När går Biggest loser Sverige?

Gamla visningar

Friday (12/9)
Sjuan
19:00-20:00

Biggest loser Sverige

Svensk livsstilsserie från 2012. Fjorton deltagarna ska under två månader tävla om vem som går ner mest i vikt. Vid deras sida finns instruktören Mårten Nylén och den personliga tränaren Olga Rönnberg. Den deltagare som gått ner minst i vikt under veckan får lämna programmet. Programledare är Jessica Almenäs.Del 9 av 12. Från att ha tävlat i lag ska deltagarna nu tävla individuellt. I tävlingen väntar tre banor där varje bana är uppdelad med en fysisk del och en tankenöt i form av ett pussel och både ettan och tvåan vinner pris. När det är dags för invägning är deltagarna extra nervösa.
Thursday (11/9)
Sjuan
19:00-20:00

Biggest loser Sverige

Svensk livsstilsserie från 2012. Fjorton deltagarna ska under två månader tävla om vem som går ner mest i vikt. Vid deras sida finns instruktören Mårten Nylén och den personliga tränaren Olga Rönnberg. Den deltagare som gått ner minst i vikt under veckan får lämna programmet. Programledare är Jessica Almenäs.Del 8 av 12. Deltagarna får åka i väg och köra ett pass vattengympa. I gymmet väntar en överraskning på dem och i tävlingen ska en person bäras runt på en bår runt en bana i skogen. Vid invägningen väntar ytterligare en överraskning vilket gör deltagarna ännu mer nervösa.
Wednesday (10/9)
Sjuan
19:00-20:00

Biggest loser Sverige

Svensk livsstilsserie från 2012. Fjorton deltagarna ska under två månader tävla om vem som går ner mest i vikt. Vid deras sida finns instruktören Mårten Nylén och den personliga tränaren Olga Rönnberg. Den deltagare som gått ner minst i vikt under veckan får lämna programmet. Programledare är Jessica Almenäs.Del 7 av 12. Marko inser att det är dags att skärpa till sig. I tävlingen är det inget vanligt pris som väntar. När det är dags för invägningen ställs lagens deltagare mot varandra i en viktminskningsduell och för varje vinst i duellen får laget ett poäng. Det lag som får minst poäng måste skicka hem en person.
Tuesday (9/9)
Sjuan
19:00-20:00

Biggest loser Sverige

Svensk livsstilsserie från 2012. Fjorton deltagarna ska under två månader tävla om vem som går ner mest i vikt. Vid deras sida finns instruktören Mårten Nylén och den personliga tränaren Olga Rönnberg. Den deltagare som gått ner minst i vikt under veckan får lämna programmet. Programledare är Jessica Almenäs.Del 6 av 12. Ralph får ett glädjande besked och kan nu sätta i gång att träna. Deltagarna delas in i två lag, det blå och det gula. Nu gäller det att pusha varandra för det är lagets viktnedgång som är avgörande vid invägningen. Det lag som gått ner måste rösta hem en av de sina.
Monday (8/9)
Sjuan
19:00-20:00

Biggest loser Sverige

Svensk livsstilsserie från 2012. Fjorton deltagarna ska under två månader tävla om vem som går ner mest i vikt. Vid deras sida finns instruktören Mårten Nylén och den personliga tränaren Olga Rönnberg. Den deltagare som gått ner minst i vikt under veckan får lämna programmet. Programledare är Jessica Almenäs.Del 5 av 12. Deltagarna får en överraskande nyhet av Jessica som tas emot med blandade känslor. Under träningen tar en av de tävlande i så hårt att denne blir tvungen att uppsöka sjukhus. Vid invägningen slår en av deltagarna alla med häpnad.
Thursday (4/9)
Sjuan
19:00-20:00

Biggest loser Sverige

Svensk livsstilsserie från 2012. Fjorton deltagarna ska under två månader tävla om vem som går ner mest i vikt. Vid deras sida finns instruktören Mårten Nylén och den personliga tränaren Olga Rönnberg. Den deltagare som gått ner minst i vikt under veckan får lämna programmet. Programledare är Jessica Almenäs.Del 4 av 12. Mårten och Olga lär deltagarna att sätta upp realistiska mål för att inte bli besvikna. Sedan utsätts deltagarna för ett frestelsetest där det gäller att försöka räkna ut hur de andra kommer att agera. På träningen kämpar alla med att bli av med de sista kalorierna innan invägningen.
Wednesday (3/9)
Sjuan
19:00-20:00

Biggest loser Sverige

Svensk livsstilsserie från 2012. Fjorton deltagarna ska under två månader tävla om vem som går ner mest i vikt. Vid deras sida finns instruktören Mårten Nylén och den personliga tränaren Olga Rönnberg. Den deltagare som gått ner minst i vikt under veckan får lämna programmet. Programledare är Jessica Almenäs.Del 3 av 12. En av deltagarna drabbas av ett bakslag och får hjälp av Olga att se framåt. I tävlingen gäller det att bära 250 kilo på en bana och snabbaste laget vinner. När det är dags för invägning är det några färre deltagare på plats än väntat och det lag som gått ner minst tvingas rösta ut en av de sina.
Tuesday (2/9)
Sjuan
19:00-20:00

Biggest loser Sverige

Svensk livsstilsserie från 2012. Fjorton deltagarna ska under två månader tävla om vem som går ner mest i vikt. Vid deras sida finns instruktören Mårten Nylén och den personliga tränaren Olga Rönnberg. Den deltagare som gått ner minst i vikt under veckan får lämna programmet. Programledare är Jessica Almenäs.Del 2 av 12. Tränarna Mårten Nylen och Olga Rönnberg lägger upp nya matrutiner till deltagarna och driver dem att utmana sig själva under de tuffa träningspassen. För deltagarna gäller det att hitta drivkraften och motivation för att ändra sina vanor och börja ett hälsosammare liv.
Monday (1/9)
Sjuan
19:00-20:00

Biggest loser Sverige

Svensk livsstilsserie från 2012. Fjorton deltagarna ska under två månader tävla om vem som går ner mest i vikt. Vid deras sida finns instruktören Mårten Nylén och den personliga tränaren Olga Rönnberg. Den deltagare som gått ner minst i vikt under veckan får lämna programmet. Programledare är Jessica Almenäs.Del 1 av 12. Reprisstart. De fjorton deltagarna anländer och får genast en utmaning, att springa de 500 metrarna till slottet. För flera av dem blir det en chockartad insikt om vad som väntar dem.