Vilken kanal visar Forandring på vej?

Gamla visningar

Wednesday (23/9)
DR1
05:50-06:20

Forandring på vej

Hvor starter man, når huset er færdigbygget, men haven rundt om ligner kaos? Der skal sættes en hæk, men hvilken? Og blomster, buske og træer? Terrassen er helt åben og uden mulighed for at være lidt i fred. Her er masser af inspiration og spændende ideer at hente i denne serie, hvor landskabsarkitekten Maria Arborgh viser, hvordan vores haver med den rigtige planlægning kan blive til et sted, hvor vi virkelig kan slappe af og nyde livet udendørs. Nordvision fra Sverige.
Tuesday (22/9)
DR1
05:45-06:15

Forandring på vej

Her er masser af inspiration at hente i denne nye serie, hvor landskabsarkitekten Maria Arborgh viser hvordan vores haver med den rigtige planlægning kan blive til et spændende sted, hvor vi har mulighed for at slappe af og nyde livet udendørs. I seriens første afsnit skal vi møde Lena og Paul, der i deres forhave har en noget ucharmerende udsigt til parkeringspladsen - og det skal der laves om på! Nordvision fra Sverige.
Monday (6/10)
DR1
05:40-06:10

Forandring på vej

I dette sidste program i serien skal den veloplagte landskabsarkitekt Maria Arborgh igen på en rejse for at gense nogle af de haver, som hun arbejdede med for nogle år siden. Denne gang går turen til Sveriges vestkyst for at se, hvordan det er gået hos Elisabeth, der fik anlagt en spændende og cirkelrund plads, hvor hun kunne dyrke forskellige grøntsager, og hvad med Oscar og Malin, er de mon tilfredse med deres nye forside i haven ved deres hus i skærgården? Nordvision fra Sverige.
Friday (3/10)
DR1
05:40-06:10

Forandring på vej

I dette niende program skal seriens veloplagte landskabsarkitekt Maria Arborgh på en rejse op til Kiruna i Nordsverige, hvor hun skal besøge Anja og Tommy, der fra deres hus kan nyde udsigten til Kebnekaise, Sveriges højeste bjerg. For to år siden hjalp Maria parret med at skabe en rigtig spændende have, men hun har ikke været her siden, og nu er de forskellige vækster blevet store. Har Anja og Tommy mon været tilfredse med arbejdet og har det hele fungeret efter hensigten? Nordvision fra Sverige.
Thursday (2/10)
DR1
05:40-06:10

Forandring på vej

Så er der igen forandringer på vej, for i dette ottende program skal seriens veloplagte landskabsarkitekt Maria Arborgh til at lægge sidste hånd på værket med at forvandle en lang, trist have til et spændende og overraskende sted. Maria lægger trædesten på en del af gangen op til funkishuset og med hjælp fra snedkeren Johan kommer der to portaler som yderligere deler haven op i forskellige rum. Hortonomen Sanna Hultin viser, hvordan Cornelia og Måns skal passe haven i fremtiden og hun fortæller, hvordan de kan bruge deres nye drivhus til at opbevare planter i om vinteren. Nordvision fra Sverige.
Wednesday (1/10)
DR1
05:40-06:10

Forandring på vej

Så er der igen forandringer på vej, for i dette syvende program arbejder seriens veloplagte landskabsarkitekt Maria Arborgh videre i Måns og Cornelias have, hvor turen nu for alvor er kommet til den store ændring af havegangen, der fører op til det nyrenoverede hus i funkisstil. Gangen skal være spændende og byde på masser af variation. Hortonomen Sanna Hultin viser hvordan man beskærer frugttræer og fortæller om nogle af de mange forskellige bærtræer, der findes. Nordvision fra Sverige.
Tuesday (30/9)
DR1
05:40-06:10

Forandring på vej

Så er der igen forandringer på vej, for i dette sjette program hjælper Maria Arborgh, seriens veloplagte landskabsarkitekt, Cornelia og Måns med at få lavet spændende ting i haven: Den gamle udeplads skal fornys og der skal skabes en naturlig afskærmning, der markerer stedet og skaber en hyggelig atmosfære. Maria laver et vandspejl og planter bambus, og hortonomen Sanna Hultin kigger nærmere på hvor mange forskellige bambus, der findes. Nordvision fra Sverige.
Monday (29/9)
DR1
05:40-06:10

Forandring på vej

Så er der igen forandringer på vej, for i dette femte program viser seriens veloplagte landskabsarkitekt Maria Arborgh bl.a. hvad man kan gøre for at forandre den uendeligt lange og triste have, som hører til det hus Cornelia og Måns har renoveret i smuk funkisstil. Maria beslutter at dele haven op i forskellige rum, og over fire uger vil hun nu arbejde på at tilføre den variation og spænding. Måns og Cornelia vil også gerne have et lille drivhus, og hortonomen Sanna fortæller hvilke forskellige typer man kan vælge imellem. Nordvision fra Sverige.
Friday (26/9)
DR1
05:40-06:10

Forandring på vej

Så er der igen forandringer på vej, for i dette fjerde program viser seriens veloplagte landskabsarkitekt Maria Arborgh bl.a. hvad man kan gøre for at skabe en spændende sti i sin have - en sti, der naturligt fører os fra det ene sted til det andet. Hortonomen Sanna giver masser af tips til pasning af blomster og buske, og hvad der er aktuelt netop nu. Nordvision fra Sverige.
Thursday (25/9)
DR1
05:40-06:10

Forandring på vej

Så er der igen forandringer på vej, for i dette tredje program viser seriens veloplagte landskabsarkitekt Maria Arborgh bl.a. hvordan man kan skabe en mere spændende indgang til huset. Så nu skal der plantes træer, lægges sten og laves ny trappe. Hortonomen Sanne fortæller om podede træer og giver masser af gode råd om hvad man skal plante på de udsatte steder med blæst og tørke, hvor almindelige blomster bare dør. Nordvision fra Sverige.