När går Growing Up Fisher?

Gamla visningar

Saturday (26/9)
TV3
06:30-07:00

Growing Up Fisher

Det är inte var dag man möter en familj som har kommit varandra närmare under en skilsmässa. Men familjen Fisher är beviset på att det kan gå. Mel Fisher hugger ner träd, lär sin dotter att köra bil och spelar fotboll med sonen. Allt detta trots att han är blind. Joyce beter sig som en tonåring och tillbringar sin tid åt sitt modeintresse och att plugga – problemet är att hon är mamman i familjen. Hennes beteende gör livet svårt för den verkliga tonåringen i familjen, Katie, som måste agera kurator till sin egen mor. Mitt i alltihopa står 11-åringen Henry, som alltid har fungerat som pappans högra hand. När ledarhunden Elvis tar över den viktiga rollen som pappan Mels ögon blir Henry allt annat än nöjd. Mel försöker att sätta stopp för Katies nyvunna frihet efter att hon äntligen har tagit körkort.
Sunday (20/9)
TV3
06:25-06:50

Growing Up Fisher

Det är inte var dag man möter en familj som har kommit varandra närmare under en skilsmässa. Men familjen Fisher är beviset på att det kan gå. Mel Fisher hugger ner träd, lär sin dotter att köra bil och spelar fotboll med sonen. Allt detta trots att han är blind. Joyce beter sig som en tonåring och tillbringar sin tid åt sitt modeintresse och att plugga – problemet är att hon är mamman i familjen. Hennes beteende gör livet svårt för den verkliga tonåringen i familjen, Katie, som måste agera kurator till sin egen mor. Mitt i alltihopa står 11-åringen Henry, som alltid har fungerat som pappans högra hand. När ledarhunden Elvis tar över den viktiga rollen som pappan Mels ögon blir Henry allt annat än nöjd. Henry är livrädd för att förlora synen på sin födelsedag och bestämmer sig för att åka på en riktig sightseeing-runda innan dess.
Saturday (19/9)
TV3
06:30-07:00

Growing Up Fisher

Det är inte var dag man möter en familj som har kommit varandra närmare under en skilsmässa. Men familjen Fisher är beviset på att det kan gå. Mel Fisher hugger ner träd, lär sin dotter att köra bil och spelar fotboll med sonen. Allt detta trots att han är blind. Joyce beter sig som en tonåring och tillbringar sin tid åt sitt modeintresse och att plugga – problemet är att hon är mamman i familjen. Hennes beteende gör livet svårt för den verkliga tonåringen i familjen, Katie, som måste agera kurator till sin egen mor. Mitt i alltihopa står 11-åringen Henry, som alltid har fungerat som pappans högra hand. När ledarhunden Elvis tar över den viktiga rollen som pappan Mels ögon blir Henry allt annat än nöjd. Joyces deltidsjobb på Mels advokatbyrå leder till problem på heltid.
Sunday (13/9)
TV3
06:25-06:55

Growing Up Fisher

Det är inte var dag man möter en familj som har kommit varandra närmare under en skilsmässa. Men familjen Fisher är beviset på att det kan gå. Mel Fisher hugger ner träd, lär sin dotter att köra bil och spelar fotboll med sonen. Allt detta trots att han är blind. Joyce beter sig som en tonåring och tillbringar sin tid åt sitt modeintresse och att plugga – problemet är att hon är mamman i familjen. Hennes beteende gör livet svårt för den verkliga tonåringen i familjen, Katie, som måste agera kurator till sin egen mor. Mitt i alltihopa står 11-åringen Henry, som alltid har fungerat som pappans högra hand. När ledarhunden Elvis tar över den viktiga rollen som pappan Mels ögon blir Henry allt annat än nöjd. Katie gör uppror mot sina föräldrar så Mel och Joyce måste samarbeta för att lära henne - och sig själva - en viktig läxa.
Saturday (12/9)
TV3
06:30-07:00

Growing Up Fisher

Det är inte var dag man möter en familj som har kommit varandra närmare under en skilsmässa. Men familjen Fisher är beviset på att det kan gå. Mel Fisher hugger ner träd, lär sin dotter att köra bil och spelar fotboll med sonen. Allt detta trots att han är blind. Joyce beter sig som en tonåring och tillbringar sin tid åt sitt modeintresse och att plugga – problemet är att hon är mamman i familjen. Hennes beteende gör livet svårt för den verkliga tonåringen i familjen, Katie, som måste agera kurator till sin egen mor. Mitt i alltihopa står 11-åringen Henry, som alltid har fungerat som pappans högra hand. När ledarhunden Elvis tar över den viktiga rollen som pappan Mels ögon blir Henry allt annat än nöjd. Mel och Henry faller för en mor och dotter, medan Joyce förstör Katies dejt.
Sunday (6/9)
TV3
06:30-07:00

