När går Bubber granskar Danmark?

Gamla visningar

Tuesday (29/9)
TV12
04:30-05:05

Bubber granskar Danmark

Dansk dokumentärserie från 2011. Programledaren Bubber träffar människor som lever på ett sätt som skiljer sig från normen och tillbringar några dagar tillsammans med dem. I den sjätte säsongen undersöker han teman som prostitution, fetischer, djursex och krigsveteraner.Del 14 av 14. Säsongsavslutning. Schlagermusiken har fått stort genomslag i Danmark och Hansi Hinterseer är en av de bäst säljande artisterna. En av Hansis största beundrare bjuder med Bubber på en av hans konserter. Bubber träffar också den unga danska schlagersångerskan Britt Larsen.
Tuesday (29/9)
TV12
04:00-04:30

Bubber granskar Danmark

Dansk dokumentärserie från 2011. Programledaren Bubber träffar människor som lever på ett sätt som skiljer sig från normen och tillbringar några dagar tillsammans med dem. I den sjätte säsongen undersöker han teman som prostitution, fetischer, djursex och krigsveteraner.Del 13 av 14. Bubber reser till Lanzarote tillsammans med 34 personer som var och en har överlevt cancer och är redo för ett nytt kapitel i livet. Men han undrar hur man går vidare efter en cancerdiagnos och vilken typ av styrka och tro som behövs i en sådan situation.
Sunday (27/9)
TV4 Fakta
04:30-05:10

Bubber granskar Danmark

Dansk dokumentärserie från 2011. Programledaren Bubber träffar människor som lever på ett sätt som skiljer sig från normen och tillbringar några dagar tillsammans med dem. I den sjätte säsongen undersöker han teman som prostitution, fetischer, djursex och krigsveteraner.Del 10 av 14. Bubber ställer sig frågan om hur det är att tillbringa 250 dagar om året ensam på vägarna. Han följer bland annat med en lastbilschaufför på en transport till Polen och får lära sig mer om chaufförernas sammanhållning och det fria men ensamma yrket.
Sunday (27/9)
TV4 Fakta
04:00-04:30

Bubber granskar Danmark

Dansk dokumentärserie från 2011. Programledaren Bubber träffar människor som lever på ett sätt som skiljer sig från normen och tillbringar några dagar tillsammans med dem. I den sjätte säsongen undersöker han teman som prostitution, fetischer, djursex och krigsveteraner.Del 9 av 14. Bubber frågar sig varför vissa människor är så intresserade av en rockstjärna som har varit död i över 30 år och varför Elvis fortfarande är kungen av rock and roll för så många. Han får följa Danmarks bästa Elvisimitatör, men bara på villkoret att han själv uppträder som Elvis.
Saturday (26/9)
TV4 Fakta
04:30-05:10

Bubber granskar Danmark

Dansk dokumentärserie från 2011. Programledaren Bubber träffar människor som lever på ett sätt som skiljer sig från normen och tillbringar några dagar tillsammans med dem. I den sjätte säsongen undersöker han teman som prostitution, fetischer, djursex och krigsveteraner.Del 8 av 14. I Danmark bor omkring 3000 barn på barnhem . De flesta av dem har blivit försummade av sina föräldrar vid en tidig ålder. Bubber undersöker hur det är att växa upp på ett barnhem och om det finns några ljuspunkter för barnen.
Saturday (26/9)
TV4 Fakta
04:00-04:30

Bubber granskar Danmark

Dansk dokumentärserie från 2010. Den danske programledaren Bubber träffar människor som lever på ett sätt som skiljer sig från normen och tillbringar några dagar tillsammans med dem för att utforska deras livsstil. Bland annat provar han på hur det är att vara manlig strippa.Del 7 av 14. Bubber undersöker vad det är som är så lockande med snabba bilar och varför vissa är redo att sätta livet till för en adrenalinkick. Han träffar även unga människor som kör ikapp på allmänna vägar.
Friday (25/9)
TV4 Fakta
04:30-05:05

Bubber granskar Danmark

Dansk dokumentärserie från 2014. Programledaren Bubber träffar människor som lever på ett sätt som skiljer sig från normen och tillbringar några dagar tillsammans med dem. I den femte säsongen undersöker han teman som prostitution, fetischer, djursex och krigsveteraner.Del 6 av 14. Bubber undersöker varför en del människor tillbringar sina liv med farliga djur och varför de känner sig mer hemma bland djur än bland människor. Han tar sig även an en svår uppgift när han ställer upp som djurskötare.
Friday (25/9)
TV4 Fakta
04:00-04:30

Bubber granskar Danmark

Dansk dokumentärserie från 2011. Programledaren Bubber träffar människor som lever på ett sätt som skiljer sig från normen och tillbringar några dagar tillsammans med dem. I den sjätte säsongen undersöker han teman som prostitution, fetischer, djursex och krigsveteraner.Del 5 av 14. Programledaren Bubber besöker Pattaya, en badort i Thailand som är känd för sexturism. Han frågar sig varför orten drar till sig så många danskar varje år och besöker en bar driven av danskar på den så kallade Danskgatan i Pattaya.
Thursday (24/9)
TV4 Fakta
04:30-05:05

Bubber granskar Danmark

Dansk dokumentärserie från 2011. Programledaren Bubber träffar människor som lever på ett sätt som skiljer sig från normen och tillbringar några dagar tillsammans med dem. I den sjätte säsongen undersöker han teman som prostitution, fetischer, djursex och krigsveteraner.Del 4 av 14. Programledaren Bubber träffar danskar med Downs syndrom. I Danmark föds det färre människor med Downs än någon annanstans i världen, därför att de ofta väljs bort innan födseln. Bubber träffar Jacob, som arbetar i ett kök, och Maria, som arbetar på en TV-station för utvecklingsstörda.
Thursday (24/9)
TV4 Fakta
04:00-04:30

Bubber granskar Danmark

Dansk dokumentärserie från 2011. Programledaren Bubber träffar människor som lever på ett sätt som skiljer sig från normen och tillbringar några dagar tillsammans med dem. I den sjätte säsongen undersöker han teman som prostitution, fetischer, djursex och krigsveteraner.Del 3 av 14. På Sandholm, Danmarks största asylcenter, lever människor som utsatts för tortyr och förföljelse. För Bubber blir det svårt att förhålla sig neutral till de hårda människoöden han stiftar bekantskap med.