Var visas Medicinskt fokus: Fobier?

Gamla visningar

Sunday (5/10)
TV4 Fakta
06:00-06:30

Medicinskt fokus: Fobier

Amerikansk dokumentärserie från 2005. Serien utforskar ursprung, effekter och behandlingar av extrema rädslor och följer fobiker under terapisessioner och i situationer som skulle ha varit otänkbara före terapin. I varje avsnitt medverkar någon som utmanar sin rädsla. Till exempel följer en höjdrädd person med en fönsterreparatör upp på Chicagos skyskrapor. Dessutom utforskas fobier mot bland annat bakterier, mörker, bilar, spindlar och clowner.Del 13 av 13. Om bacillskräck.
Saturday (4/10)
TV4 Fakta
06:30-07:00

Medicinskt fokus: Fobier

Amerikansk dokumentärserie från 2005. Serien utforskar ursprung, effekter och behandlingar av extrema rädslor och följer fobiker under terapisessioner och i situationer som skulle ha varit otänkbara före terapin. I varje avsnitt medverkar någon som utmanar sin rädsla. Till exempel följer en höjdrädd person med en fönsterreparatör upp på Chicagos skyskrapor. Dessutom utforskas fobier mot bland annat bakterier, mörker, bilar, spindlar och clowner.Del 12 av 13. Om människor som lider av flygrädsla.
Saturday (4/10)
TV4 Fakta
06:00-06:30

Medicinskt fokus: Fobier

Amerikansk dokumentärserie från 2005. Serien utforskar ursprung, effekter och behandlingar av extrema rädslor och följer fobiker under terapisessioner och i situationer som skulle ha varit otänkbara före terapin. I varje avsnitt medverkar någon som utmanar sin rädsla. Till exempel följer en höjdrädd person med en fönsterreparatör upp på Chicagos skyskrapor. Dessutom utforskas fobier mot bland annat bakterier, mörker, bilar, spindlar och clowner.Del 11 av 13. Om rädsla för mörker.
Friday (3/10)
TV4 Fakta
06:30-07:00

Medicinskt fokus: Fobier

Amerikansk dokumentärserie från 2005. Serien utforskar ursprung, effekter och behandlingar av extrema rädslor och följer fobiker under terapisessioner och i situationer som skulle ha varit otänkbara före terapin. I varje avsnitt medverkar någon som utmanar sin rädsla. Till exempel följer en höjdrädd person med en fönsterreparatör upp på Chicagos skyskrapor. Dessutom utforskas fobier mot bland annat bakterier, mörker, bilar, spindlar och clowner.Del 10 av 13. Om orealistisk rädsla för att köra eller vara i en bil.
Friday (3/10)
TV4 Fakta
06:00-06:30

Medicinskt fokus: Fobier

Amerikansk dokumentärserie från 2005. Serien utforskar ursprung, effekter och behandlingar av extrema rädslor och följer fobiker under terapisessioner och i situationer som skulle ha varit otänkbara före terapin. I varje avsnitt medverkar någon som utmanar sin rädsla. Till exempel följer en höjdrädd person med en fönsterreparatör upp på Chicagos skyskrapor. Dessutom utforskas fobier mot bland annat bakterier, mörker, bilar, spindlar och clowner.Del 9 av 13. Om stark rädsla för åskan och blixten.
Thursday (2/10)
TV4 Fakta
06:30-07:00

Medicinskt fokus: Fobier

Amerikansk dokumentärserie från 2005. Serien utforskar ursprung, effekter och behandlingar av extrema rädslor och följer fobiker under terapisessioner och i situationer som skulle ha varit otänkbara före terapin. I varje avsnitt medverkar någon som utmanar sin rädsla. Till exempel följer en höjdrädd person med en fönsterreparatör upp på Chicagos skyskrapor. Dessutom utforskas fobier mot bland annat bakterier, mörker, bilar, spindlar och clowner.Del 8 av 13. Om rädsla för clowner.
Thursday (2/10)
TV4 Fakta
06:00-06:30

Medicinskt fokus: Fobier

Amerikansk dokumentärserie från 2005. Serien utforskar ursprung, effekter och behandlingar av extrema rädslor och följer fobiker under terapisessioner och i situationer som skulle ha varit otänkbara före terapin. I varje avsnitt medverkar någon som utmanar sin rädsla. Till exempel följer en höjdrädd person med en fönsterreparatör upp på Chicagos skyskrapor. Dessutom utforskas fobier mot bland annat bakterier, mörker, bilar, spindlar och clowner.Del 7 av 13. Om ormfobi.
Wednesday (1/10)
TV4 Fakta
06:30-07:00

Medicinskt fokus: Fobier

Amerikansk dokumentärserie från 2005. Serien utforskar ursprung, effekter och behandlingar av extrema rädslor och följer fobiker under terapisessioner och i situationer som skulle ha varit otänkbara före terapin. I varje avsnitt medverkar någon som utmanar sin rädsla. Till exempel följer en höjdrädd person med en fönsterreparatör upp på Chicagos skyskrapor. Dessutom utforskas fobier mot bland annat bakterier, mörker, bilar, spindlar och clowner.Del 6 av 13. Om stark rädsla för medicinska procedurer.
Wednesday (1/10)
TV4 Fakta
06:00-06:30

Medicinskt fokus: Fobier

Amerikansk dokumentärserie från 2005. Serien utforskar ursprung, effekter och behandlingar av extrema rädslor och följer fobiker under terapisessioner och i situationer som skulle ha varit otänkbara före terapin. I varje avsnitt medverkar någon som utmanar sin rädsla. Till exempel följer en höjdrädd person med en fönsterreparatör upp på Chicagos skyskrapor. Dessutom utforskas fobier mot bland annat bakterier, mörker, bilar, spindlar och clowner.Del 5 av 13. Om stark rädsla för broar.
Tuesday (30/9)
TV4 Fakta
06:30-07:00

Medicinskt fokus: Fobier

Amerikansk dokumentärserie från 2005. Serien utforskar ursprung, effekter och behandlingar av extrema rädslor och följer fobiker under terapisessioner och i situationer som skulle ha varit otänkbara före terapin. I varje avsnitt medverkar någon som utmanar sin rädsla. Till exempel följer en höjdrädd person med en fönsterreparatör upp på Chicagos skyskrapor. Dessutom utforskas fobier mot bland annat bakterier, mörker, bilar, spindlar och clowner.Del 4 av 13. Fjärde avsnittet handlar om stark rädsla för råttor och möss.