När börjar Pappa, grillen och jag?

Gamla visningar

Saturday (30/8)
Kunskapskanalen
23:55-00:50

Pappa, grillen och jag

Dario Aguirre har levt som musiker och filmare i Tyskland i tio år. Hans familj bor i Ecuador och driver ett grillkök som de hoppades att sonen skulle ta över, men han valde att flytta utomlands och bli vegetarian. Restaurangen är nära konkurs men fyller en viktig funktion som samlingsplats i det fattiga området. Från UR. Från 25/8 i K.
Tuesday (26/8)
Kunskapskanalen
11:00-12:00

Pappa, grillen och jag

Dario Aguirre har levt som musiker och filmare i Tyskland i tio år. Hans familj bor i Ecuador och driver ett grillkök som de hoppades att sonen skulle ta över, men han valde att flytta utomlands och bli vegetarian. Restaurangen är nära konkurs men fyller en viktig funktion som samlingsplats i det fattiga området. Från UR. Från 25/8 i K. Även i K 30/8.
Monday (25/8)
Kunskapskanalen
21:00-21:55

Pappa, grillen och jag

Dario Aguirre har levt som musiker och filmare i Tyskland i tio år. Hans familj bor i Ecuador och driver ett grillkök som de hoppades att sonen skulle ta över, men han valde att flytta utomlands och bli vegetarian. Restaurangen är nära konkurs men fyller en viktig funktion som samlingsplats i det fattiga området. Från UR. Även i K 26/8 och K 30/8.