Vilken kanal visar Så er der pakket?

Gamla visningar

Friday (12/9)
DR1
04:20-04:50

Så er der pakket

Så er det igen tid til at tage på farten, og i dette sjette afsnit går turen både til Norge, hvor vi skal se på interessante sportsgrene, og til Los Angeles, hvor sidste del af miniserien "Amerikanske drømme" foregår. Her i filmen Mekka skal vi lige gå en tur på Walk of Fame, på Hollywood Boulevard og naturligvis besøge et castingbureau, der ikke er helt, hvad vi forventede! Nordvision fra Sverige.
Thursday (11/9)
DR1
04:20-04:50

Så er der pakket

Så er det igen tid til at tage på farten, og i dette femte afsnit går turen både til England, hvor vi skal til fodboldkamp, og til Miami, der er næste destination i miniserien "Amerikanske drømme". Her skal vi på besøg hos de arkitekter, der har skabt byens nye designdistrikt, vi skal tale med en der udlejer luksusbiler, og så må det være tid til at få en personlig træner! Nordvision fra Sverige.
Wednesday (10/9)
DR1
04:05-04:35

Så er der pakket

Så er det igen tid til at tage på farten, og i dette fjerde afsnit skal vi ikke bare besøge den mest ensomme ø i Sverige, vi skal også med til USA, når miniserien om "Amerikanske drømme" starter. Her er udgangspunktet den aldrig sovende by New York, hvor vi skal følge en svensk kvinde, der med mand og barn er flyttet hertil for i et par måneder virkelig at prøve at føle sig som en ægte New Yorker. Nordvision fra Sverige.
Tuesday (9/9)
DR1
04:05-04:35

Så er der pakket

Så er det igen tid til at tage på farten, og i dette tredje afsnit går turen både til Spanien og til Filippinerne, der er en skarp konkurrent til Thailand. Landet lokker med smukke strande og venlige mennesker, og er man til det helt store eventyr lader det sig sagtens gøre. Hvad for eksempel med et overlevelseskursus i junglen? Nordvision fra Sverige.
Friday (5/9)
DR1
04:05-04:35

Så er der pakket

Så er det igen tid til at tage på farten, og i dag går turen til Bulgarien og til Ægyptens pulserende hovedstad Kairo. Herfra er det jo ikke til at komme uden om den lokkende udflugt til pyramiderne. De er store, de er imponerende og de er flere tusind år gamle. Efter dette besøg skal vi ud i den mægtige ørken, hvor der endnu står mærkelige formationer som hvide kalkstenssvampe, et minde fra tiden hvor området var havbund. Nordvision fra Sverige.
Thursday (4/9)
DR1
04:20-04:50

Så er der pakket

Så er det igen tid til at tage på farten, og i dette første afsnit går turen både til Ugandas hovedstad Kampala og den lille franske region Jura, en perfekt destination for den som vil køre rundt og nyde det smukke landskab og den gode mad. Vi besøger sneglefarmere, en kraftigt duftende kælder fyldt med skønne oste, drikker vin tappet direkte fra de store træfade og kører med mælkebilen gennem landsbyens gader så tidligt, at intet lys endnu er tændt. Nordvision fra Sverige.
Wednesday (3/9)
DR1
04:05-04:15

Så er der pakket

I denne sidste del af den svenske serie, der har budt på spændende rejsetips og store oplevelser fra alle verdenshjørner, tager Jacob Wikmark til Tanzania for at opleve den afrikanske drøm. I den enorme nationalpark Serengeti havner han lige foran alle de dyr, han ellers kun ser i naturfilm, og på paradisøen Zanzibar finder han den måske hvideste strand, der findes i hele verden. Nordvision fra Sverige.
Tuesday (2/9)
DR1
04:05-04:35

Så er der pakket

Femte del i den svenske serie, der byder på spændende rejsetips og store oplevelser fra alle verdenshjørner. Terje Carlsson tager på en farverig rejse gennem Europas nye stater, der blomstrer efter årtier med kommunistisk styre. Turen går til Montenegro, som byder på utrolige naturoplevelser, en sejltur i den kroatiske skærgård, besøg i Srebrenica og hovedstaden Sarajevo i Bosnien. Til allersidst står den på en test: Hvordan er en sol- og badeferie i Albanien? Nordvision fra Sverige.
Friday (29/8)
DR1
04:10-04:35

Så er der pakket

Fjerde del i den svenske serie, der byder på spændende rejsetips og store oplevelser fra alle verdenshjørner. Med start i Venedig begiver Bodil Ljungberg sig ud på et krydstogt i Middelhavet. I den romantiske by finder hun med hjælp fra lokale beboere frem til interessante små gader og nogle anderledes aktiviteter end dem, turister ellers kaster sig ud i. Turen går videre til både det tyrkiske turistmål Kusadasi og den antikke by Efesos i Tyrkiet. Nordvision fra Sverige.
Thursday (28/8)
DR1
04:15-04:40

Så er der pakket

Tredje del i serien, der byder på spændende rejsetips og store oplevelser fra alle verdenshjørner. Denne gang skal englænderen Keith Foster give os sit bud på, hvad der er værd at opleve i det svenske sommerland, og det er ikke småting han når på sin tur: Et besøg i Astrid Lindgrens verden, hvor han straks lægger sig ud med Prusselusken, et storstilet bankrøveri på High Chaparral, et ægte racerløb og en tur ikke bare på, men uheldigt nok også i Göta-kanalen. Nordvision fra Sverige.