När börjar Arga restaurangen?

Gamla visningar

Thursday (23/10)
Kanal 5
21:00-22:00

Arga restaurangen: Arga restaurangen - 108

I detta avsnitt: I finalavsnittet av Arga restaurangen blir det fullt upp när ett gäng italienska gäster stormar in och tar över restaurangen. Det blir känslosamt när deltagarnas föräldrar kommer på besök och så får vi veta vem Anders har valt ut till att bli restaurangens chef. Anders Öfvergård tar sitt passionerade driv, sin kompromisslösa tydlighet och sin envishet och kliver in i restaurangbranschen för att med tio oerfarna ungdomar starta och driva en ny restaurang i centrala Stockholm. Räkna med starka känslor och skarpa lägen. De tio rekryterna kommer att gå i Anders hårda skola för att lära sig allt om hur man framgångsrikt driver en restaurang. Förhoppningen är att så många som möjligt kan se fram emot en fast anställning i Anders nya restaurang Angry Diner. Svensk realityserie från 2014. Även Kanal 5 26/10. Originaltitel: Arga restaurangen. Syntolkas.
Sunday (19/10)
Kanal 5
14:05-15:05

Arga restaurangen: Arga restaurangen - 107

I detta avsnitt: Anders Öfvergårds adepter Arshad och Benedikt befinner sig på ett förvirrat cateringäventyr på seniorboende. Melissa får en skarp varning av Anders och blir förbannad. Och så blir en matrecensent serverad kall mat. Anders Öfvergård tar sitt passionerade driv, sin kompromisslösa tydlighet och sin envishet och kliver in i restaurangbranschen för att med tio oerfarna ungdomar starta och driva en ny restaurang i centrala Stockholm. Räkna med starka känslor och skarpa lägen. De tio rekryterna kommer att gå i Anders hårda skola för att lära sig allt om hur man framgångsrikt driver en restaurang. Förhoppningen är att så många som möjligt kan se fram emot en fast anställning i Anders nya restaurang Angry Diner. Svensk realityserie från 2014. Från Kanal 5 16/10. Originaltitel: Arga restaurangen. Syntolkas.
Thursday (16/10)
Kanal 5
21:00-22:00

Arga restaurangen: Arga restaurangen - 107

I detta avsnitt: Anders Öfvergårds adepter Arshad och Benedikt befinner sig på ett förvirrat cateringäventyr på seniorboende. Melissa får en skarp varning av Anders och blir förbannad. Och så blir en matrecensent serverad kall mat. Anders Öfvergård tar sitt passionerade driv, sin kompromisslösa tydlighet och sin envishet och kliver in i restaurangbranschen för att med tio oerfarna ungdomar starta och driva en ny restaurang i centrala Stockholm. Räkna med starka känslor och skarpa lägen. De tio rekryterna kommer att gå i Anders hårda skola för att lära sig allt om hur man framgångsrikt driver en restaurang. Förhoppningen är att så många som möjligt kan se fram emot en fast anställning i Anders nya restaurang Angry Diner. Svensk realityserie från 2014. Även Kanal 5 19/10. Originaltitel: Arga restaurangen. Syntolkas.
Sunday (5/10)
Kanal 5
16:00-17:00

Arga restaurangen: Arga restaurangen - 106

I detta avsnitt: Pelle är djupt missnöjd med att han måste stå i disken och Nurbo ryker ihop med Sofia. Snart bråkar alla med alla och det blir fullt kaos i köket. Dramatiken till trots spirar en liten romans mellan två av deltagarna. Anders Öfvergård tar sitt passionerade driv, sin kompromisslösa tydlighet och sin envishet och kliver in i restaurangbranschen för att med tio oerfarna ungdomar starta och driva en ny restaurang i centrala Stockholm. Räkna med starka känslor och skarpa lägen. De tio rekryterna kommer att gå i Anders hårda skola för att lära sig allt om hur man framgångsrikt driver en restaurang. Förhoppningen är att så många som möjligt kan se fram emot en fast anställning i Anders nya restaurang Angry Diner. Svensk realityserie från 2014. Från Kanal 5 2/10. Originaltitel: Arga restaurangen. Syntolkas.
Thursday (2/10)
Kanal 5
21:00-22:00

Arga restaurangen: Arga restaurangen - 106

I detta avsnitt: Pelle är djupt missnöjd med att han måste stå i disken och Nurbo ryker ihop med Sofia. Snart bråkar alla med alla och det blir fullt kaos i köket. Dramatiken till trots spirar en liten romans mellan två av deltagarna. Anders Öfvergård tar sitt passionerade driv, sin kompromisslösa tydlighet och sin envishet och kliver in i restaurangbranschen för att med tio oerfarna ungdomar starta och driva en ny restaurang i centrala Stockholm. Räkna med starka känslor och skarpa lägen. De tio rekryterna kommer att gå i Anders hårda skola för att lära sig allt om hur man framgångsrikt driver en restaurang. Förhoppningen är att så många som möjligt kan se fram emot en fast anställning i Anders nya restaurang Angry Diner. Svensk realityserie från 2014. Även Kanal 5 5/10. Originaltitel: Arga restaurangen. Syntolkas.
Sunday (28/9)
Kanal 5
17:00-18:00