Growing Up Fisher

Det är inte var dag man möter en familj som har kommit varandra närmare under en skilsmässa. Men familjen Fisher är beviset på att det kan gå. Mel Fisher hugger ner träd, lär sin dotter att köra bil och spelar fotboll med sonen. Allt detta trots att han är blind. Joyce beter sig som en tonåring och tillbringar sin tid åt sitt modeintresse och att plugga – problemet är att hon är mamman i familjen. Hennes beteende gör livet svårt för den verkliga tonåringen i familjen, Katie, som måste agera kurator till sin egen mor. Mitt i alltihopa står 11-åringen Henry, som alltid har fungerat som pappans högra hand. När ledarhunden Elvis tar över den viktiga rollen som pappan Mels ögon blir Henry allt annat än nöjd. Henry upptäcker till sin stora glädje att han kan använda ledarhunden Elvis till sin fördel i dejtingvärlden.
Saturday (5/9)
TV3
06:30-07:00

Growing Up Fisher

Det är inte var dag man möter en familj som har kommit varandra närmare under en skilsmässa. Men familjen Fisher är beviset på att det kan gå. Mel Fisher hugger ner träd, lär sin dotter att köra bil och spelar fotboll med sonen. Allt detta trots att han är blind. Joyce beter sig som en tonåring och tillbringar sin tid åt sitt modeintresse och att plugga – problemet är att hon är mamman i familjen. Hennes beteende gör livet svårt för den verkliga tonåringen i familjen, Katie, som måste agera kurator till sin egen mor. Mitt i alltihopa står 11-åringen Henry, som alltid har fungerat som pappans högra hand. När ledarhunden Elvis tar över den viktiga rollen som pappan Mels ögon blir Henry allt annat än nöjd. Henry Fishers värld förändras för alltid när hans föräldrar bestämmer sig för att skilja sig. Dessutom ersätter hans far honom med en ledarhund.
Thursday (7/5)
TV6
07:35-08:00

Growing Up Fisher

Det är inte var dag man möter en familj som har kommit varandra närmare under en skilsmässa. Men familjen Fisher är beviset på att det kan gå. Mel Fisher hugger ner träd, lär sin dotter att köra bil och spelar fotboll med sonen. Allt detta trots att han är blind. Joyce beter sig som en tonåring och tillbringar sin tid åt sitt modeintresse och att plugga – problemet är att hon är mamman i familjen. Hennes beteende gör livet svårt för den verkliga tonåringen i familjen, Katie, som måste agera kurator till sin egen mor. Mitt i alltihopa står 11-åringen Henry, som alltid har fungerat som pappans högra hand. När ledarhunden Elvis tar över den viktiga rollen som pappan Mels ögon blir Henry allt annat än nöjd. Familjen reser till Catalina igen. Den här gången gör Mel sitt bästa för att inte förstöra semestern, men Joyce ber honom att ta sig samman och de knyter tätare band.
Wednesday (6/5)
TV6
07:35-08:00

Growing Up Fisher

Det är inte var dag man möter en familj som har kommit varandra närmare under en skilsmässa. Men familjen Fisher är beviset på att det kan gå. Mel Fisher hugger ner träd, lär sin dotter att köra bil och spelar fotboll med sonen. Allt detta trots att han är blind. Joyce beter sig som en tonåring och tillbringar sin tid åt sitt modeintresse och att plugga – problemet är att hon är mamman i familjen. Hennes beteende gör livet svårt för den verkliga tonåringen i familjen, Katie, som måste agera kurator till sin egen mor. Mitt i alltihopa står 11-åringen Henry, som alltid har fungerat som pappans högra hand. När ledarhunden Elvis tar över den viktiga rollen som pappan Mels ögon blir Henry allt annat än nöjd. Joyce systers oväntade besök påverkar hela familjen och frustrerar Mel. Runyen bevisar för Henry att han tillbringar för mycket tid med Jenny.
Tuesday (5/5)
TV6
07:35-08:00

Growing Up Fisher

Det är inte var dag man möter en familj som har kommit varandra närmare under en skilsmässa. Men familjen Fisher är beviset på att det kan gå. Mel Fisher hugger ner träd, lär sin dotter att köra bil och spelar fotboll med sonen. Allt detta trots att han är blind. Joyce beter sig som en tonåring och tillbringar sin tid åt sitt modeintresse och att plugga – problemet är att hon är mamman i familjen. Hennes beteende gör livet svårt för den verkliga tonåringen i familjen, Katie, som måste agera kurator till sin egen mor. Mitt i alltihopa står 11-åringen Henry, som alltid har fungerat som pappans högra hand. När ledarhunden Elvis tar över den viktiga rollen som pappan Mels ögon blir Henry allt annat än nöjd. Stressnivåerna skjuter i höjden när familjen Fisher måste hålla hemligheter från varandra.