När börjar Kål eller kanyle?

Gamla visningar

Thursday (3/10)
DR1
11:45-12:10

Kål eller kanyle

I det andet program i serien "Kål eller kanyle" følger vi 53-årige Kurt og 45-årige Pia. Mens Kurt føler sig som 'den gamle' på jobbet, så har træthedstegnene for alvor sat sine spor i ansigtet hos Pia efter et hårdt familieliv. Kurt går kanylevejen og får behandlinger af hudlæge Jørgen Esmann. Pia får hjælp af livsstilscoach Thorbjörg Hafsteinsdottir. Men hvad virker bedst - Kål eller kanyle?
Wednesday (2/10)
DR1
11:45-12:10

Kål eller kanyle

I det første program i serien "Kål eller kanyle" følger vi 67-årige Gitte og 37-årige Anton. Trods 30 års alders-forskel har de en fælles drøm om at komme til at se yngre ud. Gitte går kanylevejen og får behandlinger af hudlæge Jørgen Esmann. Anton får hjælp af livsstilscoach Thorbjörg Hafsteinsdottir. Men hvad virker bedst - Kål eller kanyle?
Thursday (22/8)
DR1
14:40-15:00

Kål eller kanyle

I det tredje program i serien "Kål eller kanyle" følger vi 43-årige Hans Jørgen og 52-årige Connie. Mens Hans Jørgen ønsker sig mere ungdommelig energi og overskud i hverdagen, så drømmer Connie om at se yngre ud på sit arbejde som stewardesse, hvor hun begynder at være en af de ældste. Connie går kanylevejen og får behandlinger af hudlæge Jørgen Esmann. Hans Jørgen har valgt kål-vejen og får hjælp af livsstilscoach Thorbjörg Hafsteinsdóttir. Men hvad virker bedst - Kål eller kanyle?