När börjar Top model Australien?

Gamla visningar

Sunday (9/8)
TV3
06:00-07:00

Top model Australien

Spegel, spegel på väggen där, säg vem som vackrast i landet är? Nu har turen kommit till Australien att hitta sin nästa toppmodell. Tusentals videoband skickades in från unga hoppfulla flickor. Nu har en grupp otroligt vackra tjejer blivit utvalda att kandidera till jobbet, De ska alla bo och dela en lägenhet där de bevakas 24 timmar om dygnet av videokameror, medan de går igenom eldprov efter eldprov. De måste bevisa att de kan utstråla både inre och yttre skönhet samtidigt som de kan bemästra en catwalk, stenhård fysisk träning, modefotografering och publicitet. En domarpanel följer flickorna vecka efter vecka och varje gång är det en som får åka hem. Vägen till att bli supermodell är lång, hård och svår, men må bästa kvinna vinna! Spänningen stiger och vi får snart reda på vem som är den lyckliga vinnaren. Av hundra hoppfulla modeller kvarstår endast tre. Vem kommer att kamma hem segern?
Sunday (2/8)
TV3
06:00-07:00

Top model Australien

Spegel, spegel på väggen där, säg vem som vackrast i landet är? Nu har turen kommit till Australien att hitta sin nästa toppmodell. Tusentals videoband skickades in från unga hoppfulla flickor. Nu har en grupp otroligt vackra tjejer blivit utvalda att kandidera till jobbet, De ska alla bo och dela en lägenhet där de bevakas 24 timmar om dygnet av videokameror, medan de går igenom eldprov efter eldprov. De måste bevisa att de kan utstråla både inre och yttre skönhet samtidigt som de kan bemästra en catwalk, stenhård fysisk träning, modefotografering och publicitet. En domarpanel följer flickorna vecka efter vecka och varje gång är det en som får åka hem. Vägen till att bli supermodell är lång, hård och svår, men må bästa kvinna vinna! De tre finalisterna gör sig redo för en fantastisk resa efter att Sarah överraskar dem med ett modelluppdrag utomlands. Flickorna kämpar mot väder och vind för att imponera inför finalen.
Sunday (26/7)
TV3
06:00-07:00

Top model Australien

Spegel, spegel på väggen där, säg vem som vackrast i landet är? Nu har turen kommit till Australien att hitta sin nästa toppmodell. Tusentals videoband skickades in från unga hoppfulla flickor. Nu har en grupp otroligt vackra tjejer blivit utvalda att kandidera till jobbet, De ska alla bo och dela en lägenhet där de bevakas 24 timmar om dygnet av videokameror, medan de går igenom eldprov efter eldprov. De måste bevisa att de kan utstråla både inre och yttre skönhet samtidigt som de kan bemästra en catwalk, stenhård fysisk träning, modefotografering och publicitet. En domarpanel följer flickorna vecka efter vecka och varje gång är det en som får åka hem. Vägen till att bli supermodell är lång, hård och svår, men må bästa kvinna vinna! Flickorna lär sig om sociala medier och flygs sedan till en episk fotografering i helikopter. Därefter besöker de fyra av Australiens främsta klädskapare i hopp om att få modelluppdrag.
Sunday (19/7)
TV3
06:00-07:00

Top model Australien

Spegel, spegel på väggen där, säg vem som vackrast i landet är? Nu har turen kommit till Australien att hitta sin nästa toppmodell. Tusentals videoband skickades in från unga hoppfulla flickor. Nu har en grupp otroligt vackra tjejer blivit utvalda att kandidera till jobbet, De ska alla bo och dela en lägenhet där de bevakas 24 timmar om dygnet av videokameror, medan de går igenom eldprov efter eldprov. De måste bevisa att de kan utstråla både inre och yttre skönhet samtidigt som de kan bemästra en catwalk, stenhård fysisk träning, modefotografering och publicitet. En domarpanel följer flickorna vecka efter vecka och varje gång är det en som får åka hem. Vägen till att bli supermodell är lång, hård och svår, men må bästa kvinna vinna! Självsäkerhet är av stor betydelse när flickorna går på audition för en musikvideo. De fotograferas sedan i underkläderna, vilket får vissa av dem att bryta ihop.
Sunday (12/7)
TV3
06:00-07:00

Top model Australien

Spegel, spegel på väggen där, säg vem som vackrast i landet är? Nu har turen kommit till Australien att hitta sin nästa toppmodell. Tusentals videoband skickades in från unga hoppfulla flickor. Nu har en grupp otroligt vackra tjejer blivit utvalda att kandidera till jobbet, De ska alla bo och dela en lägenhet där de bevakas 24 timmar om dygnet av videokameror, medan de går igenom eldprov efter eldprov. De måste bevisa att de kan utstråla både inre och yttre skönhet samtidigt som de kan bemästra en catwalk, stenhård fysisk träning, modefotografering och publicitet. En domarpanel följer flickorna vecka efter vecka och varje gång är det en som får åka hem. Vägen till att bli supermodell är lång, hård och svår, men må bästa kvinna vinna! Sarah överraskar flickorna med en tjejkväll tillsammans med deras bästa vänner som kommer på besök. Senare måste de få sopor att se vackra ut när de kläs återvinningsbara plagg.
Sunday (5/7)
TV3
06:00-07:00

