Vilken kanal visar Kongehuset?

Gamla visningar

Thursday (29/8)
DR1
01:50-02:45

Kongehuset

Kongen fremtræder nu som en slags leder af oppositionen, for landets bedste, naturligvis. Med det resultat at 17 dage før valget er regeringen 10% bagud i meningsmålingerne. Men Urquhart skyer ingen midler for at vinde, for landets bedste, naturligvis. Francis Urquhart: Ian Richardson. Kongen: Michael Kitchen.
Wednesday (28/8)
DR1
02:00-02:55

Kongehuset

Privatlivet får aldrig fred: Kongen lufter sine private synspunkter i endnu en tv-tale, hvad der kan bringe regeringen til fald. Premierminister Urquhart svarer igen med trusler om at offentliggøre pikante historier fra hoffets liv, hvad der kan bringe kongehuset til fald. Og Urquharts charmerende politiske rådgiver Sarah har svært ved at skille privatliv og arbejde. Francis Urquhart: Ian Richardson. Kongen: Michael Kitchen.
Tuesday (27/8)
DR1
01:40-02:35

Kongehuset

Kongen har holdt en tale, hvor han tydeligt tager afstand fra regeringens politik. Men Urquhart har allerede taget visse forholdsregler: han har engageret sig med en fremragende samfundsforsker, og han skaber en forbindelse mellem prinsesse Charlotte og skandalepressen. Men et eller andet sted har nogen en afslørende lydkassette. Francis Urquhart: Ian Richardson. Kongen: Michael Kitchen.
Friday (23/8)
DR1
02:15-03:10

Kongehuset

Den kyniske politiker Francis Urquhart har ryddet alt og alle af vejen for sin egen karriere og er nu blevet premierminister. Det eneste minde, der plager ham, er drabet på en ung journalist, og det er med god grund. For nogen har en lydkassette. Francis Urquhart: Ian Richardson. Kongen: Michael Kitchen.