Arga restaurangen: Arga restaurangen - 105

I detta avsnitt: Snaran dras åt kring Anders Öfvergård och ungdomarna när en skolklass skrikiga 10-åringar beställer lunch på Arga restaurangen. Vegetarianen Denice har svårt när hon ska hantera ostron och så bryter kaos ut när Arshad är chef i köket. Anders Öfvergård tar sitt passionerade driv, sin kompromisslösa tydlighet och sin envishet och kliver in i restaurangbranschen för att med tio oerfarna ungdomar starta och driva en ny restaurang i centrala Stockholm. Räkna med starka känslor och skarpa lägen. De tio rekryterna kommer att gå i Anders hårda skola för att lära sig allt om hur man framgångsrikt driver en restaurang. Förhoppningen är att så många som möjligt kan se fram emot en fast anställning i Anders nya restaurang Angry Diner. Svensk realityserie från 2014. Från Kanal 5 25/9. Originaltitel: Arga restaurangen. Syntolkas.
Thursday (25/9)
Kanal 5
21:00-22:00

Arga restaurangen: Arga restaurangen - 105

I detta avsnitt: Snaran dras åt kring Anders Öfvergård och ungdomarna när en skolklass skrikiga 10-åringar beställer lunch på Arga restaurangen. Vegetarianen Denice har svårt när hon ska hantera ostron och så bryter kaos ut när Arshad är chef i köket. Anders Öfvergård tar sitt passionerade driv, sin kompromisslösa tydlighet och sin envishet och kliver in i restaurangbranschen för att med tio oerfarna ungdomar starta och driva en ny restaurang i centrala Stockholm. Räkna med starka känslor och skarpa lägen. De tio rekryterna kommer att gå i Anders hårda skola för att lära sig allt om hur man framgångsrikt driver en restaurang. Förhoppningen är att så många som möjligt kan se fram emot en fast anställning i Anders nya restaurang Angry Diner. Svensk realityserie från 2014. Även Kanal 5 28/9. Originaltitel: Arga restaurangen. Syntolkas.
Sunday (21/9)
Kanal 5
17:00-18:00

Arga restaurangen: Arga restaurangen - 104

I detta avsnitt: Melissa blir förbannad på Anders Öfvergård när hon känner sig särbehandlad. Linn tar över chefsrollen efter Pelle. Arshad tvingas ut i serveringen igen och Denice, som är vegetarian, har svårt med kötthanteringen. Anders Öfvergård tar sitt passionerade driv, sin kompromisslösa tydlighet och sin envishet och kliver in i restaurangbranschen för att med tio oerfarna ungdomar starta och driva en ny restaurang i centrala Stockholm. Räkna med starka känslor och skarpa lägen. De tio rekryterna kommer att gå i Anders hårda skola för att lära sig allt om hur man framgångsrikt driver en restaurang. Förhoppningen är att så många som möjligt kan se fram emot en fast anställning i Anders nya restaurang Angry Diner. Svensk realityserie från 2014. Från Kanal 5 18/9. Originaltitel: Arga restaurangen. Syntolkas.
Thursday (18/9)
Kanal 5
21:00-22:00

Arga restaurangen: Arga restaurangen - 104

I detta avsnitt: Melissa blir förbannad på Anders Öfvergård när hon känner sig särbehandlad. Linn tar över chefsrollen efter Pelle. Arshad tvingas ut i serveringen igen och Denice, som är vegetarian, har svårt med kötthanteringen. Anders Öfvergård tar sitt passionerade driv, sin kompromisslösa tydlighet och sin envishet och kliver in i restaurangbranschen för att med tio oerfarna ungdomar starta och driva en ny restaurang i centrala Stockholm. Räkna med starka känslor och skarpa lägen. De tio rekryterna kommer att gå i Anders hårda skola för att lära sig allt om hur man framgångsrikt driver en restaurang. Förhoppningen är att så många som möjligt kan se fram emot en fast anställning i Anders nya restaurang Angry Diner. Svensk realityserie från 2014. Även Kanal 5 21/9. Originaltitel: Arga restaurangen. Syntolkas.
Sunday (14/9)
Kanal 5
19:00-20:00

Arga restaurangen: Arga restaurangen - 103

I detta avsnitt: Anders Öfvergård hamnar i stort bråk med Melissa och han hotar att slänga ut henne. Denice är chef på golvet och Arshad har svårt att hinna med. Klas havererar vid kassan så att gästerna inte får mat. Men mitt i kaoset är det en person som lyser lite extra och som också blir anställd. Anders Öfvergård tar sitt passionerade driv, sin kompromisslösa tydlighet och sin envishet och kliver in i restaurangbranschen för att med tio oerfarna ungdomar starta och driva en ny restaurang i centrala Stockholm. Räkna med starka känslor och skarpa lägen. De tio rekryterna kommer att gå i Anders hårda skola för att lära sig allt om hur man framgångsrikt driver en restaurang. Förhoppningen är att så många som möjligt kan se fram emot en fast anställning i Anders nya restaurang Angry Diner. Svensk realityserie från 2014. Från Kanal 5 11/9. Originaltitel: Arga restaurangen.