)
Kanal 5
20:00-21:00

En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny: En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny - 505

I detta avsnitt: Morgan och Ola-Conny ger sig ut i den norska naturen igen. De är på väg mot Lofoten och för att ta sig dit mönstrar de på den välkända Hurtigrutten där de får prova på att jobba. Men det är en lång bit att åka bara till båten och på vägen passar de på att gränshandla, övernatta i en trädkoja och vara med på en riktig norsk älgsafari. Killarna får också träna sälar, något som särskilt Morgan får smak för, och det blir ett riktigt äventyr när de ger sig ut på havet i fiskebåt. Morgan och Ola-Conny beger sig till Norge för att bättre lära känna landet och dess befolkning. Och till skillnad från tidigare resmål är killarna två välkända och älskade ansikten här som väcker uppmärksamhet var de än går. Medverkande: Ola-Conny Wallgren, Morgan Karlsson. Norsk reseserie från 2014. Även Kanal 5 27/9. Originaltitel: En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny.
Saturday (20/9)
Kanal 5
14:15-15:15

En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny: En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny - 504

I detta avsnitt: Morgan och Ola-Conny firar 17e maj. De möter upp en norsk familj för traditionsenligt firande och killarna får gå med i paraden och vinka till norska kungafamiljen. Nästa stopp på resan är den lyxiga oljestaden Stavanger. Här hyr killarna en fin bil och checkar in i en svit i Stavangers högsta byggnad. De provjobbar som kypare på en av stadens finaste restauranger och besöker en cigarrklubb. Morgan får en dröm uppfylld när de besöker testanläggningen Ullrigg som är gjord som en riktig oljerigg. Morgan och Ola-Conny beger sig till Norge för att bättre lära känna landet och dess befolkning. Och till skillnad från tidigare resmål är killarna två välkända och älskade ansikten här som väcker uppmärksamhet var de än går. Medverkande: Ola-Conny Wallgren, Morgan Karlsson. Norsk reseserie från 2014. Från Kanal 5 15/9. Originaltitel: En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny.
Saturday (6/9)
Kanal 5
13:15-14:15

En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny: En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny - 103

I detta avsnitt: Morgan och Ola-Conny anmäler sig till en överlevnadskurs för att lära sig hur man försvarar sig mot isbjörnar. Sen blir det skotersafari i Svalbard för att se de vilda djuren i verkligheten. Ola-Conny som älskar djur och natur njuter i fulla drag medan Morgan börjar bli trött på snö och vildmark. Killarna bestämmer sig för att resa till huvudstaden Oslo. Där tar de in på lyxhotell och besöker stadens stoltheter, som målningen Skriet på Nationalmuseum och operan. Men Morgan är svårimponerad. Morgan och Ola-Conny beger sig till Norge för att bättre lära känna landet och dess befolkning. Och till skillnad från tidigare resmål är killarna två välkända och älskade ansikten här som väcker uppmärksamhet var de än går. Medverkande: Ola-Conny Wallgren, Morgan Karlsson. Norsk reseserie från 2014. Från Kanal 5 1/9. Originaltitel: En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny.
Monday (1/9)
Kanal 5
20:00-21:00

En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny: En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny - 103

I detta avsnitt: Morgan och Ola-Conny anmäler sig till en överlevnadskurs för att lära sig hur man försvarar sig mot isbjörnar. Sen blir det skotersafari i Svalbard för att se de vilda djuren i verkligheten. Ola-Conny som älskar djur och natur njuter i fulla drag medan Morgan börjar bli trött på snö och vildmark. Killarna bestämmer sig för att resa till huvudstaden Oslo. Där tar de in på lyxhotell och besöker stadens stoltheter, som målningen Skriet på Nationalmuseum och operan. Men Morgan är svårimponerad. Morgan och Ola-Conny beger sig till Norge för att bättre lära känna landet och dess befolkning. Och till skillnad från tidigare resmål är killarna två välkända och älskade ansikten här som väcker uppmärksamhet var de än går. Medverkande: Ola-Conny Wallgren, Morgan Karlsson. Norsk reseserie från 2014. Även Kanal 5 6/9. Originaltitel: En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny.
Saturday (30/8)
Kanal 5
12:45-13:45

En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny: En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny - 102

I detta avsnitt: Killarna beger sig norrut där de bland annat får fiska kungskrabba - en jättelik krabba som är unik för Nordnorge. De får också åka hundspann och besöka en sameby för att lära sig joika, och Ola-Conny hittar sin inre röst. Renarna i samebyn inspirerar och killarna deltar i en renkapplöpning med tveksam framgång och när de ändå befinner sig så långt norrut passar de på att följa med norska militären för att spana in ryska gränsen. Morgan och Ola-Conny beger sig till Norge för att bättre lära känna landet och dess befolkning. Och till skillnad från tidigare resmål är killarna två välkända och älskade ansikten här som väcker uppmärksamhet var de än går. Medverkande: Ola-Conny Wallgren, Morgan Karlsson. Norsk reseserie från 2014. Från Kanal 5 25/8. Originaltitel: En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny.
Monday (25/8)
Kanal 5
20:00-21:00

En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny: En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny - 102

I detta avsnitt: Killarna beger sig norrut där de bland annat får fiska kungskrabba - en jättelik krabba som är unik för Nordnorge. De får också åka hundspann och besöka en sameby för att lära sig joika, och Ola-Conny hittar sin inre röst. Renarna i samebyn inspirerar och killarna deltar i en renkapplöpning med tveksam framgång och när de ändå befinner sig så långt norrut passar de på att följa med norska militären för att spana in ryska gränsen. Morgan och Ola-Conny beger sig till Norge för att bättre lära känna landet och dess befolkning. Och till skillnad från tidigare resmål är killarna två välkända och älskade ansikten här som väcker uppmärksamhet var de än går. Medverkande: Ola-Conny Wallgren, Morgan Karlsson. Norsk reseserie från 2014. Även Kanal 5 30/8. Originaltitel: En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny.
Friday (22/8)
Kanal 5
19:00-20:00

En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny: En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny - 101

I detta avsnitt: PREMIÄR. Första stopp är Lillehammer som är mest känt för att ha hållit vinter-OS 1994 och det blir vintersport för killarna. De får naturligtvis prova på en av de olympiska sporterna, curling, och deras handledare är ingen mindre än Tomas Ullsrud som deltagit i många världsmästerskap i sporten. Morgan som inte stått på ett par skidor på 30 år får även en lektion i längdskidåkning, medan Ola-Conny beger sig ut på snabbare äventyr på telemark. Killarna får även äran att tända OS-facklan från -94. Morgan och Ola-Conny beger sig till Norge för att bättre lära känna landet och dess befolkning. Och till skillnad från tidigare resmål är killarna två välkända och älskade ansikten här som väcker uppmärksamhet var de än går. Medverkande: Ola-Conny Wallgren, Morgan Karlsson. Norsk reseserie från 2014. Från Kanal 5 18/8. Originaltitel: En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny.