Var visas Mimmi & Mojje i Karibien?

Gamla visningar

Saturday (30/8)
TV4
07:40-07:58

Mimmi & Mojje i Karibien

Svenskt barnprogram från 2008. En dag får Mojje ett samtal från en man som jobbar på ett stort fartyg i Karibien och han vill att Mojje och hans band ska komma och spela på fartyget. Äntligen ser det ut som att Mojje ska lyckas.Del 10 av 10. Sista delen. Mimmi har tagits som gisslan och försöker med alla medel att få Mojje att förstå vad som hänt. Samtidigt förbereder sig Glenne för sitt isdansnummer.
Saturday (23/8)
TV4
07:25-07:58

Mimmi & Mojje i Karibien

Svenskt barnprogram från 2008. En dag får Mojje ett samtal från en man som jobbar på ett stort fartyg i Karibien och han vill att Mojje och hans band ska komma och spela på fartyget. Äntligen ser det ut som att Mojje ska lyckas.Del 9 av 10. Mojje har hamnat i sjönöd och flyter iland på en öde ö och där träffar han ingen mindre än Tarzan. Stärkt med nya krafter beger han sig tillbaka till fartyget och försonas med Mimmi.
Saturday (16/8)
TV4
07:40-07:58

Mimmi & Mojje i Karibien

Svenskt barnprogram från 2008. En dag får Mojje ett samtal från en man som jobbar på ett stort fartyg i Karibien och han vill att Mojje och hans band ska komma och spela på fartyget. Äntligen ser det ut som att Mojje ska lyckas.Del 8 av 10. Bandet har splittrats och Mojje försöker göra karriär på egen hand på fartyget, något som inte går så bra. På natten får Mojje besök av Glenn som avslöjar en hemlighet.