När börjar Rachel Khoos matresa - London?

Gamla visningar

Monday (29/12)
TV12
13:30-14:00

Rachel Khoos matresa - London

Brittisk matlagningsserie från 2014. Den brittiska kocken och matskribenten Rachel Khoo tar en inspirerande resa genom Londons kulinariska värld. Hon utforskar staden och skriver ned sina upptäckter i en anteckningsbok.Del 10 av 10. Rachel tar tillvara på livets goda i säsongsavslutningen. Hon tar med sina väninnor på afternoon tea i Mayfair där de dricker champagne, sedan försöker hon få reda på hemligheten bakom fantastisk fish & chips.
Monday (22/12)
TV12
17:55-18:30

Rachel Khoos matresa - London

Rachel undviker de stora mataffärskedjorna och allting som är massproducerat, och försöker i stället fokusera på hemmagjort. Hon besöker norrmannen Ole som röker fisk i sin källare i norra London, och butiksägaren Lillie vars hyllor är fulla av hemmagjorda produkter.
Monday (22/12)
TV12
17:20-17:55

Rachel Khoos matresa - London

Brittisk matlagningsserie från 2014. Den brittiska kocken och matskribenten Rachel Khoo tar en inspirerande resa genom Londons kulinariska värld. Hon utforskar staden och skriver ned sina upptäckter i en anteckningsbok.Del 8 av 10. Rachel äter middag i en gammal tunnelbanevagn och lagar traditionell pubmat åt hungriga taxichaufförer. Då hon är tillbaka i sitt eget kök lagar hon en fin lunch och en hälsosam soppa åt pendlare som ständigt är i farten. Dessutom blir det en söt och färggrann hyllning till Londons tunnelbana.
Monday (22/12)
TV12
16:40-17:20

Rachel Khoos matresa - London

Brittisk matlagningsserie från 2014. Den brittiska kocken och matskribenten Rachel Khoo tar en inspirerande resa genom Londons kulinariska värld. Hon utforskar staden och skriver ned sina upptäckter i en anteckningsbok.Del 7 av 10. London är fullt av traditioner, och medan det nya och kreativa inspirerar Rachel tycker hon även om maträtter som står sig genom tiderna. Rachel träffar Austin och får ta del av ett familjerecept som har fått generationer av Londonbor att besöka hans traditionella kafé. Hon besöker dessutom en pub.
Monday (22/12)
TV12
16:10-16:40

Rachel Khoos matresa - London

Rachel utforskar Londons kärleksaffär med fjärran östern, och funderar på hur det speglar hennes egna europeiska och asiatiska familj. Hon äter även lunch i China Town, lär sig hur nudlar görs på bästa sätt och lagar en kycklingrätt med den perfekta blandningen mellan öst och väst.
Monday (22/12)
TV12
15:35-16:10

Rachel Khoos matresa - London

Brittisk matlagningsserie från 2014. Den brittiska kocken och matskribenten Rachel Khoo tar en inspirerande resa genom Londons kulinariska värld. Hon utforskar staden och skriver ned sina upptäckter i en anteckningsbok.Del 5 av 10. London kan vara en hektisk stad, men ibland är det viktigt att sakta ner. Rachel njuter av lata dagar med en cykeltur vid kanalen där hon träffar Tom. Han gör en somrig sallad från sin stadsträdgård. Hemma i sitt kök lagar Rachel en tårta, en fläskrätt och en vegetarisk version av en klassisk rätt.
Monday (22/12)
TV12
15:05-15:35

Rachel Khoos matresa - London

Brittisk matlagningsserie från 2014. Den brittiska kocken och matskribenten Rachel Khoo tar en inspirerande resa genom Londons kulinariska värld. Hon utforskar staden och skriver ned sina upptäckter i en anteckningsbok.Del 4 av 10. London är fullt av utsökt snabbmat och Rachel visar hur enkelt det är att laga snabba delikatesser hemma. Hon träffar Lisa, vars populära varma taiwanesiska mackor påminner Rachel om hennes egen barndom. Dessutom åker Rachel tilI södra London för att lära sig laga karibisk jerk-kyckling.
Monday (22/12)
TV12
14:30-15:05

Rachel Khoos matresa - London

Brittisk matlagningsserie från 2014. Den brittiska kocken och matskribenten Rachel Khoo tar en inspirerande resa genom Londons kulinariska värld. Hon utforskar staden och skriver ned sina upptäckter i en anteckningsbok.Del 3 av 10. Rachel är nostalgisk gällande maten hon älskade från sin barndom och besöker ett så kallat glasslaboratorium i norra London. Hon besöker även ett österrikiskt kafé och bakar familjefavoriten strudel.
Monday (22/12)
TV12
14:00-14:30

Rachel Khoos matresa - London

Brittisk matlagningsserie från 2014. Den brittiska kocken och matskribenten Rachel Khoo tar en inspirerande resa genom Londons kulinariska värld. Hon utforskar staden och skriver ned sina upptäckter i en anteckningsbok.Del 2 av 10. Rachel åker till en matfestival i östra London och upptäcker hemligheten bakom framgången hos en bagelaffär som hon har älskat sedan hon var student. Hemma lagar Rachel chili och tortillas åt sina vänner, och gör färgglada kanapéer åt en fest. Hon lagar även en sofistikerad fruktgelé för vuxna.
Monday (22/12)
TV12
13:30-14:00

Rachel Khoos matresa - London

Brittisk matlagningsserie från 2014. Den brittiska kocken och matskribenten Rachel Khoo tar en inspirerande resa genom Londons kulinariska värld. Hon utforskar staden och skriver ned sina upptäckter i en anteckningsbok.Del 1 av 10. Rachel visar att det handlar mer om kreativitet än prislappar då det gäller att få sin mat att både se snygg ut och smaka gott. Hon provar också mat på en pop up-restaurang i en butik, gör om en klassisk efterrätt från 1970-talet och visar hur man får till en riktigt god sallad.