Top model Australien

Spegel, spegel på väggen där, säg vem som vackrast i landet är? Nu har turen kommit till Australien att hitta sin nästa toppmodell. Tusentals videoband skickades in från unga hoppfulla flickor. Nu har en grupp otroligt vackra tjejer blivit utvalda att kandidera till jobbet, De ska alla bo och dela en lägenhet där de bevakas 24 timmar om dygnet av videokameror, medan de går igenom eldprov efter eldprov. De måste bevisa att de kan utstråla både inre och yttre skönhet samtidigt som de kan bemästra en catwalk, stenhård fysisk träning, modefotografering och publicitet. En domarpanel följer flickorna vecka efter vecka och varje gång är det en som får åka hem. Vägen till att bli supermodell är lång, hård och svår, men må bästa kvinna vinna! Flickorna lär sig att skådespela i hopp om att bli anlitade till en reklamkampanj. Under en gruppfotografering avslöjas vilka som är modellmaterial och vilka som smälter in i bakgrunden.
Sunday (28/6)
TV3
06:00-07:00

Top model Australien

Spegel, spegel på väggen där, säg vem som vackrast i landet är? Nu har turen kommit till Australien att hitta sin nästa toppmodell. Tusentals videoband skickades in från unga hoppfulla flickor. Nu har en grupp otroligt vackra tjejer blivit utvalda att kandidera till jobbet, De ska alla bo och dela en lägenhet där de bevakas 24 timmar om dygnet av videokameror, medan de går igenom eldprov efter eldprov. De måste bevisa att de kan utstråla både inre och yttre skönhet samtidigt som de kan bemästra en catwalk, stenhård fysisk träning, modefotografering och publicitet. En domarpanel följer flickorna vecka efter vecka och varje gång är det en som får åka hem. Vägen till att bli supermodell är lång, hård och svår, men må bästa kvinna vinna! Flickorna reser till en ö för att delta i ett uppdrag som inspireras av naturen. Flera av dem inspireras även till att klä av sig kläderna...
Sunday (21/6)
TV3
06:00-07:00

Top model Australien

Spegel, spegel på väggen där, säg vem som vackrast i landet är? Nu har turen kommit till Australien att hitta sin nästa toppmodell. Tusentals videoband skickades in från unga hoppfulla flickor. Nu har en grupp otroligt vackra tjejer blivit utvalda att kandidera till jobbet, De ska alla bo och dela en lägenhet där de bevakas 24 timmar om dygnet av videokameror, medan de går igenom eldprov efter eldprov. De måste bevisa att de kan utstråla både inre och yttre skönhet samtidigt som de kan bemästra en catwalk, stenhård fysisk träning, modefotografering och publicitet. En domarpanel följer flickorna vecka efter vecka och varje gång är det en som får åka hem. Vägen till att bli supermodell är lång, hård och svår, men må bästa kvinna vinna! Dagens uppdrag bringar fram flickornas bästa och värsta sidor, särskilt eftersom vissa av dem inte alls kommer överens.
Sunday (14/6)
TV3
06:00-07:00

Top model Australien

Spegel, spegel på väggen där, säg vem som vackrast i landet är? Nu har turen kommit till Australien att hitta sin nästa toppmodell. Tusentals videoband skickades in från unga hoppfulla flickor. Nu har en grupp otroligt vackra tjejer blivit utvalda att kandidera till jobbet, De ska alla bo och dela en lägenhet där de bevakas 24 timmar om dygnet av videokameror, medan de går igenom eldprov efter eldprov. De måste bevisa att de kan utstråla både inre och yttre skönhet samtidigt som de kan bemästra en catwalk, stenhård fysisk träning, modefotografering och publicitet. En domarpanel följer flickorna vecka efter vecka och varje gång är det en som får åka hem. Vägen till att bli supermodell är lång, hård och svår, men må bästa kvinna vinna! Flickorna måste se sina värsta rädslor i vitögat i dagens avsnitt. Sedan är det dags för säsongens fruktade makeover. Men vågar alla delta i uppdraget?
Sunday (7/6)
TV3
06:00-07:00

Top model Australien

Spegel, spegel på väggen där, säg vem som vackrast i landet är? Nu har turen kommit till Australien att hitta sin nästa toppmodell. Tusentals videoband skickades in från unga hoppfulla flickor. Nu har en grupp otroligt vackra tjejer blivit utvalda att kandidera till jobbet, De ska alla bo och dela en lägenhet där de bevakas 24 timmar om dygnet av videokameror, medan de går igenom eldprov efter eldprov. De måste bevisa att de kan utstråla både inre och yttre skönhet samtidigt som de kan bemästra en catwalk, stenhård fysisk träning, modefotografering och publicitet. En domarpanel följer flickorna vecka efter vecka och varje gång är det en som får åka hem. Vägen till att bli supermodell är lång, hård och svår, men må bästa kvinna vinna! Flickorna måste öva sig på att hålla fokus när de får i uppdrag att imitera skyltdockor i en av Sydneys mest trafikerade butiker.